Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Καλλιόπη Χάσκα: H ανερχόμενη ηθοποιός συμμετέχει σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή

Η «Μεταξία» της «Μάγισσας» γίνεται «Ιουλιέτα», με «Ρωμαίο» από...

Αράχοβα: Κακουργηματική δίωξη σε βάρος συγκεκριμένου προσώπου για την κακοποίηση του χάσκι...

Με καθυστέρηση σχεδόν τεσσάρων μηνών από την κακοποίηση του...

Σημεία και τέρατα στην αμαρτωλή Μονής Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι της Λευκωσίας

Σείεται η Εκκλησία της Κύπρου με τον «Ρασπούτιν» ηγούμενο...

Το «ARROYO mini concerts» έρχεται τον Απρίλιο στο θέατρο Arroyo

Το “ARROYO mini concerts” είναι μια νέα διοργάνωση που...

Καταδικάστηκε!

❱❱ Φυλάκιση οκτώ μηνών (με αναστολή) στον Στέλιο Διονυσίου για το επεισόδιο με αστυνομικό στο κέντρο της ΑθήναςΑπό την
Ντέμη Ντάβαρη

«Στα μαλακά» έπεσε ο Στέλιος Διονυσίου για το «θερμό» επεισόδιο που είχε με αστυνομικό στο κέντρο της Αθήνας πριν από περίπου μία εβδομάδα. Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας τον καταδίκασε σε φυλάκιση οκτώ μηνών, αλλά του χορήγησε τριετή αναστολή.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον τραγουδιστή για τις κατηγορίες της εξύβρισης, της απείθειας και της πρόκλησης απλής σωματικής βλάβης από αμέλεια, μετατρέποντας προς το ευνοϊκότερο την αρχική κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ του αναγνώρισε και το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Περιγράφοντας τις σκηνές που τον οδήγησαν να καταθέσει μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή, ο αστυνομικός κατέθεσε στο δικαστήριο: «Το αμάξι ξεκίνησε, έκοψε την κορδέλα και ήρθε προς τη Δορυλαίου. Ερχόταν καταπάνω μου, έκανα στην άκρη και με χτυπάει με τον καθρέφτη και προχωράει! Με χτύπησε στο δεξί χέρι, στο δάχτυλο. Του φωνάζω: “Θα σου κάνω μήνυση” και σταμάτησε». Μάλιστα, όπως περιγράφει ο αστυνομικός, ο Στέλιος Διονυσίου τού ζήτησε και τα ρέστα!

«Κατέβηκε και ήρθε προς εμένα και λέει: «Τι θες, ρε μαλ…; Θέλω να περάσω”! Ηταν εξαγριωμένος, σε τρομερή ένταση! Του λέω: “Θα καλέσω περιπολικό να πάμε στο τμήμα, να σου κάνω μήνυση”. Δεν μου είπε τίποτα για την κατάσταση της υγείας του ή ότι έχει πρόβλημα, άρχισε αμέσως να με βρίζει!» υποστήριξε στο δικαστήριο. Μάλιστα, το «στόλισμα» από τον τραγουδιστή επιβεβαίωσαν και συνάδελφοί του, που κατέθεσαν ως μάρτυρες.

Στην απολογία του ο Στέλιος Διονυσίου τόνισε ότι πρόθεσή του ήταν να φτάσει στην Αθηναϊκή Kλινική, καθώς δεν αισθανόταν καλά και ζήτησε συγγνώμη για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

«Ενιωθα ένα βάρος μεγάλο, υπάρχει και ιατρικό ιστορικό στην οικογένεια, χάσαμε τον πατέρα μας τελείως ξαφνικά από καρδιά. Παρά την απαγόρευση, πέρασα τον δρόμο, εκνευρίστηκα, μίλησα άσχημα και ζητάω συγγνώμη γι’ αυτό…» είπε.

Ομως, απαντώντας στο αν χτύπησε με το αυτοκίνητό του τον αστυνομικό, υποστήριξε: «Οπως πέρναγα, πιθανό να ακούμπησε στον καθρέφτη. Πήγαινα με 10 χιλιόμετρα! Κατέβηκα να δω πώς είναι ο αστυνομικός, δεν φαινόταν να έχει κάτι! Είχα όμως πολλή ένταση, διότι ήθελα να πάω στο νοσοκομείο, και του μίλησα πολύ άσχημα, και ζητάω συγγνώμη γι’ αυτό και πάλι. Εδωσα τον ιερότερο όρκο που έχω στη ζωή μου, στα κόκαλα του πατέρα μου, δεν είχα καμία πρόθεση να τον χτυπήσω. Σέβομαι απόλυτα την Αστυνομία».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Τα γράμματα της Νταϊάνα στον εραστή της και το «διαζύγιο» Ουίλιαμ – Κέιτ

Τρόμος πιάνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ στην ιδέα ότι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...