Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

«Φέρτε πίσω τη Μαριάννα»

Απογοήτευση στους fans της Καλλέργη λόγω της αποχώρησης από το «Survivor»! Οι βουτιές του γυμνού Χρανιώτη που εξέπληξε την ομάδα των διασήμων

Η είδηση της αποχώρησης της Μαριάννας Καλλέργη από το «Survivor» προκάλεσε την απογοήτευση του ανδρικού τηλεοπτικού κοινού, που απολάμβανε τα κάλλη της πρωταθλήτριας του muay thai με φόντο τις εξωτικές παραλίες του Αγίου Δομίνικου.

Η μελαχρινή καλλονή με το καλογυμνασμένο σώμα βρέθηκε εκτός του δημοφιλούς reality το βράδυ της Παρασκευής, καθώς λόγω της ασθένειάς της δεν βοήθησε όσο θα ήθελε την ομάδα των διασήμων, γεγονός που, όπως φάνηκε, έπαιξε ρόλο στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. «Η εμπειρία μου από το “Survivor” σίγουρα θα μου μείνει αξέχαστη. Αυτός που αξίζει να μείνει είναι ο Bo γιατί αντιμετωπίζει τις καταστάσεις με χιούμορ και είναι μοναδικός. Θα ήθελα, επίσης, να παραμείνει και η Λάουρα επειδή είναι γλυκύτατος άνθρωπος και απρόβλεπτη στις δοκιμασίες» ανέφερε η πρωταθλήτρια του muay thai αμέσως μετά την αποχώρησή της.

Τότε ήταν που άρχισε και το πάρτι στο twitter με αφορμή το φευγιό της. «Φέρτε πίσω τη Μαριάννα» σχολίασε ένας fan της. «Για την Καλλέργη βλέπαμε το “Survivor”» πρόσθεσε άλλος ένας. «Η Καλλέργη έχασε με διαφορά… στήθους» ανέφερε ένας τρίτος. «Αν είχε χιούμορ η Μαριάννα, θα έλεγε κοιτώντας την κάμερα: “Μάνα, έρχομαι! Περίμενε στο αεροδρόμιο με ένα τάπερ ντολμαδάκια”» ήταν το σχόλιο ενός άλλου τηλεθεατή. Πάντως η αποχώρηση της Μαριάννας Καλλέργη δεν ήταν η μοναδική στο «Survivor». O Δημήτρης Πασχούλας από την ομάδα των μαχητών αποφάσισε να φύγει οικειοθελώς από το νησί, καθώς δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις συνθήκες διαβίωσης, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι έχασε τον σταυρό του.

Στο μεταξύ, στην ομάδα των celebrities άναψαν τα αίματα λόγω ενός καβγά της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τον Γιάννη Σπαλιάρα. Η τραγουδίστρια έγινε έξαλλη με τον «Mr 4.000» με αφορμή το φαγητό. Η ίδια ήταν πολύ αδύναμη και η συμπαίκτριά της Σόφη Πασχάλη πρότεινε στην ομάδα να της δώσουν λίγο παραπάνω φαγητό, αλλά ο Σπαλιάρας υπήρξε αρνητικός, με αποτέλεσμα οι δυο τους να τσακωθούν.

Ο Γιώργος Χρανιώτης, τέλος, εξέπληξε τους συμπαίκτες του με την κίνησή του να κάνει μπάνιο στη θάλασσα γυμνός. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, εξήγησε ότι κάνει γυμνισμό γενικά και πως αυτό δεν ήταν κάτι καινούργιο για εκείνον.

Παπαδοπούλου vs «Mr 4.000» και η τηλεθέαση στα ύψη

rwtwestf 1

Ο καβγάς της Ειρήνης Παπαδοπούλου (φωτό αριστερά) με τον Γιάννη Σπαλιάρα (φωτό δεξιά), το γυμνό μπάνιο του Γιώργου Χρανιώτη και οι δύο αποχωρήσεις από τον Αγιο Δομίνικο έκαναν τα μηχανάκια της Nielsen να… χτυπήσουν κόκκινο.

Οι τηλεθεατές έδειξαν την προτίμησή τους στο παιχνίδι επιβίωσης, οδηγώντας το «Survivor» σε ποσοστά υψηλότερα και από εκείνα της πρεμιέρας του. Συγκεκριμένα, το reality του Σκάι συγκέντρωσε 27,6% στο γενικό σύνολο, στερώντας ποσοστά από την πρώτη ώρα της Αγγελικής Νικολούλη.

Οι τηλεθεατές ηλικιών 15-44 επέλεξαν τον Σκάι σε ποσοστό 33,8%, ενώ στο διάστημα 23.15-23.30 το «Survivor» έφτασε στο 45,9%.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...