Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Συνέβη στο Κολωνάκι

❱❱ Ο φακός της «Espresso» τσάκωσε καλλιτέχνες, πολιτικούς, μοντέλα και σχεδιαστές μόδας στην κοσμοπολίτικη πλατεία Κολωνάκι σαν να λέμε… Μύκονος! Το καλοκαίρι τέλειωσε και οι celebrities άφησαν τις παραλίες, για να επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους στο κλεινόν άστυ. 

2Ο φακός της «Espresso» έκανε μια βόλτα στην κοσμοπολίτικη πλατεία του κέντρου της Αθήνας, εντοπίζοντας από καλλιτέχνες και πολιτικούς μέχρι σχεδιαστές μόδας και μοντέλα. Πρώτος και καλύτερος μας καλημέρισε ο Κώστας Βουτσάς, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού, η οποία έσπρωχνε το καρότσι με τον γιο τους, τον Φοίβο.

Η Γιάννα Πολιάκου, μόνιμη κάτοικος Κολωνακίου, εμφανίστηκε στην οδό Τσακάλωφ μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Το μοντέλο, που έχει στο βιογραφικό του συνεργασίες με τους περισσότερους Ελληνες μόδιστρους, ήταν ντυμένο casual, με σκισμένο τζιν και μαύρο φανελάκι, και κρατούσε από το λουρί του τον χαριτωμένο μαύρο σκύλο του. Λίγο πιο πέρα, στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ, η Φωτεινή Πιπιλή έκανε τον περίπατό της, ρίχνοντας κλεφτές ματιές στις βιτρίνες των καταστημάτων, ενώ ο σχεδιαστής Πάνος Ζήνας χαμογέλασε στον φωτογράφο μας από το εσωτερικό της μπουτίκ του, έχοντας στο πλευρό του μια αιθέρια ύπαρξη, κάτι που συνηθίζει άλλωστε.

Καβάλα στη μηχανή

Ο Γιώργος Βουλγαράκης έδωσε επίσης το «παρών» στην πλατεία Κολωνακίου, καβάλα στη μεγάλου κυβισμού μηχανή του. Μάλιστα, ο πρώην υπουργός έκανε μια στάση σε φούρνο γνωστής αλυσίδας και ψώνισε κάτι για να κολατσίσει. Ο φακός μας απαθανάτισε ακόμη τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Σταμάτη Μαλέλη να πίνει το καφεδάκι του, αλλά και τον Γιώργο Πατούλη με τη σύζυγό του Μαρίνα, η οποία ήταν λιγότερο λαμπερή απ’ ό,τι συνήθως και δίχως τρέσες στα μαλλιά της, προφανώς επειδή η ώρα ήταν πρωινή.

Last but not least, ο Ζάχος Χατζηφωτίου. Ο διαχρονικός μπον βιβέρ, ο οποίος κάνει πλέον πολύ σπάνια κοσμικές εμφανίσεις, εθεάθη να κάνει τη βόλτα του στην πλατεία Κολωνακίου, ανταλλάσσοντας συχνά πυκνά χαιρετισμούς με γνωστούς και φίλους του.

Φωτο: Τάσος Κοντοκώστας
Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες:

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...