Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Εκλεψαν την παράσταση

Η κόρη της τραγουδίστριας Τζούλης Τζινέρη και ο νεαρός σωφρονιστικός υπάλληλος που ξεσήκωσαν το κοινό

Διαγωνίστηκαν με σκοπό να σηκώσουν τον τοίχο του «Rising star» και όχι μόνο τα κατάφεραν, αλλά έκλεψαν και τις εντυπώσεις.

Ο λόγος για τον γοητευτικό σωφρονιστικό υπάλληλο στις Φυλακές Μαλανδρίνου Νίκο Παπουτσή και την όμορφη κόρη της τραγουδίστριας του δημοτικού τραγουδιού Τζούλης Τζινέρη, Μαρία. Οι δυο τους έκαναν την έκπληξη στο πέμπτο επεισόδιο του μουσικού τάλεντ σόου του ΑΝΤ1, στο οποίο από τους 16 διαγωνιζομένους την προηγούμενη Κυριακή κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση οι δεκατρείς. Το έκτο θα είναι και το τελευταίο επεισόδιο των live auditions.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΡΙΑ ΦΩΝΑΡΑ

Πήγε να διασκεδάσει στα μπουζούκια και βρέθηκε να δουλεύει με μεγάλα ονόματα

Η 30χρονη Μαρία Τζινέρη με καταγωγή από τη Λαμία κατάφερε να σηκώσει τον τοίχο του «Rising star» με το ξένο τραγούδι «Νobody’s wife» και όχι με δημοτικό, αφού δεν ακολούθησε, τουλάχιστον στα ακούσματα, τα χνάρια της μητέρας της Τζούλης.

Η όμορφη διαγωνιζόμενη λέει στην «Εspresso»:« Εχω σπουδάσει διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και η ενασχόλησή μου με το τραγούδι έγινε εντελώς τυχαία. Οι δύο κολλητές μου πέρασαν στην Ιατρική και τη Νομική στην Αθήνα, και είπαμε να διασκεδάσουμε στον Πάνο Κιάμο. Οταν πήγαμε στο καμαρίνι του, ο μαέστρος του μας ρώτησε από πού είμαστε και τα ονόματά μας. Οταν έμαθε ότι είμαι η κόρη της Τζούλης Τζινέρη, μου λέει: gwrhgw 1”«Θα έρθεις να σε ακούσω. Ψάχνουμε μια νέα τραγουδίστρια και θα γίνει οντισιόν”. Ετσι και έγινε. Τότε ήμουν 18 ετών κι έπιασα το μικρόφωνο με το σπαθί μου, ερμηνεύοντας ξένο τραγούδι. Με μοντέρνο ελληνικό τραγούδι και λαϊκό βρέθηκα αργότερα δίπλα στους Νίκο Κουρκούλη, Ελλη Κοκκίνου, Κωνσταντίνο Αργυρό, Αντζελα Δημητρίου, Λευτέρη Πανταζή, Θέμη Αδαμαντίδη. Πάντως, από τα τέσσερα αδέλφια μου μόνο εγώ ασχολήθηκα με αυτό το επάγγελμα. Φέτος είμαι σε ένα ωραίο μαγαζί στην παραλιακή. Νιώθω ευτυχία όταν διασκεδάζω τον κόσμο» τονίζει και συμπληρώνει: «Χάρηκα που η μητέρα μου βρέθηκε στο στούντιο και με υποστήριξε. Δεν ήθελα να πει ότι έχω πάθει φαρυγγίτιδα, αλλά δεν άντεξε ως τραγουδίστρια να μη με δικαιολογήσει. Εκείνη, άλλωστε, βρίσκεται πίσω από την καριέρα του πιο γρήγορου σολίστα στο κλαρίνο, του Γιώργου Μάγγα. Για εμένα είναι η μάνατζέρ του και μαζί έχουν καταφέρει πολλά». Η ίδια θα ήθελε να βρεθεί στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου, τον οποίο θαυμάζει.

