Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τσιμτσιλή παρέα με τα… πρόβατα

26/01/2017 - 16:33 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Οτι αγαπάει τις εξορμήσεις στη εξοχή είναι γνωστό. Κάθε φορά που της το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάνει εκδρομές με τον άντρα της Θέμη Σοφό και τις δύο κορούλες τους Μαίρη και Νάγια

Οτι αγαπάει τις εξορμήσεις στη εξοχή είναι γνωστό. Κάθε φορά που της το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάνει εκδρομές με τον άντρα της Θέμη Σοφό και τις δύο κορούλες τους Μαίρη και Νάγια.

Δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει και πολύ συχνά, ειδικά τον χειμώνα, καθώς τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο δικηγόρος έχουν πολύ φορτωμένο πρόγραμμα.

Η Σταματίνα παρ’ όλα αυτά καταφέρνει, ακόμη και κοντά στην Αθήνα, ν’ ανακαλύπτει τις ομορφιές της φύσης, πολλές από τις οποίες τις μοιράζεται με τους χιλιάδες φίλους της που την ακολουθούν στα social media. Ετσι συνέβη και τις προάλλες, με την παρουσιάστρια του «Happy Day» ν’ απαθανατίζει ένα κοπάδι πρόβατα, κάπου στο Κρυονέρι, με φόντο ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα.