Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Η πρεμιέρα των «Μήτσων»!

❱❱ Η σειρά ύστερα από 17 χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη επιστρέφει το Σάββατο στις 21.00, στον ΑΝΤ1, με νέους χαρακτήρεςΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Αυτό που όλοι περιμέναμε είναι γεγονός! Οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» επιστρέφουν με ολοκαίνουργιο επεισόδιο, αυτό το Σάββατο στις 21.00, στον ΑΝΤ1, ύστερα από 17 χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη!

Οι ήρωες που αγαπήσαμε όσο λίγους τη δεκαετία του ’90 ζουν στο τώρα, στην πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε καθημερινά. Ο Λάκης Λαζόπουλος μας παρουσιάζει νέα επεισόδια που παρακολουθούν τα γεγονότα της εποχής, εντός κλίματος, με την ίδια λογική, αλλά και νέους χαρακτήρες που έρχονται για να προστεθούν στις ιστορίες. Μεταξύ αυτών που θα συμμετάσχουν είναι η Τζένη Θεωνά, ο Σταύρος Σβήγκος, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, αλλά και ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος μάλιστα μπαίνει από το πρώτο επεισόδιο.

Το Σάββατο, λοιπόν, θα δούμε την τελευταία συνάντηση του Ντίμη με τον Βασιλάκη (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος), ο οποίος ερωτεύεται έναν ΟΥΚά από την Κω και λέει ψέματα ότι πάει στην Αμερική για να κάνει καριέρα κομμωτή στο L.A. Ετσι φέρνει ως αντικαταστάτη του στο κομμωτήριο τον αδερφό του (Δημήτρης Μακαλιάς). Αυτό θα είναι το νέο τηλεοπτικό ντουέτο!

Η λατρεμένη μας Μάνα συνεχίζει να ζει στο ίδιο σπίτι με τα παιδιά της, λόγω κρίσης. Τελικά, τα παιδιά φεύγουν μετανάστες στην Ταϊλάνδη και μένει αυτή πίσω να μεγαλώσει τα τρία εγγόνια. Παράλληλα, έχει παντρευτεί έναν άντρα που ουσιαστικά τον πήρε για δεύτερη σύνταξη. Αυτός έχει πάθει εγκεφαλικά, δεν έχει καλή επικοινωνία και την τρελαίνει. Το τι θα συμβεί όμως και η ταυτότητα του ηθοποιού που θα υποδυθεί αυτόν τον άντρα θα είναι μια μεγάλη έκπληξη για τους τηλεθεατές!

«Ασκήσεις θάρρους»

Οσο για τη ζωή των υπόλοιπων ηρώων; «Ασκήσεις θάρρους» θα συνεχίσει να κάνει ο υπαλληλάκος, που ζει πλέον σε ένα σπίτι χωρίς τοίχους και πόρτες, καθώς η τράπεζα του τα πήρε όλα! Η Πλούσια είναι απελπισμένη με τον ΣΥΡΙΖΑ και όλα αυτά που έχουν συμβεί, και από τον πανικό της κάνει μαθήματα φτώχειας με την Ελενίτσα (Ελένη Γερασιμίδου), η οποία δουλεύει στο σπίτι της.

Οι Γέροι (στον ρόλο της γριάς, ο Παύλος Χαϊκάλης) πετάνε τα φάρμακα της Novartis που έχουν πάρει, ύστερα από εντολή του Πολάκη, ο οποίος θέλει να καταγράψει πόσα φάρμακα έχουν καταναλωθεί την επίμαχη περίοδο. Ομως καταλαβαίνουμε ότι η γριά είναι μία από τους προστατευόμενους μάρτυρες!

Ο Τζίμης έχει ανοίξει σχολή… φλώρων και επειδή οι φλώροι είναι σε διωγμό, πρέπει να έχουν low profile. Εκπαιδεύει ανθρώπους για πράγματα όπως πώς μπορεί ένα λαϊκό παιδί από το Κερατσίνι να γίνει σερβιτόρος σε ένα πολύ καλό εστιατόριο της Κηφισιάς, πώς μπορεί να προφέρει τα φαγητά, πώς να συμπεριφέρεται.

Οι Θεσσαλονικείς (μαζί με τον Δημήτρη Σταρόβα), θυμωμένοι με τον ΠΑΟΚ, καθηλωμένοι στο μπαλκόνι, συνεχίζουν να μένουν με τις μανάδες τους, μιλώντας για το μεγάλο πρόβλημα της νεολαίας που ζει με την οικογένεια, γιατί δεν μπορεί να πάει πουθενά. Ο Γύφτος εμφανίζεται με ένα μεγάλο ακουστικό, ελεγχόμενος από το κοντρόλ της σημερινής «αντικειμενικής» δημοσιογραφίας, και προσπαθεί μέσω του φορητού αυτιού να γίνει όσο πιο αντικειμενικός μπορεί για να τον αξιώσει ο Θεός να φτάσει σ’ αυτά τα αντικειμενικότατα πρότυπα δημοσιογραφίας που ζούμε σήμερα. Οσο για τη Μισέλ, έχει τα νευράκια της και σκέφτεται να κάνει μόνο μία εμφάνιση στο τελευταίο από τα έξι επεισόδια.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...