Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αφροδίτη Σκαφίδα: «Είχα μια δύσκολη γέννα, χρειάστηκε να την πάρουν με καισαρική»

Ελευθερία θα λέγεται η κόρη! Μία από τις πιο...

H Ελένη Μενεγάκη ενημέρωσε τους συνεργάτες της ότι απάντησε αρνητικά στην πρόταση...

Ένα Μegaλο όχι είπε η Ελένη Μενεγάκη στα στελέχη...

Να ξεσπιτωθούν για να αποφύγουν νέα καταστροφή προτιμούν 115 οικογένειες από τον...

Να ξεσπιτωθούν από το χωριό τους προκειμένου να αποφύγουν...

Παρά τις πανάκριβες τιμές, το ίντερνετ στην Ελλάδα είναι πιο αργό και...

Ενώ χρυσοπληρώνουμε κάθε μήνα τις εταιρίες παροχής πρόσβασης στο...

Δεν τα «έσπασαν» Αnt1 – Ρέμος

❱❱ Τα σχέδια του καναλιού του Αμαρουσίου για τον τραγουδιστή και οι εκπομπές που ετοιμάζει ο σταθμός για το 2018Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Μπορεί ο Αντώνης Ρέμος να μην κατάφερε, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, να είναι ο βασικός καλεσμένος στην εκπομπή που ετοίμαζε ο ΑΝΤ1 για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά η σχέση του δημοφιλούς ερμηνευτή με τον σταθμό δεν περνά απολύτως καμία κρίση, παρά όσα γράφονται τα τελευταία 24ωρα!

Αντιθέτως, το κανάλι του Αμαρουσίου έχει άριστη σχέση μαζί του και αν τη νέα χρονιά ετοιμάσει κάποιο μουσικό talent show ο δημοφιλής ερμηνευτής θα είναι από τους βασικούς συνεργάτες της παραγωγής. Μάλιστα, με το νέο έτος ο Αντώνης Ρέμος θα είναι καλεσμένος στο μεταμεσονύχτιο talk show «Late Night» του Γιώργου Λιάγκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής πήγε στην πρεμιέρα του τραγουδιστή στο κέντρο όπου εμφανίζεται και τον επισκέφτηκε μετά στο καμαρίνι του για του δώσει τα συγχαρητήριά του. Τότε οι δυο τους έδωσαν και τα χέρια για μια επικείμενη επίσκεψή του στην εκπομπή το 2018. Και μπορεί το εορταστικό σόου να μην… ευδοκίμησε, αλλά ο σταθμός έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Μάλιστα, χθες έκλεισε η συνεργασία της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Νίκο Μουτσινά για το «Sunday Live Show». Οι δυο φίλοι θα μας κρατούν συντροφιά σε ένα κυριακάτικο μελωδικό πρόγραμμα, το οποίο θα έχει πολύ τραγούδι και πολλούς καλεσμένους. Από την άλλη μεριά, ο Γιώργος Μαυρίδης, μετά το reality επιβίωσης στο εξωτικό Παλαουάν των Φιλιππίνων, αποτελεί ένα από τα πουλέν του σταθμού και σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» με το που θα επιστρέψει στην Αθήνα θα έχει συζητήσεις με τη διοίκηση του καναλιού για τη δημιουργία μιας νέας εκπομπής.

mayridis

Για τον ΑΝΤ1 το χορευτικό σόου «Dancing with the stars» είναι από τα πιο δυνατά του χαρτιά μέσα στο 2018 και η εύρεση παρουσιάστριας… μεγάλο θέμα. Και αυτό γιατί η Δέσποινα Βανδή, αν και θα ήθελε να παρουσιάσει το σόου, έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις στη Θεσσαλονίκη, ενώ η Δούκισσα Νομικού είναι έγκυος και απέχει από την τηλεόραση. Οι φήμες που ήθελαν τη Φαίη Σκορδά να αναλαμβάνει την παρουσίαση του χορευτικού σόου δεν ισχύουν, ούτε κι εκείνες ότι στη θέση της κριτικής επιτροπής θα καθίσει ο Γιώργος Λιάγκας. Μάλιστα, φέτος δεν θα είναι ούτε ο διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος κριτής στο σόου, παρότι είναι το αγαπημένο του.

Το σίγουρο είναι ότι στο β’ μισό της σεζόν θα δούμε το reality «O εργένης» («The Bachelor»), με παρουσιαστή τον φωτογράφο Χάρη Χριστόπουλo. Ακόμη θα προβληθεί το reality μαγειρικής «Hell’s kitchen» με τον σεφ Εκτορα Μποτρίνι. Τέλος, επιστρέφοντας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από τις Φιλιππίνες θα συζητήσει με τον σταθμό για να νέα τηλεοπτικά σχέδιά του, αν και πρόθεση του ΑΝΤ1 είναι να συνεχίσει ο παρουσιαστής την εκπομπή του «The 2night show».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...