Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

«Lifting» στον Λιάγκα

❱❱ Ο ΑΝΤ1 τον προετοιμάζει για ενημερωτική ειδησεογραφική εκπομπή με κοινωνικά θέματαΕπιστρέφει άρον άρον στην ενημερωτική ειδησεογραφία ο Γιώργος Λιάγκας! Μετά τον ξαφνικό… θάνατο της «Late Night» εκπομπής του, η οποία προκάλεσε διάφορα παρατράγουδα με κόντρες, εντάσεις και νομικά θέματα όσο υπήρχε στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, ο σταθμός ανέλαβε το τηλεοπτικό «λίφτινγκ» του παρουσιαστή και δημοσιογράφου.

Οι πληροφορίες της «Espresso» αναφέρουν ότι ο πρώην σύζυγος της Φαίης Σκορδά δέχτηκε πρόταση να ενταχθεί στο δυναμικό του ειδησεογραφικού τμήματος του καναλιού επιστρέφοντας on air με καθημερινή κοινωνική εκπομπή.

Ενα κοινωνικό δελτίο δηλαδή, που θα προβάλλεται πριν από τις βραδινές ειδήσεις με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Με αυτήν την αλλαγή (ή αλλιώς επιστροφή στα παλιά, αφού ο Γιώργος Λιάγκας άρχισε την καριέρα του ως άνκορμαν) η διοίκηση του καναλιού φιλοδοξεί να «σενιάρει» το προφίλ του τηλεαστέρα, προσφέροντάς του ένα νέο ωριαίο ανταγωνιστικό concept με ενημερωτικά, κοινωνικοπολιτικά και ορισμένα καλλιτεχνικά θέματα.

Ενα πρότζεκτ, δηλαδή, σαν αυτό που παρουσιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου, αλλά πιο συγκεντρωτικό και μικρότερης χρονικής διάρκειας. Σε περίπτωση που ο παρουσιαστής δεχτεί, τότε θα αλλάξει τμήμα. Επίσης, δεν θα ανήκει στην ομάδα του γενικού διευθυντή Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιου, αλλά σ’ εκείνη του γενικού διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος -κατά τις πληροφορίες μας από αξιόπιστη πηγή- υπήρξε απόλυτα σύμφωνος με την προοπτική αυτής της «τράμπας».

Πάντως, η διαδικασία εξεύρεσης ιδανικού concept εκπομπής για τον Γιώργο Λιάγκα είναι σε εξέλιξη, μια και ο ίδιος επιθυμεί μια πιο light εκπομπή με μπόλικη ψυχαγωγία και να έχει έναν ή δύο συμπαρουσιαστές.

Plan B

Υπάρχει όμως και plan B για τον παρουσιαστή. Η δυνατή πρόταση που δέχτηκε πρόσφατα από την Αλκηστη Μαραγκουδάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος του Ε πρότεινε στον δημοσιογράφο να αλλάξει τηλεοπτική στέγη, προσφέροντάς του τη βραδινή ζώνη στο… πιάτο αλλά και μια σημαντική επιτελική θέση!

Κι επειδή το «μυστικό» ραντεβού τους συνέπεσε με την αγορά μιας φρέσκιας και «προχωρημένης» βερσιόν της εκπομπής «Ραντεβού στα τυφλά» από το Ε, όλοι πίστεψαν ότι ο Λιάγκας -αν αποδεχόταν την πρόταση της πρώην ισχυρής κυρίας του Σκάι- θα έκανε πρεμιέρα το δεύτερο μισό της σεζόν σε νέα στέγη και με τηλεπαιχνίδι.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...