Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Νίκος Βισκαδουράκης: «Ο καθρέφτης του κ. Χάιντ» τελευταία μέρα της έκθεσης στη...

Η Roma Gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Νίκου...

ΠΟΙΗΣΗ και ΧΡΩΜΑ από τον Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο στο χώρο τέχνης Αγκάθι -Καρτάλος

Μια συνεργασία -έκπληξη επιφύλαξαν για το φιλότεχνο κοινό ο...

Αποθέωση του κοινού στους πρωταγωνιστές της παράστασης «Το 5ο βήμα»

Σχεδόν για δέκα λεπτά χειροκροτούσε το κοινό, προχθές το...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

«Κολλημένη» με την Ελλάδα

Η βασίλισσα του Μπαχρέιν έδεσε με τη θαλαμηγό στο Ναύπλιο και έκανε βόλτα στα σοκάκια

Αχόρταγη με την Ελλάδα φαίνεται ότι είναι η βασίλισσα του Μπαχρέιν! Ολον τον Αύγουστο, η υπερπολυτελής θαλαμηγός «My Alwaeli» της Sabika bint Ibrahim al Khalifa «οργώνει» τα ελληνικά νησιά και τα δημοφιλή παραθεριστικά θέρετρα της χώρας μας. Αυτή τη φορά, η 69χρονη γαλαζοαίματη μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας βρέθηκε στο Ναύπλιο για διακοπές με το πλωτό παλάτι της, μήκους 68 μέτρων. 

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ 

Το εντυπωσιακό «My Alwaeli», με τον βασιλικό θυρεό, βρίσκεται στη γραφική πόλη από την Κυριακή. Xθες μάλιστα η βασίλισσα κατέβηκε από το σκάφος, επισκέφθηκε μαγαζιά της πόλης, ψώνισε και φωτογράφισε τα γραφικά σοκάκια του Ναυπλίου. Από τις αρχές Αυγούστου, η βασίλισσα απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της Ελλάδας, προσπαθώντας να είναι διακριτική και να μην κάνει αισθητή την παρουσία της (όσο γίνεται, αφού τη συνοδεύουν δεκάδες άνδρες της προσωπικής φρουράς της). Σε κάποια μέρη κατεβαίνει από το γιοτ και κάνει βόλτες στα σοκάκια των νησιών που επιλέγει να επισκέπτεται, ενώ σε άλλα απλώς κάνει μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά.

Το υπερπολυτελές γιοτ «Al Alwaeli» (πρώην «Awal»), όπως είναι αναμενόμενο, μαγνητίζει τα βλέμματα των τουριστών και των ντόπιων, οι οποίοι δεν χάνουν την ευκαιρία να το απαθανατίζουν σε φωτογραφίες ή βίντεο.

Πρόκειται για ένα μηχανοκίνητο σκάφος το οποίο κατασκευάστηκε το 1991 από τη CRN Shipyard στην Αγκόνα της Ιταλίας και είναι ικανό να αναπτύξει ταχύτητα 19,5 κόμβων. Μπορεί να φιλοξενήσει σε 12 σουίτες 24 επιβάτες, στη διάθεση των οποίων υπάρχουν 19 άτομα ως πλήρωμα του σκάφους.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...




Μποζουκια Αθηνα