Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

«Να γελάμε με τα λάθη μας»!

❱❱ Δάφνη Σκαλιώνη και Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος μιλάνε για την παρουσίαση της EurovisionΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Είναι γνώστης του σινεμά και έχει στο βιογραφικό του συνεντεύξεις με τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ, τις οποίες παρακολουθούμε μέσα από την οθόνη της ΕΡΤ. Αυτή τη φορά ο Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος από τη Μέκκα του κινηματογράφου θα καταπιαστεί με τα μουσικά, μια και θα είναι ο φετινός σχολιαστής της Eurovision στην Πορτογαλία, έχοντας στο πλευρό του τη δημοσιογράφο Δάφνη Σκαλιώνη.

Με τη φωνή τους θα μας… ταξιδέψουν στους ημιτελικούς στις 8 και τις 10 Μαΐου, αλλά και στον τελικό της 12ης Μαΐου, στη Λισαβόνα.
Ο Αλέξανδρος, ο οποίος είναι θεατρολόγος και κριτικός κινηματογράφου, έχει εργαστεί στο παρελθόν και ως σκηνοθέτης, υπεύθυνος παραγωγής και βοηθός casting σε διεθνείς και ελληνικές κινηματογραφικές παραγωγές μικρού και μεγάλου μήκους.

Αριστες γνώσεις

Ο ίδιος όμως είναι και φαν του ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού, γιατί ξέρει τη δυναμική που έχει στη γηραιά ήπειρο. Ετσι, η πρόταση από τη διοίκηση της ΕΡΤ τον έκανε να χαρεί αλλά και να προβληματιστεί ταυτόχρονα, γιατί ο προκάτοχός του Γιώργος Καπουτζίδης είχε άριστες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο και μεγάλη απήχηση στον κόσμο.

Μαζί του θα είναι και η Δάφνη Σκαλιώνη, η οποία προέρχεται από τον χώρο της δημοσιογραφίας και θα δοκιμαστεί επίσης πρώτη φορά σε κάτι γιουροβιζιονικό!

esr 2604 028 cmyk

Λίγο πριν από το ντεμπούτο τους στον πρώτο ημιτελικό -στον οποίο διαγωνίζονται τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος-, η «Espresso» συζητά μαζί τους για το πόσο εύκολη ή δύσκολη ήταν η απόφαση να παρουσιάσουν τον δημοφιλέστερο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.
«Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να πάρω μια καθοριστική απόφαση: Κάννες ή Eurovision; Τελικά ο Χρυσός Φοίνικας της Νίκαιας δεν κατάφερε να με μεταπείσει. Η εξέλιξη απαιτεί να δοκιμάζουμε καινούργια πράγματα. Κι έτσι ο διαγωνισμός τραγουδιού κέρδισε την 7η τέχνη» μας λέει ο Αλέξανδρος, με τη Δάφνη να συμπληρώνει: «Εμένα η πρόταση με ξάφνιασε ευχάριστα. Δεν είχα βέβαια να απορρίψω τις Κάννες, αλλά σίγουρα χρειάστηκε σκέψη προτού καταλήξω στη θετική απάντηση».

Φοβήθηκαν, άραγε, έστω και για μια στιγμή τη σύγκριση με τους προκατόχους τους; Ο Αλέξανδρος είχε δεύτερες σκέψεις για το αν έπρεπε να το τολμήσει, ενώ η Δάφνη καταθέτει τη δική της άποψη: «Εχουν περάσει σημαντικοί σχολιαστές από τον θεσμό, από διαφορετικούς χώρους, όπως η Δάφνη Μπόκοτα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου. Καθένας άφησε το δικό του στίγμα. Το αυτό επιθυμούμε και δι’ ημάς!» μας λέει. Το τηλεοπτικό ζευγάρι αναφέρεται και στη μεταξύ του σχέση: «Με τον Αλέξανδρο γνωριζόμαστε περίπου 15 χρόνια. Μας συνδέει η διάθεσή μας να είμαστε υποστηρικτικοί ο ένας στον άλλον, όπως και ο στόχος να κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δουλειά μας» αναφέρει η Δάφνη.

Τους ρωτάμε, τέλος, αν τους αγχώνουν τυχόν λάθη που μπορεί να γίνουν on air. «Αφού κατάφερα να πω στις ειδήσεις το όνομα του ηφαιστείου Eyjafjallajökull που είχε εκραγεί στην Ισλανδία το 2010, δεν με φοβίζει τίποτα» λέει γελώντας η Δάφνη, ενώ ο Αλέξανδρος με το χιούμορ που τον διακρίνει τονίζει: «Επειδή ο διαγωνισμός μεταδίδεται ζωντανά και ενδέχεται να γίνουν και λάθη, ας είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά, για να τα θυμόμαστε και να γελάμε στο μέλλον!»

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...