Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Εφιάλτης για την Τερζή η Eurovision

❱❱ «Ονειρο» ήταν και και πάει η πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό της Eurovision Η χώρα μας εκπροσωπήθηκε από τη Γιάννα Τερζή στον χθεσινό πρώτο ημιτελικό του 63ου ευρωπαϊκού τραγουδιού, όπου συμμετείχαν συνολικά 19 χώρες και μεταδόθηκε απευθείας από την ΕΡΤ1. Δυστυχώς, το κομμάτι «Ονειρό μου», το οποίο γράφτηκε από την ίδια την ερμηνεύτρια και τους Αρη Καλημέρη, Δημήτρη Σταματίου και Μιχάλη Παπαθανασίου, έμελλε να γίνει… εφιάλτης, αφού δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου, απογοητεύοντας έτσι τους πολυάριθμους Ελληνες eurofans.

Οι συμμετοχές που προκρίθηκαν και θα δούμε ξανά στον τελικό του Σαββάτου είναι το Ισραήλ και η Κύπρος, που συγκαταλέγεται στα μεγάλα φαβορί και για τη νίκη, η Αυστρία, η Εσθονία, η Λιθουανία, η Τσεχία, η Βουλγαρία, η Αλβανία, η Φινλανδία.

Η Γιάννα Τερζή εμφανίστηκε 14η στη σκηνή παρουσιάζοντας λιτά το ελληνικό κομμάτι, φορώντας ένα λευκό φόρεμα με μακριά μανίκια. Με μια πρώτη ανάγνωση φάνηκε να ξεπεράστηκαν τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε η ελληνική αποστολή στις πρόβες. Είδαμε την τραγουδίστρια να «κατευθύνει» τον φωτισμό με τα χέρια της, είδαμε τα πυροτεχνήματα τα οποία άναψαν τη σωστή στιγμή, όμως δεν καταφέραμε να δούμε τελικά το εφέ με τα λέιζερ στο χέρι της τραγουδίστριας, το οποίο ήταν βαμμένο μπλε.

Η φετινή διοργάνωση έχει τέσσερις λαμπερές παρουσιάστριες, τις Catarina Furtado, Silvia Alberto, Daniela Ruah και Filomena Cautela, οι οποίες προέρχονται από τον χώρο της πορτογαλικής showbiz και καλησπέρισαν εν χορώ τους περίπου 200.000.000 τηλεθεατές που -όπως υπολογίζεται- παρακολούθησαν τη χθεσινή βραδιά.

Τον σχολιασμό του διαγωνισμού από τα ελληνικά μικρόφωνα ανέλαβαν τούτη τη χρονιά, πρώτη φορά, ο Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος και η Δάφνη Σκαλιώνη. Αύριο, Πέμπτη 10 Μαΐου, στις 22.00, θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος ημιτελικός, στον οποίο θα διαγωνιστούν 18 χώρες. Οσο για τον μεγάλο τελικό της 12ης Μαΐου, θα συμμετάσχουν συνολικά 26 χώρες: οι 20 από τους δύο ημιτελικούς, οι Big Five (Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία) καθώς και η διοργανώτρια Πορτογαλία.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...