Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Πρώτο φιλί στην «Παρθένα Ζωή»

❱❱ Η νεαρή ηθοποιός Σοφίνα Λαζαράκη αποκαλύπτει το παρασκήνιο από την πολυαναμενόμενη σκηνή του σίριαλΑπό την
Τεριάννα Παππά

H στιγμή που όλοι οι φαν της «Παρθένας Ζωής» περίμεναν με ανυπομονησία έρχεται την ερχόμενη Τρίτη με το πρώτο φιλί του Αρη (Αποστόλης Τότσικας) και της Ζωής (Σοφίνα Λαζαράκη)!

Η νεαρή πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 δεν έχει πάρει ακόμη τα σενάρια των επόμενων επεισοδίων στα χέρια της και, όπως υποστηρίζει, έχει και εκείνη την ίδια αγωνία με το κοινό όσον αφορά την εξέλιξη της ιστορίας.

Ωστόσο, μιλά στην «Espresso» για την επίμαχη σκηνή που χρειάστηκε ώρα για να γυριστεί. «Στην αρχή, όταν ο Αρης θα με φιλήσει, τραβιέμαι επειδή δεν το περιμένω, επειδή συνειδητοποιώ ότι είναι λάθος από πολλές απόψεις και πανικοβάλλομαι.

«Νιώθω περίεργα»

Ομως, μ’ αρέσει γιατί κι εγώ νιώθω πράγματα γι’ αυτόν» μας λέει και συνεχίζει «ξεδιπλώνοντας» τα συναισθήματά της: «Η αλήθεια είναι ότι νιώθω περίεργα, γιατί τον Παύλο τον αγαπώ και μένω στο σπίτι του και όταν συναντιέμαι με τον Αρη τα πράγματα αρχίζουν να μπερδεύονται. Η Ζωή είναι ένα άτομο που όχι μόνο δεν λέει ψέματα, αλλά δεν θέλει ούτε να τα ακούει. Ετσι, έρχεται σε δύσκολη θέση, γιατί πρέπει να καλύψει κάποιες καταστάσεις. Δεν ξέρω πώς να κοιτάξω στη συνέχεια τον Παύλο (Γιάννης Ποιμενίδης) στα μάτια». Αναφερόμενη στο πόσο τη δυσκόλεψαν τα γυρίσματα της επίμαχης σκηνής, αναφέρει: «Και με τον Παύλο και με τον Μάκη (Γιάννης Χατζηγεωργίου) έχουμε δει να φιλιέται η Ζωή. Είναι μέρος της δουλειάς, όπως είναι και οι σκηνές των τσακωμών. Στην αρχή ήταν δύσκολα».

Σύμφωνα με το σενάριο, την ερχόμενη εβδομάδα, προτού οι πρωταγωνιστές φτάσουν στο σημείο να φιληθούν, θα υπάρξουν καταιγιστικές εξελίξεις, καθώς ο εφιάλτης του Αρη γίνεται πραγματικότητα και η Στεφανία αποβάλλει! Η Ζωή, συγκλονισμένη από το δυσάρεστο γεγονός, φοβάται και για το δικό της μωρό.

Αποφασίζει να μετακομίσει στο σπίτι του Παύλου, προκαλώντας έτσι την οργή της Σοφίας και της Χρυσάνθης. Την ίδια ώρα, ο Αντωνάκης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της Μπούντρου να σαμποτάρει τον φούρνο της οικογένειας Καλλέργη, προσπαθώντας να μη δίνει στόχο στον Μάκη και τον Διονύση που τον υποψιάζονται.

Η Σοφία πείθεται να γράψει ένα ρομαντικό μυθιστόρημα, πέφτοντας έτσι στα δίχτυα του Μενέλαου, ο οποίος θέλει να την εκδικηθεί. Η Στεφανία, καταρρακωμένη από τις τύψεις, ξεσπάει εναντίον της Μαρίνας και επιστρέφει σπίτι της, ενώ η Νατάσα απειλεί να τα αποκαλύψει όλα και ο Γεράσιμος αναγκάζεται να πει όλη την αλήθεια για το μωρό της Ζωής στη Μαρίνα. Ο Αρης είναι συντετριμμένος από την αποβολή της Στεφανίας και η Ζωή τού συμπαραστέκεται. Πάνω στην ένταση της στιγμής, όμως, ο Αρης θα τη φιλήσει, μια κίνηση που θα αλλάξει τα δεδομένα ανάμεσά τους για πάντα…

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...