Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ελληνίδα στον «θρόνο» των decks

Η Dj Xenia Ghali βρέθηκε με το τραγούδι της «Under these lights» στην κορυφή του αμερικανικού Billboard

Κατάφερε να σκαρφάλωσει στην κορυφή του αμερικανικού Billboard, αφήνοντας πίσω της μεγάλους αστέρες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Από τον
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Ο λόγος για την ελληνίδα dj και παραγωγό Xenia Ghali που «χτύπησε» πρωτιά με το κομμάτι της «Under these lights» στην κατηγορία «dance club songs», με τη Sia να τερματίζει δεύτερη και… καταϊδρωμένη! «Οταν έμαθα ότι το τραγούδι ανέβηκε στην πρώτη θέση, ένιωσα μπερδεμένα συναισθήματα» λέει η 34ewqrta 1Xenia στην «Espresso» και συνεχίζει: «Ημουν εδώ, στην Αθήνα, και με είχαν ενημερώσει στις αρχές της εβδομάδας ότι το κομμάτι είχε φτάσει στο νούμερο 2. Ημασταν εμείς εναντίον της Sia με το “Cheap thrills”, το οποίο είναι φοβερό κομμάτι. Πίστευα ότι δεν υπήρχε περίπτωση ν’ ανέβω εγώ στην κορυφή. Παρ’ όλα αυτά, ένιωθα χαρούμενη και περήφανη που είχα φτάσει ως εκεί». Τελικά, αυτό που δεν πίστευε ότι μπορούσε να συμβεί συνέβη.

«Με πήραν τηλέφωνο από τη Νέα Υόρκη, όπου ζω μόνιμα τα τελευταία χρόνια, και μου είπαν: “Είσαι στο νούμερο 1”. Τότε μ’ έπιασε αρχικά ένας πανικός, άρχισα να πηγαίνω πάνω κάτω. Μετά άνοιξα το ψυγείο κι έφαγα διάφορα πράγματα που βρήκα μπροστά μου, ύστερα αγχώθηκα για λίγο και στο τέλος κάθισα στο λάπτοπ μου και άρχισα να φτιάχνω μουσική. Φαντάζομαι, καταλαβαίνεις τώρα τι εννοούσα όταν αναφέρθηκα προηγουμένως σε μπερδεμένα συναισθήματα. Ευχαριστώ εκείνους που πιστεύουν σε μένα και φυσικά την ομάδα μου».

Σε ηλικία 26 ετών η δημοφιλής dj και παραγωγός έχει καταφέρει πράγματα για τα οποία άλλοι προσπαθούν δεκαετίες. Εχει συνεργαστεί με ηχηρά ονόματα της ελληνικής και της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως οι Pitbull, Wycleaf Jean, Σάκης Ρουβάς, Δέσποινα Βανδή και Τάμτα, ενώ έχει παίξει μουσική σε φημισμένα φεστιβάλ και μεγάλα clubs, όπως το Ministry of Sound στο Λονδίνο. Το επόμενο Σάββατο, πάντως, θα εμφανιστεί στο Colour Day Festival στο ΟΑΚΑ.

Καλοκαιρινά live

«Οποιος έχει την ευκαιρία να πάει, πραγματικά θα του μείνει αξέχαστη η εμπειρία. Οσον αφορά το πρόγραμμά μου, είμαι πολύ ενθουσιασμένη γι’ αυτό που έχω ετοιμάσει, μόνο η έναρξη μου πήρε μιάμιση εβδομάδα» αποκαλύπτει στην «Espresso» και συμπληρώνει ότι θα ακολουθήσουν lives της μέσα στο καλοκαίρι στη Μύκονο, στην Πάργα και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Οσο για το πιο παράξενο περιστατικό που της έχει συμβεί ενώ έπαιζε μουσική; «Ηταν στην αρχή της καριέρας μου, σε ένα από τα πρώτα lives μου στην Ελλάδα. Οταν παίζω μουσική, έχω συνήθως κάποιον κοντά μου για να με προσέχει και να ελέγχει τα πράγματα τριγύρω από τα decks.
Εκείνο το βράδυ, ωστόσο, ένας κατάφερε με κάποιον τρόπο ν’ ανέβει μέσα στο booth και να βρεθεί δίπλα μου.

Περίμενα ότι κάτι θα μου έλεγε, αλλά εκείνος έπεσε στα γόνατα και μου έκανε πρόταση γάμου. “Θα με παντρευτείς;” με ρωτούσε κι εγώ άρχισα να γελάω και να τον παρακαλώ να σηκωθεί. Εκείνος επέμενε. Δεν ήξερα πώς ν’ αντιδράσω. Ηταν κάπως περίεργο όλο αυτό».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...