Σαββατόβραδο με cine-έξοδο

Ραντεβού στο πάρκινγκ γνωστού κινηματογράφου στο Παλαιό Φάληρο είχαν δώσει το βράδυ του Σαββάτου η Ράνια Τζίμα και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Ραντεβού στο πάρκινγκ γνωστού κινηματογράφου στο Παλαιό Φάληρο είχαν δώσει το βράδυ του Σαββάτου η Ράνια Τζίμα και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Η δημοσιογράφος είχε μόλις τελειώσει τη δουλειά της στον Alpha και κατέφθασε με τα ίδια ρούχα που φορούσε στο δελτίο. Ο σύζυγός της ήταν ήδη εκεί και την περίμενε, κρατώντας στα χέρια του δύο εισιτήρια για την ταινία «Ο διχασμένος».

Μαζί τους ήταν και δύο καλοί φίλοι τους, ενώ στη διαδρομή έως την είσοδο για τις κινηματογραφικές αίθουσες δεν άφησαν ούτε για μια στιγμή ο ένας το χέρι του άλλου. Εδειχναν ερωτευμένοι και τα μάτια των σινεφίλ έπεσαν πάνω τους, αφού και οι δύο είναι αναγνωρίσιμοι. Ωστόσο, βιάζονταν πολύ να μπουν στην αίθουσα, γι’ αυτό δεν αγόρασαν ποπ κορν και αναψυκτικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μενεγάκη και Ματέο «θύματα» του «Erminio»

Ο αγριεμένος «Erminio» «χτύπησε» στο πέρασμά του και τον...

Η Σταρ Ελλάς και ο «πρίγκηψ» των Ρομά

Έξι χρόνια πριν, όταν το ζευγάρι κοσμούσε τις σελίδες lifestyle περιοδικών, η σχέση του αποτελούσε είδηση: μια πρώην Σταρ Ελλάς είχε ερωτευτεί τον «πρίγκιπα των Τσιγγάνων», όπως τον αποκαλούσαν, έναν άνδρα που συστηνόταν ως επιχειρηματίας.

Τέλος ο Κατερινόπουλος από τον Κουσουλό – Η ανατροπή που άλλαξε τα πάντα

Μια στιγμή που έμοιαζε καθοριστική εκτυλίχθηκε στον αέρα της...

Τρελά ερωτευμένος μετά από 15 χρόνια γάμου γνωστός τραγουδιστής – «Θα σε διάλεγα σε κάθε ζωή»

«Είσαι η αλήθεια μέσα σε όλο τον θόρυβο, η γαλήνη σε κάθε καταιγίδα και το φως που με οδηγεί πάντα πίσω στο σπίτι»

Ο γιος του Στάθη Αγγελόπουλου αποκαλύπτει: «Τρία χρόνια βίωνα τραγικά πράγματα»

Ο γιος του Στάθη Αγγελόπουλου, Μανώλης, που δραστηριοποιείται στη...

Αποκάλυψη για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Υπήρχε τρίτο άτομο στον γάμο και το ανακάλυψα από τη TV»

«Δε με απασχολεί τίποτα πια. Είχα πει ότι στη σχέση μας υπήρχε έλλειψη σεβασμού, εννοώντας την ύπαρξη τρίτου προσώπου»

Ο «θησαυρός» της Μαρινέλλας – Η βίλα, οι επενδύσεις και τα πνευματικά δικαιώματα

Η Μαρινέλλα, στα 65 χρόνια καριέρας της στο τραγούδι,...