Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Ψυχάρα η Μαίρη Χρονοπούλου

❱❱ Στο κρεβάτι του πόνου η Μαίρη Χρονοπούλου, με τη σπουδαία κυρία του σινεμά να έχει στο πλευρό της μια φίλη της

Φωτογραφία-σοκ της Μαίρης Χρονοπούλου! Για πρώτη φορά βλέπει το φως της δημοσιότητας φωτό της σπουδαίας κυρίας του κινηματογράφου από το κρεβάτι του πόνου, όπου βρίσκεται τις περισσότερες ώρες της ημέρας λόγω των πολλαπλών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Σχεδόν αγνώριστη, φορώντας ένα νυχτικό και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η 86χρονη πλέον ηθοποιός, που πάντα ήταν αυθόρμητη στις κινήσεις της και δεν φοβόταν τον φωτογραφικό φακό -αλλά και να τσαλακωθεί μπροστά σε αυτόν-, πόζαρε με την καλή φίλη της Νανά Δόμβρου.

Την κοινή πόζα τους ανέβασε στον λογαριασμό της η φιλενάδα της ηθοποιού, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ζήλια σας!»

Ηταν μέσα Ιουνίου όταν η «Espresso» με πρωτοσέλιδό της έκανε λόγο για το «Διπλό χτύπημα» που… γονάτισε την ηθοποιό, η οποία λόγω των κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει βρίσκεται εδώ και χρόνια καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι και στο κρεβάτι της.

Ο φύλακας άγγελός της

Μάλιστα, χρειάστηκε να φιλοξενηθεί σε κέντρο αποκατάστασης, ενώ παράλληλα έχασε και τον φύλακα άγγελό της, τη Γεωργιανή βοηθό της Λαμάρα, η οποία ήταν κοντά της από το 2001.

Η έμπιστη γυναίκα, που στάθηκε στο πλευρό της μεγάλης κυρίας του κινηματογράφου, επέστρεψε στην πατρίδα της οριστικά, με αποτέλεσμα η ηθοποιός να μην μπορεί να εμπιστευτεί εύκολα άλλη βοηθό.

Η απώλειά της τής στοίχισε πολύ… Ευτυχώς, όμως, έχει καλούς φίλους που την επισκέπτονται συχνά, τώρα που πλέον έχει επιστρέψει στο σπίτι της στην Παιανία.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι πριν από δύο χρόνια η πρωταγωνίστρια των πιο ωραίων μιούζικαλ του ελληνικού κινηματογράφου εξέπληξε την κοινή γνώμη με μια πράξη που δείχνει τη μεγαλοσύνη της ψυχής της.

Εγραψε όλη την περιουσία της στο «Χαμόγελο του Παιδιού» θέλοντας να απαλύνει τον πόνο δεκάδων ορφανών, που βρίσκουν καταφύγιο στο ίδρυμα. Η ίδια έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο θέμα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να οδηγήσει και άλλους προς αυτή την κατεύθυνση.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα