Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Αυξημένος κίνδυνος αναπηρίας για πρόωρα βρέφη

Η προωρότητα, που ορίζεται ως η γέννηση πριν από...

Ανδρουλάκης και Δούκας ήπιαν τον «καφέ της ειρήνης» στο δημαρχείο της...

«Ανακωχή» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και...

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Διαζύγιο (;) Καλλίτση

Φουντώνουν οι φήμες ότι ο γνωστός hairstylist χωρίζει, αν και ο ίδιος «διαψεύδει το γεγονός»

Φουντώνουν οι φήμες ότι ο γνωστός hairstylist χωρίζει, αν και ο ίδιος «διαψεύδει το γεγονός»

Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ
[email protected]

Βοά η κοσμική Αθήνα ότι το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι της showbiz Πάνος Καλλίτσης και Ελενα Χριστοπούλου παίρνει διαζύγιο.

Η είδηση του χωρισμού τους, που κάνει από χθες το μεσημέρι τον γύρο του διαδικτύου, ξάφνιασε δυσάρεστα τους καλλιτεχνικούς κύκλους και όχι μόνο.
Οι πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αναφέρουν πως ο γνωστός hairstylist με την επώνυμη πελατεία και η booker μοντέλο σύζυγός του δεν κατάφεραν να διαχειριστούν το σοκ της ένοπλης επίθεσης που δέχτηκαν πριν από περίπου έναν χρόνο στην πιλοτή του σπιτιού τους.

Υστερα από έξι χρόνια γάμου

Το εν λόγω τραυματικό περιστατικό λέγεται ότι, σε συνδυασμό με άλλα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, ήταν εκείνο που έδωσε τη χαριστική βολή στη σχέση τους ύστερα από έξι χρόνια γάμου. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις φήμες του τελευταίου 24ώρου, οι δυο τους έχουν μετακομίσει σε διαφορετικά σπίτια, ενώ έγκυρη πηγή αποκάλυψε στην «Εspresso» ότι ο γνωστός κομμωτής και μακιγιέρ εθεάθη πριν από λίγες μέρες να τρώει σε γνωστό ρεστοράν του Κολωνακίου χωρίς τη σύζυγό του, συνοδευόμενος από άλλη γυναίκα.

Παρά τις επίμονες προσπάθειες της «Espresso» να επικοινωνήσει με τον ίδιο τον Πάνο Καλλίτση για την επιβεβαίωση ή τη διάψευση της πληροφορίας, αυτό δεν στάθηκε δυνατό. Αντ’ αυτού, μιλήσαμε με στενή συνεργάτιδά του στο κομμωτήριο, η οποία απαντούσε χθες στο κινητό του τηλέφωνο. Την πρώτη φορά που μιλήσαμε μαζί της μας είπε ότι ο hairstylist ήταν απασχολημένος και όταν την ενημερώσαμε για τον σκοπό της κλήσης μας εκείνη έκανε λόγο για προσωπικό του θέμα, διαβεβαιώνοντάς μας, παρ’ όλα αυτά, ότι θα τον ρωτούσε σχετικά και σε περίπτωση που το επιθυμούσε θα μας καλούσε ο ίδιος αργότερα.

Ωστόσο, οι ώρες κύλησαν και σε νέο επίμονο τηλεφώνημά μας η ίδια συνεργάτιδα του Πάνου Καλλίτση μάς μετέφερε την απάντησή του. «Αυτήν τη στιγμή εξακολουθεί να είναι απασχολημένος» μας είπε και όταν επιμείναμε ότι κάτι πρέπει να μας πει, εκείνη μας έβαλε για λίγο στην αναμονή -προφανώς για να συνεννοηθεί μαζί του- και επανήλθε λέγοντας λακωνικά και χωρίς καμία παραπάνω διευκρίνιση ότι «ο κ. Καλλίτσης διαψεύδει το γεγονός».

Η booker μοντέλων και make up artist και ο hairstylist γνωρίστηκαν μέσω κοινής φίλης τους. Υστερα από τριάμισι χρόνια σχέσης, το 2011, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, με κουμπάρα την Ελεονώρα Μελέτη, σε ένα ρομαντικό εκκλησάκι στο Λουτράκι, γνωστό από τον κινηματογραφικό γάμο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

O εφιάλτης με την επίθεση των ληστών

Ηταν 30 Ιανουαρίου 2016 όταν ο Πάνος Καλλίτσης και η Ελενα Χριστοπούλου έζησαν τον εφιάλτη στο γκαράζ του σπιτιού τους στον Λυκαβηττό. Εκείνο το Σαββατόβραδο το ζευγάρι επέστρεφε από το κομμωτήριο που διατηρεί στο Χαλάνδρι και δεν περίμενε ποτέ ότι ένας άνδρας θα προλάβει να μπει, σχεδόν έρποντας, από την γκαραζόπορτα που έκλεινε πίσω τους.
Στόχος των δύο δραστών ήταν να αρπάξουν τις εισπράξεις του κομμωτηρίου, αλλά δεν τα κατάφεραν, και το αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο γνωστός κομμωτής από τρεις σφαίρες στο στήθος και στα πόδια, ενώ και η σύζυγός του δέχτηκε μία σφαίρα στο χέρι.

Δίκη

Οι ληστές ήταν ένας 30χρονος ειδικός φρουρός, ένας 35χρονος Ιρακινός και ένας 43χρονος αδειούχος κρατούμενος των Φυλακών Αγιάς. Τον περασμένο μήνα έγινε και η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, με την έδρα να επιβάλει ποινή «μαμούθ» στον 43χρονο, καταδικάζοντάς τον σε 54 χρόνια, ενώ με 12 χρόνια κάθειρξη επέστρεψε στη φυλακή ο ειδικός φρουρός και με 16 χρόνια κάθειρξη τιμωρήθηκε ο 35χρονος Ιρακινός.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...