Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Τον ξύπνησε από το κώμα ο Ρωμανός!

❱❱ Η παρότρυνση των γιατρών και το μουσικό «θαύμα» στο νοσοκομείο
❱❱ Ανατριχιαστικά γεγονότα στην Εντατική με νεαρό που έπεσε θύμα τροχαίουΑΠΟ ΤΗΝ
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Συγκλονίζει ο Νίκος Ρωμανός, τραγουδοποιός και ερμηνευτής με φανατικούς θαυμαστές, με το μουσικό «θαύμα» που περιγράφει σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα στην «Espresso».

Οπως ισχυρίζεται, το τραγούδι του «Αγάπη μου γλυκιά», που μετρά 3.000.000 views στο YouTube, «ξύπνησε» ένα νεαρό παλικάρι που είχε πέσει σε κώμα και νοσηλευόταν στην Εντατική!

«Πριν χρόνια στα Ιωάννινα ένας φίλος φίλου και γνωστός μου είχε ένα τροχαίο με τη μηχανή του κι έπεσε σε κώμα. Ο γιατρός που τον παρακολουθούσε συνέστησε στην οικογένειά του να του βάζουν ακουστικά με τη μουσική που του άρεσε να ακούει, προκειμένου να βοηθηθεί να ξυπνήσει. Ανάμεσα στα αγαπημένα του τραγούδια λοιπόν έτυχε να είναι και το δικό μου “Αγάπη μου γλυκιά”.

Οταν λοιπόν επιτέλους άνοιξε τα ματάκια του, η αδερφή του τού έβγαλε τα ακουστικά και άκουσε αμυδρά ότι εκείνη τη στιγμή έπαιζε το δικό μου κομμάτι. Οταν το έμαθα, χάρηκα πολύ που πήρε ζωή ο άνθρωπος πρώτα από όλα κι ύστερα είπα “τι περίεργη σύμπτωση”. Είναι μια σπουδαία ανάμνηση για τη ζωή και την πορεία μου ως τραγουδιστή αυτή η εμπειρία που έζησε» μας περιγράφει εμφανώς συγκινημένος ο καλλιτέχνης, ο οποίος επισκέφθηκε στο νοσοκομείο το παλικάρι που ξαναβρήκε τις αισθήσεις του με το τραγούδι του.

Αυτό, ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό ξεχωριστό βίωμα που έχει να θυμάται ο Νίκος Ρωμανός από τη διάρκεια της πολύχρονης καλλιτεχνικής διαδρομής του.

Ακόμη μια συγκλονιστική ιστορία του αφορά ένα άλλο κομμάτι, με τίτλο «Ενα δίκοπο μαχαίρι», το οποίο ερμήνευσε ο ίδιος και θεωρείται πλέον τραγούδι-ορόσημο συγκίνησης και πόνου πολλών ανθρώπων που έχουν βιώσει την απώλεια ενός παιδιού.

«Είναι ένα κομμάτι βασισμένο σε αληθινή ιστορία, σε μουσική και στίχους του Χρήστου Καραστάθη. Το έγραψε για έναν φίλο του, τον Γιώργο από τη Μαλαισίνα που έφυγε από τη ζωή. Ερμηνεύτηκε αρχικά από τον ίδιο με όλο τον πόνο και τη θλίψη του πριν από χρόνια σε κασέτα.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε αργότερα στο YouTube, κι ενώ πολλοί και επώνυμοι καλλιτέχνες το ζήτησαν ο δημιουργός σε συνεννόηση και συμφωνία με τη μητέρα του εκλιπόντος το εμπιστεύτηκαν σε μένα. Και μόνο η ανάμνηση του γεγονότος μου προκαλεί ρίγος» αναφέρει ο Νίκος Ρωμανός στην «Espresso».

Το πιο συγκλονιστικό απ’ όλα είναι ότι το σπαραχτικό ρεφρέν του τραγουδιού «Ενα δίκοπο μαχαίρι» έχει γραφτεί ακόμη και πάνω σε ταφόπλακα, γεγονός που συντάραξε τον Ρωμανό όταν το πληροφορήθηκε.

«Μάνα, ηρέμησα και δεν πονάω πια, θέλω να ξέρεις πως σε βλέπω από ψηλά. Μάνα με ζήλεψε, μου είπαν, ο Θεός, με πήρε δίπλα του για άγγελο κι αυτός. Θα είμαι δίπλα σας σε κάθε σας στιγμή, θα σας προσέχω από εκεί πάνω όλους μαζί, κι αν θελήσεις τώρα κάτι να μου πεις, τα μάτια σήκωσε ψηλά για να με δεις» λέει το ανατριχιαστικό ρεφρέν που επέλεξε μια άλλη χαροκαμένη μάνα για να γραφτεί πάνω στη μαρμάρινη πλάκα του παιδιού της, που έφυγε από τη ζωή.

4 5 f2 61781993 596521827505764 93873124503715840 n

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....