Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Η… σιωπή των αμνών στη Μύκονο

Πεσμένη η κίνηση στο νησί των ανέμων! Λιγοστοί celebrities και καυστικά σχόλια για τις τιμές που καίνε

Η τουριστική κίνηση το Πάσχα στο νησί των ανέμων δεν ήταν τελικά η αναμενόμενη

Πεσμένη σε σχέση με πέρυσι και άλλες χρονιές ήταν η τουριστική κίνηση στη Μύκονο το φετινό Πάσχα. Ετσι, οι παρουσίες των celebrities που καταγράφηκαν από τον φακό της «Espresso» στα γραφικά δρομάκια του νησιού των ανέμων ήταν και αυτές πιο αραιές.

Το ότι η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας ημερολογιακά έπεσε φέτος σχετικά νωρίς είναι πιθανό να λειτούργησε ανασταλτικά για κάποιους που σκέφτονταν να επισκεφτούν τον κυκλαδίτικο προορισμό.

gw4ege 4

Το βέβαιο είναι ότι δεν έκαναν… απιστία στη Μύκονο εκείνοι που διατηρούν εκεί εξοχική κατοικία, όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος είναι και Μυκονιάτης. Ο δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδιστής απόλαυσε τους περιπάτους του κοντά στη θάλασσα και πέρασε τις άγιες μέρες με κατάνυξη παρέα με τη γυναίκα του Ισιδώρα Σιδέρη και την κόρη τους Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Φωτογράφοι

Οικογενειακό Πάσχα στη Μύκονο έκανε επίσης ο κοσμηματοπώλης Κώστας Καίσαρης, ο μεγάλος fan του νησιού Μάκης Τσέλιος, αλλά και ο ηθοποιός Τάκης Χρυσικάκος, τον οποίο εντοπίσαμε σε παραθαλάσσιο σημείο του νησιού με τον καλό φίλο του Δημήτρη Κούκο.

Τέλος, το πρώην μοντέλο Ινα Παλαμά απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους να κάνει τις βόλτες της στα κοσμικά Ματογιάννια μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Ρίζο, γιο της αξέχαστης Δούκισσας.

Το ζευγάρι είχε μαζί και τα δύο παιδιά του, τον τριάμισι ετών Νικόλα και την 23 μηνών Δούκισσα, η οποία πήρε τ’ όνομά της από τη γιαγιά της, την αξέχαστη λαϊκή τραγουδίστρια.

Η γελοιογραφία-καμπανάκι για το αραβικό εμιράτο της Μυκόνου

gw4ege 6

Συζητήσεις αλλά και προβληματισμό προκάλεσε η ανάρτηση μιας γελοιογραφίας στη σελίδα του διαδικτυακού τηλεοπτικού σταθμού Mykonos LIVE TV στο facebook. «Το φετινό ήταν το χειρότερο Πάσχα για τη Μύκονο απ’ όσο μπορώ να θυμηθώ.

Μεγάλη η πτώση στην τουριστική κίνηση. Λογικό και επόμενο. Κάθε χρόνο οι τιμές ανεβαίνουν, ακόμη και για εμάς τους Μυκονιάτες» σχολίασε στη λεζάντα της ο τοπικός καναλάρχης Πέτρος Νάζος, προχωρώντας αμέσως μετά σε εξηγήσεις: «Το σουβλάκι κοντεύει να κοστίζει όσο ένα γκουρμέ πιάτο. Το νερό είναι πιο ακριβό και από το πετρέλαιο.»

Εκπτωση

«Η ακρίβεια είναι αβάσταχτη και για το προσωπικό των επιχειρήσεων. Η έκπτωση 10% που τους προσφέρεται μάλλον απευθύνεται σε ζητιάνους.

Σε λίγο η Μύκονος θα γίνει αραβικό εμιράτο, αφού μόνο Αραβες θα μπορούν να την επισκεφτούν» ανέφερε χαρακτηριστικά. Εξ ου και η ανάρτηση της συγκεκριμένης γελοιογραφίας.

«Το σκίτσο του φίλου μου Ανδρέα Γιοβάνου που δείχνει έναν Αραβα να παρακολουθεί τη θεία λειτουργία της Ανάστασης τα λέει όλα. Τον ευχαριστώ θερμά που σκιτσογράφησε το παράπονό μου. Εύχομαι πραγματικά το Αγιο Φως να φωτίσει τα μυαλά κάποιων όσο είναι καιρός» κατέληξε στην ανάρτησή του ο «Mr. Mykonos LIVE TV» και -όπως ήταν φυσικό- τα σχόλια έπεσαν «βροχή», με τους περισσότερους να συμφωνούν μαζί του.

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...