Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Άρωμα γυναίκας στις «Άγριες μέλισσες»! Ο ξαφνικός έρωτας του Μελέτη, η νέα σύντροφος του Κωνσταντή και η συγκρατούμενη της Λενιώς!

Νέες αφίξεις στις «Άγριες μέλισσες» και, μάλιστα, με άρωμα γυναίκας! Καινούργια πρόσωπα ετοιμάζονται να μπούνε στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 και να «ανακατέψουν την τράπουλα» στην πλοκή του σίριαλ.

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παντελάκη, η οποία θα υποδυθεί μία συγκρατούμενη της Λενιώς στη φυλακή, που θα τη βοηθήσει πολύ στην απόδρασή της, τη Νεφέλη Κουλούρη, που έπαιζε στη σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα» και θα είναι η νέα σύντροφος του Κωνσταντή, και τη Χρύσα Μιχαλοπούλου, που θα είναι η νέα αγαπημένη του Μελέτη (καθώς η σχέση του με την ξαδέλφη του, την Πηνελόπη, οδεύει προς το τέλος της και τα βέλη του έρωτα θα τον βρουν στο Παρίσι).

Η 65χρονη θεατρική ηθοποιός Αλεξάνδρα Παντελάκη έκανε τη δεκαετία του 1990 μεγάλες επιτυχίες στην τηλεόραση, καθώς εμφανίστηκε στις σειρές «Ανατομία ενός εγκλήματος», «Τα ψάθινα καπέλα», «Η πρόβα του νυφικού», «Το τρίτο στεφάνι», «Η αίθουσα του θρόνου», «Κόκκινος κύκλος» και «10η εντολή», ενώ έγινε ευρύτερα γνωστή από τις οικογενειακές κωμικές σειρές «Ευτυχισμένοι μαζί» και «Μ+Μ»! Μάλιστα, η τελευταία της τηλεοπτική παρουσία ήταν στο «Ου φονεύσεις».

Η 30χρονη Κερκυραία Νεφέλη Κουλούρη είναι ηθοποιός, μουσικός και σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν». Η πανέμορφη μελαχρινή ηθοποιός, που θα κλέψει την καρδιά του Κωνσταντή, συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά «Πέτα τη φριτέζα», στην οποία υποδυόταν μια ρομαντική κοπέλα που ζούσε στο χωριό Φτασμένο, ενώ έχει εκδώσει μία ποιητική συλλογή με τίτλο «Νεφελώματα»! Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι η συμμετοχή της στην παράσταση «Αλίμονο στους νέους» το 2019, όπου είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι «θα ήταν ιεροσυλία να μιμηθώ τη Μάρω Κοντού».

Μόλις 23 χρόνων, η Χρύσα Μιχαλοπούλου αποφοίτησε πριν από έναν χρόνο από δραματική σχολή και ενσάρκωσε την Αννα στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή»! Φέτος έκλεψε τις εντυπώσεις στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Φεγγάρι από χαρτί» των Ρέππα – Παπαθανασίου. Η παράξενη ομορφιά της σίγουρα θα έκανε τον Λευτέρη Χαρίτο να τη σκεφτεί για τον ρόλο της νέας αγαπημένης του Μελέτη. Απομένει να δούμε το love story τους επί της μικρής οθόνης.

Κόβουν την ανάσα τα σπόιλερ! Ο Δούκας μαθαίνει για τη σχέση της Μυρσίνης!

Κάθε νέο επεισόδιο της σειράς «Άγριες μέλισσες» που προβάλλεται κρύβει και μια ανατροπή. Ωστόσο, τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη. Τα σπόιλερ για τις εξελίξεις στην πλοκή του σίριαλ κόβουν την ανάσα!

  • Ο Δούκας (Λεωνίδας Κακούρης) αποφασίζει να κρυφτεί για ν’ αποφύγει τη σύλληψη για την εμπλοκή του στην υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης, αφήνοντας στο πόδι του τον γιο του Νικηφόρο (Αναστάσιος Ροϊλός). Μαζί με τους φακέλους που παίρνει μαζί του στην κρυψώνα του, όμως, είναι κι ένας που του ταχυδρόμησε ο Κυπραίος (Γιάννης Στάνκογλου) και δεν πρόλαβε να ανοίξει. Όταν το κάνει, το περιεχόμενό του θα τον σοκάρει, αφού πρόκειται για ημίγυμνες φωτογραφίες της γυναίκας του Μυρσίνης (Κατερίνα Διδασκάλου) στο κρεβάτι της αμαρτίας. Βλέποντάς τες ο σκληρός γαιοκτήμονας θ’ αρχίσει να κλαίει σαν μικρό παιδί μέσα στην κρυψώνα του και όταν τη συναντήσει ξανά θα της ζητήσει να χωρίσουν, αυτή θα αρνηθεί και θα την καταδικάσει σ’ έναν λευκό γάμο! Από την άλλη μεριά, ο Νικηφόρος, παίρνοντας τα ηνία της επιχείρησης των Σεβαστών, θα γίνει το ίδιο σκληρός με τον πατέρα του…
  • Ο Μιλτιάδης (Γιώργος Γάλλος) αποφασίζει να εκδικηθεί τον αδερφό του, τον Δούκα, για τη δολοφονία του Γιάννου και αποφασίζει να τον σκοτώσει. Στη μέση μπαίνει ο Μελέτης και τρώει τη σφαίρα. Ο Μιλτιάδης δεν αντέχει το βάρος των τύψεων και τον ενοχών για τον πυροβολισμό εναντίον του ανιψιού του Μελέτη και χάνει τα λογικά του. Ο Μιλτιάδης, ωστόσο, μεταφέρεται στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του, αλλά η κατάστασή του είναι άσχημη. Μάλιστα, φτάνει στο σημείο, έπειτα από ένα ξέσπασμα που έχει, να κάνει κακό στον εαυτό του. Ο Λάμπρος και η Βιολέτα παίρνουν την απόφαση να τον κλείσουν σε ψυχιατρική κλινική.
  • Η Θεοδοσία (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) συναντάει την Ελένη (Μαρία Κίτσου) μία μέρα πριν από την απόφαση του δικαστηρίου και της ζητάει συγχώρεση, καθώς μετάνιωσε που την εκβίασε να παραδοθεί στην Αστυνομία. Οι δύο γυναίκες συμφιλιώνονται, αλλά την επόμενη μέρα ένας πληρωμένος από τη Μυρσίνη Σεβαστού δολοφόνος επιχειρεί να σκοτώσει τη Σταμίρη έξω από το δικαστήριο. Η Θεοδοσία, όμως, υπό το βάρος των τύψεων, καθώς εκείνη οδήγησε την Ελένη στη φυλακή, θυσιάζεται για την άλλοτε αντίζηλό της και πέφτει νεκρή στην προσπάθειά της να τη σώσει λέγοντας το τελευταίο «σ’ αγαπώ» στον Λάμπρο.
{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...