ΠΙΣΤΟΣ ΦΑΝ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ

Πήγε να διασκεδάσει στα μπουζούκια και βρέθηκε να δουλεύει με μεγάλα ονόματα

Ο 33χρονος Νίκος Παπουτσής δοκίμασε την τύχη του στο «Rising star», ερμηνεύοντας το τραγούδι «Κάνε αυτό που ξέρεις» του Νίκου Οικονομόπουλου. Αντώνης Ρέμος και Κώστας Μακεδόνας ψήφισαν θετικά, ενώ η αρνητική ψήφος των Χρήστου Μάστορα και Δέσποινας Βανδή θα τον άφηναν εκτός παιχνιδιού. Ομως, την τελευταία στιγμή ο Αντώνης Ρέμος αποφάσισε να τον «σώσει» χρησιμοποιώντας το προνόμιο που έχει ως κριτής, το Golden Arrow (ψηφίζει δύο φορές έναν διαγωνιζόμενο μόνο μία φορά στο παιχνίδι).
«Αρχισα να τραγουδάω στο σχολείο, στα 14 χρόνια μου, και από τότε δεν έχω αφήσει το μικρόφωνο και την κιθάρα μου.

Εμφανίζομαι σε διάφορα μαγαζιά της Αμφισσας, από όπου κατάγομαι. Ο πατέρας μου Χρήστος ασχολούνταν με την τοπική χορωδία. Εχει ωραία φωνή. Η λατρεία του ήταν ο Στέλιος Καζαντζίδης. Μάλιστα, ως θαυμαστής του κατάφερε να τον γνωρίσει και τον επισκεφτήκαμε στο σπίτι του στην Αθήνα και στον Αγιο Κωνσταντίνο. Ημουν τότε 15 ετών και θυμάμαι έντονα αυτές τις συναντήσεις, από τις οποίες έχω και φωτογραφίες» αναφέρει στην «Εspresso» o διαγωνιζόμενος και συμπληρώνει: «Αν και σπούδασα ηλεκτρολόγος, μια προκήρυξη για σωφρονιστικός υπάλληλος με έκανε να πάρω άλλο δρόμο. Θεωρώ τη δουλειά μου, την οποία κάνω εδώ και επτά χρόνια, λειτούργημα. Εύχομαι να πραγματοποιηθεί η συναυλία που πρότεινε ο Αντώνης Ρέμος στις φυλακές το Πάσχα, γιατί οι άνθρωποι αυτοί το έχουν ανάγκη».

Οσον αφορά το χέρι βοηθείας που του έδωσε ο κριτής, ο Νίκος δεν το ξεχνά και θα προσπαθήσει να τον βγάλει ασπροπρόσωπο. Ο ίδιος δεν έχει πάρει την απόφαση να αφιερωθεί αποκλειστικά στο τραγούδι, καθώς οι εποχές είναι δύσκολες. «Αυτό με συμβουλεύει και η οικογένειά μου. Ακόμη είμαι αδέσμευτος και η γνώμη της μετράει πολύ».

Τα υψηλά νούμερα έφεραν χαμόγελα

Περισσότεροι από 1.500.000 τηλεθεατές είδαν το 5ο live του «Rising star» την προηγούμενη Κυριακή.

Το μουσικό τάλεντ σόου του ΑΝΤ1 βελτίωσε αισθητά τα νούμερα τηλεθέασής του, με 36,2% στο γενικό σύνολο και 35,8% στο δυναμικό κοινό. Στις γυναίκες 15-24 η θεαματικότητα έφτασε στο 45,6%!

Tα downloads της εφαρμογής Rising star Greece συνεχίζονται, με περισσότερους από 550.000 χρήστες να έχουν κατεβάσει το app. Να σημειωθεί ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Κώστας Μακεδόνας δεν έχουν χρησιμοποιήσει ακόμη το Golden Arrow. Μήπως περιμένουν το τελευταίο live;

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388


{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....