Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

«Λοξοδρόμησα λόγω… Ζωής»

❱❱ Πώς η Σοφίνα Λαζαράκη, που θα έδινε εξετάσεις για την Κρατική Σχολή Χορού, επιλέχθηκε ανάμεσα σε 1.000 κορίτσια για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Η… «Παρθένα Ζωή» συστήνεται στην «Espresso»!7269 meri miliaresi me tin kori tis sofina lazaraki 1412017 Η 21χρονη Σοφίνα Λαζαράκη, κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση και πρωταγωνίστρια του ομώνυμου σίριαλ, που θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα στον ΑΝΤ1, μιλάει για την παρθενική της εμφάνιση στην τηλεόραση με ενθουσιασμό και μοιράζεται μαζί μας τα επόμενα σχέδιά της.

«Τον ρόλο τον πήρα ανάμεσα σε 1.000 κορίτσια, τα οποία δοκιμάστηκαν σε ακροάσεις για τον ρόλο της Ζωής. Η μητέρα μου αλλά και ο πατέρας μου ήξεραν ότι είχα αποφασίσει να πάω στην οντισιόν του ΑΝΤ1 και με στήριζαν. Οταν έμαθαν ότι πήρα τον ρόλο, πέταξαν από τη χαρά τους, το ίδιο κι εγώ» αναφέρει και συνεχίζει: «Από μικρή στο Κολλέγιο Αθηνών, από όπου και αποφοίτησα, έπαιρνα μέρος σε σχολικές θεατρικές παραστάσεις και κυρίως χορευτικές, αφού σπουδάζω κλασικό χορό. Αλλά τα πλατό και τα στούντιο ήταν μέρος της καθημερινότητάς μου, λόγω της μητέρας μου.

Φέτος, λοιπόν, τον Σεπτέμβριο θα έδινα εξετάσεις για να περάσω στην Ανώτατη Κρατική Σχολή Χορού, αλλά λοξοδρόμησα λόγω της “Ζωής”» μας λέει με τη φρεσκάδα και το νάζι των 21 χρόνων της και δεν θα μπορούσαμε να μην τη ρωτήσουμε αν έχει κοινά με την ηρωίδα της, η οποία είναι, επίσης, ένα κορίτσι με πολλά όνειρα.

Δυσκολίες

«Τα κοινά μας χαρακτηριστικά είναι ο αυθορμητισμός, αλλά και η αγάπη μας για τη φωτογραφία. Ομως, εμένα αν μου έκανε κάποιος γιατρός, κατά λάθος, σπερματέγχυση, μετά το σοκ θα τον κυνηγούσα να τον δείρω. Δεν ξέρω αν θα κρατούσα το μωρό. Θα παρακαλούσα τον Θεό να με βοηθήσει. Επίσης, ειλικρινά, σας λέω δεν θα γινόμουν το τρίτο πρόσωπο σε ένα παντρεμένο ζευγάρι, γιατί έχω μάθει να σέβομαι τον θεσμό του γάμου, αλλά και τα συναισθήματα των άλλων» εξηγεί στην «Espresso» με αφοπλιστική ειλικρίνεια και συνεχίζει αναφερόμενη στις δυσκολίες που έχει συναντήσει στα περίπου 30 επεισόδια που έχουν γυριστεί έως τώρα. «Τα πιο δύσκολα γυρίσματα για μένα ήταν αυτά που ήταν πιο έντονα συγκινησιακά και είχαν να κάνουν με την ύπαρξη του μωρού. Οπως και οι ρομαντικές σκηνές».

Ολοκληρώνοντας την κουβέντα μας, η οποία έγινε στο πλαίσιο ενός brunch που διοργάνωσε ο ΑΝΤ1 για την πρεμιέρα της σειράς, η γλυκιά Σοφίνα… ονειρεύεται το μέλλον της. «Μετά τη σειρά θα ήθελα να σπουδάσω σε κάποια δραματική σχολή και να ανοίξω τα φτερά μου. Επιθυμώ να πάω στην Αμερική, να κάνω καριέρα εκεί. Μέχρι τότε, όμως, είμαι πιστή μαθήτρια του σκηνοθέτη μου Αλέξανδρου Πανταζούδη».

to tileoptiko zeygari apotsolis totsikas sofina lazaraki

Παρόντες στο όμορφο πρωινό με τους δημοσιογράφους ήταν όλοι οι ηθοποιοί της σειράς «Παρθένα Ζωή», αλλά και οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 που υποδέχονταν τις γυναίκες δημοσιογράφους με κρίνους και μπισκοτένια τεστ κυήσεως, για να τους βάλουν στο κλίμα της σειράς!

me fonto tin parthena zoi o gianis latsios o apostolis totsikas kai o paragogos giorgos karagianis

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...