Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Mamma Mia για χάρη του Δημοσθένη!

❱❱ Οι ανέμελες διακοπές της Μάρκου στην αγκαλιά του μονάκριβου γιου της

Από την
ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο Δημοσθένης νίκησε! «Ξανακέρδισε» τη μαμά του αμέσως μετά τις τελευταίες ευρωεκλογές, όπου η μητέρα του έκανε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά τελικώς δεν εξελέγη.

Ο λόγος για τον μικρό γιο της πρώην βουλευτού της Ν.Δ. και υποψήφιας ευρωβουλευτού Κατερίνας Μάρκου, που αυτό το καλοκαίρι μονοπώλησε την αγάπη της μητέρας του, η οποία είναι πλέον απαλλαγμένη από τις πολιτικές υποχρεώσεις.

Η Κατερίνα Μάρκου, ο σύζυγός της Θανάσης Οικονόμου και ο γιος τους ο Δημοσθένης πέρασαν το καλοκαίρι τους στην Εύβοια, όπου είναι το εξοχικό τους σπίτι! «Διακοπές με κουβαδάκια», όπως λέει χαρακτηριστικά στη στήλη η πρώην βουλευτής.

Η Κατερίνα Μάρκου εργάζεται ήδη για γνωστό εκδοτικό οίκο, αλλά ο βασικός ρόλος της είναι αυτός της μαμάς του Δημοσθένη, που μάλλον φαίνεται να αγαπά το διάβασμα.

Ο μικρούλης στην παραλία μαζί με τα κουβαδάκια είχε πάρει και… το βιβλίο του, κι ας μην μπορεί ακόμη να το διαβάσει.

Μαυρισμένος ο ΓΑΠ

gap

Λείπει ο Μάης απ’ τη Σαρακοστή; Ποτέ! Ετσι και ο Γιώργος Παπανδρέου, ως σπορτίφ τύπος, δεν θα μπορούσε να λείπει από την τελετή έναρξης των 2ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, που μάλιστα γίνονται και στην πόλη του την Πάτρα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου (φωτό), συνοδευόμενος από τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του Κινήματος Αλλαγής Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και τη σύζυγό του, συνομίλησε με τον κόσμο που έδωσε το «παρών» στην τελετή έναρξης, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη διεθνή διοργάνωση που ενώνει τους λαούς της Μεσογείου.

Αφήστε δε που δέχτηκε και τις ευχές για το γεγονός ότι προσφάτως έγινε παππούς!

«Αθλητές από την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική θα διαγωνιστούν τις επόμενες ημέρες στην Πάτρα σε αγωνίσματα της άμμου και του νερού, που είναι τα βασικά στοιχεία των αγώνων και συνδετικοί κρίκοι των μεσογειακών λαών» δήλωσε περιχαρής ο πρώην πρωθυπουργός, που εμφανίστηκε μαυρισμένος από τις διακοπές του.

Οι φαν του Πολάκη

«Θεό» τον έχουν ακόμη τον Παύλο Πολάκη στα Σφακιά. Με το που τον είδαν χθες στην αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου, έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να τον ασπαστούν οι… φαν του.

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής Χανίων πήρε μέρος στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο της απερχόμενης δημοτικής Αρχής, που είχε θέμα τον απολογισμό των δράσεων της δημοτικής περιόδου που πέρασε, με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου, την οποία διατηρούσε και ως υπουργός.

Εκεί, λοιπόν, αποθεώθηκε! Γούστα είναι αυτά. Τι να πούμε…

Ο έρωτας του Αντώναρου

screen shot 2019 08 26 at 18.49.06

Ερωτευμένος δυνατά συνεχίζει να είναι, χρόνια τώρα, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Βαγγέλης Αντώναρος. Σύντροφός του είναι η γλύπτρια και ζωγράφος Λεώνη Γιαγδζόγλου.

Μόλις προχθές, μάλιστα, που η αγαπημένη του ολοκλήρωσε στη Χώρα της Τήνου ακόμη μία προσωπική έκθεσή της με «θαυμάσια κεραμικά αριστουργήματα», όπως χαρακτηριστικά λέει ο Βαγγέλης Αντώναρος, ο ίδιος ήταν στο πλάι της.

«Όλα βγαίνουν από τα χέρια, αλλά κι από την καρδιά, το μυαλό και την ψυχή της Λεώνης. Και είναι όλα χειροποίητα, με το κάθε κομμάτι ξεχωριστό κι ανεπανάληπτο» μας λέει ο Βαγγέλης Αντώναρος, που, φυσικά, κάθε χρόνο περνά μέρος των διακοπών του στο νησί της συντρόφου του, την Τήνο, αλλά και ένα μέρος στην Πάτμο.

offer

 

 

 

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...