Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 16 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΙσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε...

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ξεκατίνιασμα non-stop!

❱❱ Πόλεμος ανάμεσα στον δημοσιογράφο και στη νικήτρια του «My style rocks»
❱❱ Ο άδειος «τενεκές», η «βηταρία», και στο βάθος ραντεβού στα δικαστήριαΔημόσιο ξεκατίνιασμα και στο… βάθος ραντεβού στα δικαστήρια για τον Δημήτρη Παπανώτα και τη Ραμόνα Βλαντή. Κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον γνωστό δημοσιογράφο και στη νικήτρια του «My style rocks», μια κόντρα που όσο πάει γίνεται όλο και πιο άγρια. 

Το… φιτίλι άναψε ένα καυστικό σχόλιο που έκανε ο συνεργάτης της εκπομπής «Happy day στον Alpha» για την καταγωγή της Βλαντή. «Ηρθε η Ραμόνα από την Τρανσιλβανία να μας μάθει μόδα;» αναρωτήθηκε on air. «Ποιος είναι ο Παπανώτας; Δεν τον γνωρίζω τον κύριο! Είναι λίγο ρατσιστική η συμπεριφορά του, δεν είναι;» αντέδρασε εκείνη σε δηλώσεις που έκανε μπροστά στις κάμερες. «Προφανώς, η πρόθεσή του ήταν η φλυαρία και ο θόρυβος. Εδώ στην Ελλάδα έχετε μία φράση που λέει “Ο άδειος τενεκές κάνει θόρυβο, όχι ο γεμάτος”» συνέχισε.

Τι ήταν να ακούσει περί… τενεκέδων ο δημοσιογράφος; Εγινε πυρ και μανία. «Δεν φταίει η κυρία που ήρθε οικονομική μετανάστρια από τη Ρουμανία του Τσαουσέσκου στη χώρα μας για να κάνει δήθεν μόδα. Φταίνε οι άνθρωποι της τηλεόρασης που, ξαφνικά, έχει δύο χρόνια τώρα που μας γέμισαν κυρίες οι οποίες σύχναζαν όχι σε chic κλαμπ της Αθήνας, αλλά φαντάζομαι σε μέρη που δεν συχνάζω εγώ… Πού να με ξέρει η κοπέλα; Εγώ δεν πάω σε καζίνο ποτέ. Δεν πάω σε στριπτιζάδικα, δεν πάω σε κ@λόμπαρα, δεν πάω σε σκυλάδικα του 17ου χιλιομέτρου της εθνικής οδού…» είπε στον αέρα του «Happy day στον Alpha» και στη συνέχεια την αποκάλεσε «βηταρία» και θρασύ πλάσμα!

Επειτα από αυτό η Ραμόνα έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της, απαντώντας μέσω τηλεοπτικής συνέντευξής της. «Ολοι κρινόμαστε γι’ αυτά που λέμε και γι’ αυτά που κάνουμε και, όπως ξέρουμε, όλα έχουν συνέπειες. Φυσικά και θα κινηθώ νομικά. Είναι λυπηρό γιατί έχω και δυο παιδιά στο σπίτι και με έχει στενοχωρήσει λιγάκι παραπάνω. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να έχει αυτή τη συμπεριφορά από κανέναν» δήλωσε χαρακτηριστικά και ξέσπασε: «Εγώ δεν έχω δώσει δικαίωμα σε κανέναν να μιλήσει έτσι! Σε κανέναν! Είναι τραγικό που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι!»

Αμεση ήταν για ακόμη μια φορά η αντίδραση του Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος, επειδή δεν είχε εκπομπή το Σαββατοκύριακο για να κάνει τα σχόλιά του, επέλεξε να εκφραστεί μέσα από τα social media. «Είναι τραγικό που υπάρχουμε. Αποφάνθηκε η κυρία που δεν μας ξέρει και το μόνο που ξέρει για εμάς είναι ότι είμαστε τενεκέδες άδειοι. Το θράσος έχει όρια; Ναι! Η βλακεία δεν έχει. Τα μπέρδεψε το κοριτσάκι» έγραψε στο πρώτο post ο δημοσιογράφος και συνέχισε μ’ ένα δεύτερο: «Ετσι είναι οι chic κυρίες που πέρασαν από τα playmate. Ξέρουν να βρίζουν δημόσια. Δεν δέχονται, όμως, απάντηση… Είναι οι μόνες που δικαιούνται διά να ομιλούν. Οι υπόλοιποι, τουμπεκί ψιλοκομμένο. Ρε, α παράτα μας». Χθες το μεσημέρι τα posts τρίτωσαν, με τον Δημήτρη να σημειώνει: «Το ότι είσαι από μία άλλη χώρα κι έχεις παιδιά δεν σημαίνει πως ό,τι δηλώσεις είσαι. Π.χ. Αυθεντία στη μόδα. Ή ότι ΠΡΕΠΕΙ ν’ αρέσεις σε όλους».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...