Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

Νέος γρίφος-σοκ για τον Παντελίδη

Ποιος πέταξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου πολλά μέτρα μακριά από το σημείο της τραγωδίας;

Μετά τη χθεσινή αποκάλυψη της «Espresso» για τα ευρήματα-μυστήριο του ιατροδικαστή Κωνσταντίνου Ανδρέου και συγκεκριμένα για τις κακώσεις που εντόπισε στο σώμα του Παντελή Παντελίδη, οι οποίες όμως δεν προκλήθηκαν στο δυστύχημα αλλά πριν (!) από την ανατροπή του τζιπ, νέος γρίφος-σοκ προκύπτει από την έκθεση πραγματογνωμοσύνης της Τροχαίας Ελληνικού.

ΑΠΟ ΤΗ
ΡΟΥΛΑ ΚΟΥΣΚΟΥΡΗ

Η υπ’ αριθμόν 273 φωτογραφία των πραγματογνωμόνων για το τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκε ο τραγουδιστής δημιουργεί νέα ερωτήματα και προβληματίζει την οικογένεια Παντελίδη για όσα συνέβησαν το μοιραίο πρωινό. qwe5weytegΚαι αυτό γιατί η φωτογραφία δείχνει το κλειδί του μαύρου τζιπ πεταμένο πολλά μέτρα μακριά από το σημείο της τραγωδίας!

Ηταν τέλος Νοεμβρίου του 2016, εννέα μήνες μετά το τροχαίο, όταν είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας η πραγματογνωμοσύνη της Τροχαίας για τις συνθήκες του δυστυχήματος. Η έκθεση 200 σελίδων (με εκατοντάδες φωτογραφίες) από τους ειδικούς έφτασε, λίγες ημέρες αργότερα, στα χέρια της οικογένειας Παντελίδη, του δικηγόρου της Χαράλαμπου Λυκούδη και των τεχνικών συμβούλων της. Μερικές ημέρες αργότερα, «απάντηση» σε όσα αναφέρονται στην έκθεση έδωσε το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας Παντελίδη. Κι ενώ ο διπλωματούχος μηχανολόγος μηχανικός Αναστάσιος Δέδες αντικρούει πολλά από όσα αναφέρονται στην έκθεση των πραγματογνωμόνων της Τροχαίας, οι γονείς του τραγουδιστή έπεσαν από τα σύννεφα κυρίως όταν είδαν την επίμαχη φωτογραφία του κλειδιού: Δεν βρισκόταν στη μίζα αλλά ούτε και εντός της καμπίνας του τζιπ. Συγκεκριμένα, η λεζάντα που συνοδεύει την επίμαχη φωτογραφία αναφέρει: «ΦΩΤ.: Νο 273. Το κλειδί του ΙΚΥ – (…), στην τελική του θέση».

Οι πραγματογνώμονες όμως δεν δίνουν εξήγηση πώς βρέθηκε το κλειδί εκτός του οχήματος, αν θα μπορούσε να βγει σε ένα εν κινήσει όχημα και μάλιστα να βρεθεί μέτρα μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης και της τελικής θέσης του οχήματος. «Πώς βρέθηκε στον δρόμο το κλειδί; Το πέταξε κάποιος και, αν ναι, γιατί;» είναι το βασανιστικό ερώτημα της οικογένειας Παντελίδη, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της κανείς από τους wt4w4twάντρες της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ δεν αναφέρει σε κατάθεσή του ότι έβγαλε ή πήρε στα χέρια του το κλειδί.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη αναμένεται να κινηθεί νομικά εναντίον συγκεκριμένων προσώπων, αφού πλέον, όπως όλα δείχνουν, ο φάκελος με τα δικά τους στοιχεία, τις μαρτυρίες αλλά και τις εκθέσεις των τεχνικών συμβούλων τους έχει συμπληρωθεί και θα κατατεθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα που θα διερευνήσει την υπόθεση. Στάση αναμονής τηρούν η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη, οι οποίες επέβαιναν στο όχημα, καθώς και οι δικηγόροι τους Γιάννης Κωλέττης και Χρήστος Ασπρος, αντίστοιχα.

Η Μίνα και η μητέρα του τραγουδιστή στα μαχαίρια

Με συνεχείς αναρτήσεις της στο facebook «απαντά» με οργή η Μίνα Αρναούτη σε όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ενώ μέσω social media εκφράστηκε χθες και η μητέρα του τραγουδιστή Αθηνά Παντελίδου.

«Οδηγούσε εκείνος, σας αρέσει δεν σας αρέσει. (…) Πληρώνετε δικούς σας για να σας πουν αυτά που θέλετε. (…) Εμαθα ότι λάδωσαν και τους μεντεσέδες των δικαστηρίων» έγραψε αρχικά η νεαρή και συνέχισε με νέο ποστ: «Του είπα να μην τρέχει! Δεν άκουσε, τι φταίω εγώ; Να τον τράβαγα από το αυτί; Ντροπή σε όλους σας! Φορούσα ζώνη σχεδόν πάντα».

Σε άλλη αινιγματική ανάρτησή της ανέφερε: «Δεν ξεχνώ το σημείωμα για τα δήθεν νταλαβέρια. (…) Με βγάλατε εμένα, που δουλεύω από τα 17, βίζιτα; (…) Τι να σεβαστώ; Τη δική μου μάνα ποιος τη σεβάστηκε, που κοιμόταν σε καρέκλες και καναπέδες πέντε μήνες; (…) Δεν λογαριάζω τίποτα».

Η μητέρα του Παντελίδη έγραψε «η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός δεν επιβάλλονται, κερδίζονται», ενώ αργά το απόγευμα πρόσθεσε: «Σήμερα αποκαλύφθηκε το κίνητρο του ψεύδους…»

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...