Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Παρουσιάστρια η Στεριανού

❱❱ Το μοντέλο συμφώνησε με το Epsilon και ξεκινά γυρίσματα για εκπομπή

Ανάρπαστη η Ειρήνη Στεριανού! Μετά τη συμμετοχή της στην πέμπτη συνέχεια της ταινίας «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» αλλά και στο σίκουελ της σειράς «Η Πολυκατοικία» στον Σκάι, το μοντέλο που μας συστήθηκε στο περσινό «GNTM» δοκιμάζει τις δυνάμεις του και στην παρουσίαση.

Η όμορφη μελαχρινή θα συμπαρουσιάσει με το διεθνούς βεληνεκούς μοντέλο Giorgio Karantzas τη νέα εκπομπή του Epsilon «VIP glam».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή, ανάλογη αυτής των καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας, με διευθυντή φωτογραφίας τον Ντίνο Μαχαίρα, έναν από τους πλέον περιζήτητους του χώρου, που συνεργάζεται με τους περισσότερους εγχώριους σταρ στα βιντεοκλίπ τους!

Πολυτελές δείπνο

Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Κυριακή απόγευμα (15.00-16.00), αρχής γενομένης από τις 29 Σεπτεμβρίου, και τα πρώτα γυρίσματα θα γίνουν αύριο και την Παρασκευή σε πολυτελές χώρο στη Βαρυμπόμπη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα προηγηθεί παρουσίαση στους δημοσιογράφους, με πολυτελές δείπνο.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες η αποκάλυψη ότι η Ειρήνη θα συμμετέχει στον νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς «Η Πολυκατοικία» προκάλεσε τα ειρωνικά σχόλια του ηθοποιού Θοδωρή Ρωμανίδη και άλλων συναδέλφων του στο facebook και το μοντέλο μιλώντας στην «Espresso» πήρε θέση: «Σέβομαι πολύ όλους αυτούς τους ηθοποιούς που έκαναν σχόλια, γιατί έχουν κάνει μεγάλη καριέρα, όπως σέβομαι και την άποψή τους. Εγώ δεν είμαι ηθοποιός ούτε δηλώνω ηθοποιός». Και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι καλό είναι να δίνονται ευκαιρίες σε νέα παιδιά».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα