Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Εστειλε την Παιδεία στο… 1983 και ετοιμάζεται για αποχώρηση!

❱❱ Ο απίθανος Κώστας Γαβρόγλου, η τελευταία μεταρρύθμιση και η μεγάλη απόφασή του!

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Μπορείς να του καταλογίσεις πολλά. Αρνητικά κυρίως. Ακόμη και χθες ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου έκανε κάτι πρωτοφανές στα εκπαιδευτικά χρονικά… 

Εστειλε με e-mail, αντί της καθιερωμένης συνεντεύξεως Τύπου, τις αλλαγές που ετοιμάζει για την πρόσβαση των αποφοίτων των λυκείων στα ΑΕΙ!

Ανώδυνα και χωρίς να έχει απέναντί του δημοσιογράφους με «κακές» ερωτήσεις να του χαλάνε τη διάθεση, δημοσιοποίησε την αριστερή παρέμβασή του στο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, που μας γυρίζει στο ωραίο… 1983!

Αφού λοιπόν του καταλογίσεις, όπως είπαμε, τα αρνητικά, δεν μπορεί να μη δεις το ένα και μοναδικό θετικό. Και αυτό είναι η απόφασή του να εγκαταλείψει την πολιτική επειδή μεγάλωσε! «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. Είμαι 72 ετών, νομίζω ότι κάποια στιγμή τα άτομα δεν πρέπει να συνεχίζουν, έχω μεγάλη ανάγκη να ζήσω μια πιο κανονική ζωή με την οικογένειά μου και τους φίλους μου» δήλωσε ο Κώστας Γαβρόγλου και μπράβο του.
Ετσι πρέπει να γίνεται. Να υπάρχει και ηλικιακό όριο.

Αυτό που συμβαίνει με τους 90χρονους που τους περιφέρουν γύρω γύρω στην πολιτική πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει.

Ο Παππάς στη… Σελήνη!

❱❱Τι μανία είναι αυτή που έχει ο Νίκος Παππάς με το Διάστημα; Στην παιδική του ηλικία κάπου θα βρίσκεται το κλειδί της εξήγησης…
Χθες ο Ελληνικός Διαστημικός Οργανισμός (ΕΛΔΟ) και η Εθνική Υπηρεσία Αεροναυπηγικής και Διαστήματος των ΗΠΑ (NASA) υπέγραψαν κοινή δήλωση συνεργασίας.
Μέχρι εδώ όλα καλά.
Ερχεται όμως λίγο αργότερα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς να δηλώσει ότι «η χώρα μας θα πατήσει στη Σελήνη με δικό της όχημα, που θα κατασκευαστεί από Ελληνες επιστήμονες. Η Ελλάδα γίνεται μέλος του γκρουπ των ελάχιστων χωρών που έχουν κατεβάσει δικό τους όχημα στη Σελήνη. Το όχημα αυτό θα παραμείνει για μερικές μέρες στη Σελήνη, όπου θα μαζέψει δεδομένα, τα οποία θα είναι περιουσία του ελληνικού κράτους και ελληνικών ερευνητικών ιδρυμάτων. Οι προγραμματισμένες εκτοξεύσεις είναι το 2021 και το 2022…»
Θα πάμε, λέει, στη Σελήνη με «ελληνικό οχηματάκι».
Ανταλλαγή επισκέψεων θα κάνουμε; Γιατί πολλοί πιστεύουν ότι ακριβώς πριν από τέσσερα χρόνια ένα ανάλογο οχηματάκι, με επισκέπτες φυσικά μέσα, είχε έρθει από τη Σελήνη και σουλατσάρει κοντά στο Μαξίμου!

Φανατικοί συριζαίοι Σταύρου – Τουμασάτου

❱❱Οικογενειακή υπόθεση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ για τους δημοφιλείς ηθοποιούς Μαριάννα Τουμασάτου και Αλέξανδρο Σταύρου.
Μπορεί η Μαριάννα Τουμασάτου να ήταν η παρουσιάστρια της εκδήλωσης για την «Προοδευτική Συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη», όπου μίλησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αλλά τα βλέμματα έκλεψε περισσότερο ο σύζυγός της Αλέξανδρος Σταύρου. Ο ηθοποιός προσπαθούσε να είναι διακριτικός, αλλά η παρουσία του συζητήθηκε, καθώς μιλούσε με τους υπουργούς και έδειχνε να είναι… «φανατικά ΣΥΡΙΖΑ».

Το αριστερό πολιτικό ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς «Τα φτερά του έρωτα», αλλά έγιναν ζευγάρι όταν έπαιζαν στη σειρά «Βέρα στο δεξί».
Το 2010 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, τη Χρυσηίδα Παναγιώτα.

(!)

Ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει τα πέντε γκολ που έφαγε η ομάδα του, ο Παναιτωλικός, κι αυτό συζητούσε χθες στο εντευκτήριο της Βουλής.
Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Κωνσταντόπουλος είναι φόλα Παναιτωλικός και η μεγάλη του αγάπη για την ομάδα τον οδήγησε ακόμη μια φορά προχθές στο γήπεδο του Αγρινίου, όπου οι «κιτρινομπλέ» υποδέχτηκαν τον Ολυμπιακό. Τι το ήθελε όμως ο βουλευτής; Στο τέλος ήπιε πολύ πικρό ποτήρι, τόσο, που ακόμη το φυσάει και δεν κρυώνει!

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα