Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Έλεος! Πρόστιμο 21.000 € σε καφενεδάκι μικρού χωριού

❱❱ Χαμός έχει γίνει σε ένα μικρό χωριό της Θεσπρωτίας από το πρόστιμο ύψους 21.000 ευρώ…

… που «έριξαν» ελεγκτές του ΕΦΚΑ σε καφενείο για ανασφάλιστη εργασία.

Το μοναδικό καφενεδάκι της Ραβενής βρίσκεται τώρα μπροστά στον κίνδυνο να βάλει λουκέτο μετά την επίσκεψη του κλιμακίου επιθεωρητών του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ο παπα-Γιώργης, ιερέας του ορεινού χωριού και πατέρας του ιδιοκτήτη του καφενείου Βαγγέλη Τζώρτζη (μικρή φωτό), είπε πως το βράδυ της Κυριακής μπήκαν στο μαγαζί δύο ελεγκτές και δύο αστυνομικοί.

Όταν η νύφη του -που εκείνη τη στιγμή έτρωγε σε ένα από τα τραπέζια- σηκώθηκε και πήρε ένα τραπεζομάντιλο για να στρώσει το τραπέζι όπου κάθισαν, εκείνοι τη σταμάτησαν λέγοντας πως είναι ελεγκτές και την οδήγησαν για τα περαιτέρω στην κουζίνα.

Εκεί βρήκαν τη συμπεθέρα του ιερέα να καθαρίζει πατάτες και τη θεώρησαν ακόμα μία ανασφάλιστη εργαζόμενη.

Τελικά, οι ελεγκτές βεβαίωσαν πρόστιμο ύψους 10.500 ευρώ για καθεμία από τις ανασφάλιστες εργαζόμενες.

Για λουκέτο

Ο ιδιοκτήτης τραβάει τα μαλλιά του και σκέφτεται να κλείσει το καφενείο, καθώς τα χρήματα για το πρόστιμο ξεπερνούν κατά πολύ τα έσοδα μιας τριετίας, αναφέρει το epirupost.gr, ενώ οργισμένη υπήρξε και η αντίδραση του δημάρχου Φιλιατών καθώς μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο το κλιμάκιο που έκανε «σαφάρι» στην περιοχή έριξε πρόστιμα άνω των 100.000 ευρώ σε τέσσερις συνολικά επιχειρήσεις εστίασης.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα