Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

Σεξ στις διακοπές • ΜΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ;

Tι ψάχνουν (στο κρεβάτι ή στην… άμμο) και ποιο νησί τούς ξυπνά άγρια ένστικτα

Τα «πικάντικα» χαρακτηριστικά στην ερωτική ζωή των ζωδίων αναλύει στην «Espresso» η αστρολογική σύμβουλος και μέλος της American Federation of Astrologers Δήμητρα Παπανικολοπούλου (κεντρική φωτό), αποκαλύπτοντας ξεχωριστά για καθένα… πάθη, αγαπημένα σεξουαλικά παιχνίδια και φαντασιώσεις!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ

Από τον Κριό έως τους Ιχθύς, στους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου κρύβονται swingers, μαζοχιστές και «ιεραπόστολοι» (!), ενώ για όλους υπάρχουν ιδανικοί προορισμοί για ένα… καυτό καλοκαίρι.

Μπορεί η Αστυπάλαια να εμπνεύσει ερωτικά τον Ταύρο; Και πώς μπορεί ο Σκορπιός να περάσει καλύτερα στο νησί της Αποκάλυψης; Αναλύοντας την αστρογεωγραφία του τόπου και τα ερωτικά γούστα του ζωδίου, μπορεί εύκολα να βρεθεί ο ιδανικός προορισμός, λέει η αστρολογική σύμβουλος και σημειώνει: «Η αστρογεωγραφία θεωρείται ένα από τα δυσκολότερα κεφάλαια της Αστρολογίας και αυτό γιατί το μήκος και το πλάτος ενός τόπου, σε συνδυασμό με την αύρα του, μπορεί, σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε ζωδίου, να καθορίσει τον αγαπημένο προορισμό όχι μόνο για διακοπές αλλά και για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα».

1 0ΚΡΙΟΣ • «69» χωρίς αναστολές

Οι διακοπές του Κριού είναι γεμάτες περιπέτεια και εκπλήξεις, καθώς μετά τον απογευματινό καφέ μπορεί να καταλήξει να γυρίζει ως το πρωί όλα τα μπαρ του νησιού! Είναι το ζώδιο των εξερευνήσεων και θέλει να εκπληρώνει τα πάθη του. Αγαπάει γενικά τα σπορ, όπως το θαλάσσιο σκι, και του αρέσουν οι καταδύσεις ή μια βόλτα στα ανοιχτά με ψαροκάικο. Είναι το ζώδιο της σεξουαλικότητας, γι’ αυτό αν επιλέξετε να τον συντροφεύσετε, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τον ακολουθήσετε τόσο στις εξορμήσεις του όσο και στις ερωτικές φαντασιώσεις του. Συμβιβάζεται με το πρόχειρο φαγητό, ενώ λατρεύει πικάντικες και καυτερές τροφές. Τρελαίνεται για το «69», μια στάση συμφωνίας που «εξασφαλίζει» και τους δύο, και δεν θα διστάσει να το πραγματοποιήσει σε… οποιοδήποτε μέρος του νησιού χωρίς αναστολές.

2 0ΤΑΥΡΟΣ • Αισθησιασμός στο φουλ

Το νησί που ταιριάζει στην αισθησιακή φύση του Ταύρου είναι η Ικαρία. Εκεί θα βρει σίγουρα το καλό φαγητό και την ηρεμία που θέλει, ενώ ίσως το νησί τον βοηθήσει να πραγματοποιήσει και μια ανεκπλήρωτη φαντασίωσή του. Εχει, εξάλλου, πάντα στο μυαλό του το καλό σεξ και το καλό φαγητό. Λατρεύει τα υγιεινά φαγητά και ειδικά τα φρούτα και τα λαχανικά. Στις διακοπές του μπορεί να ξεπεράσει τον εαυτό του, μια και είναι σεξουαλικό ζώδιο, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. Ο σεξουαλικός του παράδεισος είναι ένα καλά στρωμένο κρεβάτι και στο δωμάτιο χαμηλός φωτισμός και μουσική. Αν, μάλιστα, ο σύντροφός του είναι Παρθένος ή Ταύρος, θα έχει τα ίδια γούστα και θα περάσουν αξέχαστες στιγμές. Γιατί όχι και μια πρόταση γάμου;

ΔΙΔΥΜΟΙ • Πάθος κάτω από το νερό
3 0
Το χιούμορ και η ευγλωττία των Διδύμων είναι χαρακτηριστικά που τους βοηθούν τόσο στον ερωτικό όσο και στον κοινωνικό τομέα. Τους αρέσει να φλερτάρουν και θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι άτομα που «κατέχουν το άθλημα». Στη Λευκάδα μπορεί να πλάσουν τους δικούς τους μύθους και να δημιουργήσουν δικές τους ιστορίες με το ταίρι τους. Είναι κοινωνικοί, γι’ αυτό πάνε σε μέρη όπου υπάρχει κόσμος, ώστε να κάνουν νέες γνωριμίες. Αγαπούν τα ταξίδια και είναι αεικίνητοι. Λατρεύουν τα κάμπινγκ και αυτό γιατί σε αυτή την περίπτωση μπορεί να συνεχίσουν το παιχνίδι και στη… γειτονική σκηνή! Οι Δίδυμοι ανάβουν σιγά σιγά και τους αρέσει να κάνουν σεξ οπουδήποτε. Παθιάζονται πολύ με τις ερωτικές… καταδύσεις, ενώ τους διεγείρει περισσότερο η ιδέα του σεξ παρά η ίδια η πράξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ • Στριπτίζ on the beach
4
Ο Καρκίνος είναι δραστήριος στο κρεβάτι, έχει εκπληκτικό χιούμορ, του αρέσει να ανεβάζει στα ύψη τον σύντροφό του. Οταν δίνει κάτι, το δίνει αποκλειστικά. Κοινό στοιχείο και στα δύο φύλα είναι ότι η καθοδήγηση στα συναισθήματά τους γίνεται από την καρδιά, γι’ αυτό η ζωή τους είναι γεμάτη έρωτα και πάθος. Το Καστελόριζο είναι το νησί που μπορεί να προσφέρει ξεγνοιασιά, ξεκούραση, ησυχία και γενικώς πράγματα τα οποία έχει ανάγκη. Θα στήσει τη σκηνή του κοντά στη θάλασσα, γιατί… «σεληνιάζεται» όταν έχει πανσέληνο και του αρέσει να βάζει το ταίρι του να του κάνει στριπτίζ! Ετσι ρομαντικός που είναι, εμπνέεται κάτω από το φως των αστεριών. Ως ζώδιο του νερού, μπορεί να φτάσει στον πυθμένα της ηδονής και να «σβήσει» από ασφυξία απόλυτου έρωτα!

ΛΕΩΝ • «Αίλουρος» στο κρεβάτι
5
Λάτρεις του ρομαντισμού, στους Λέοντες αρέσει να ζουν ανεπανάληπτες στιγμές και η Κρήτη φαντάζει το ιδανικό νησί. Απολαμβάνουν κάθε λεπτό της ζωής τους διασκεδάζοντας με τους φίλους τους. Αν και πολλοί δεν το καταλαβαίνουν, κρύβουν μέσα τους μια πολύ ευαίσθητη πλευρά, που δεν θα αργήσουν να δείξουν. Είναι παιδιά του Ηλιου και, ως ζώδιο της φωτιάς, χαρακτηρίζονται από μια απίστευτη θερμότητα. Κυρίως τους αρέσει να επιδίδονται στο αγαπημένο τους σπορ, το ψάρεμα. Αγαπούν τη χλιδή και είναι μέσα σε όλα. Τους αρέσει να βλέπουν τον σύντροφό τους με κόκκινα εσώρουχα, γιατί τότε γίνονται… μαινόμενοι «αίλουροι», χωμένοι στα σεντόνια, να περιλούζουν το ταίρι τους με τη σαμπάνια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ • Ο κρυφός… μαζοχιστής

6Ο Παρθένος θέλει να συνδυάζει το βουνό με τη θάλασσα, μακριά από το άγχος και τις υποχρεώσεις. Δεν αγαπά την πολυκοσμία, κάτι που κάνει τα Κύθηρα ιδανικό μέρος διακοπών. Εκεί θα του δοθεί η δυνατότητα να κάνει πράγματα τα οποία δεν έχει κάνει έως σήμερα για τον σύντροφό του, όπως να του εξιτάρει τη φαντασία, να κάνει τον… ιεραπόστολο, αλλά και να πάρει τον ρόλο του μαζοχιστή, να δοκιμάζει νέες τάσεις και στάσεις. Είναι αξιοθαύμαστα άτομα, έχουν σταθερές αρχές και πιστεύουν στην ανθρώπινη προσφορά. Του αρέσουν τα καινούργια πράγματα, αλλά ποτέ δεν θα αφήσει τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου για ένα αντίσκηνο! Ακόμη και στις διακοπές θα προσπαθήσει να βρει το ξενοδοχείο που ταιριάζει στα γούστα του ώστε να έχει την άνεση να παραδοθεί στον σύντροφό του.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:  

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

7ΖΥΓΟΣ • Αχαλίνωτοι swingers

Ο Ζυγός έχει ισχυρή θέληση, τρέφει αγάπη για τη δικαιοσύνη και διαθέτει διόραση. Προσπαθεί να τους ευχαριστήσει όλους και συχνά αποτυγχάνει. Στο κατάλληλο μέρος ο Ζυγός ξεπερνά τις αναστολές του. Λατρεύει το κοσμοπολίτικα μέρη και στη Ρόδο θα βρει την ατμόσφαιρα που αναζητά για να αφεθεί στο κινέζικο Kama Sutra. Εδώ μπορεί να βιώσει την κρυφή του φαντασίωση, να γίνει swinger και να απολαύσει ηδονικές στιγμές στο ξενοδοχείο ή σε μια εκδρομή. Εχει… εξωτικά γούστα στο σεξ και μπορεί να χρησιμοποιήσει τα πιο απίθανα «εργαλεία» για την ικανοποίησή του, καθώς ο σύντροφός του τον παρατηρεί. Ειδικά εάν το ταίρι του είναι Λέων ή Κριός, θα ζήσουν μια υπέροχη περιπέτεια, γιατί και οι δύο διαθέτουν τα ίδια γούστα και μόνο μαζί τους μπορεί να ζήσει την ανταλλαγή συντρόφων, αφού και αυτοί αγαπούν την ποικιλία.

8ΣΚΟΡΠΙΟΣ • Με ζωώδη ένστικτα

Οντας θαυμαστής της… σπαρτιατικής ζωής, η Μήλος θα συναρπάσει τον Σκορπιό και εκεί θα βγάλει τα πιο ζωώδη ένστικτά του. Τον διεγείρει αφάνταστα ο πόνος που προκαλεί και απαιτεί την υποταγή του συντρόφου του στα γούστα του. Καλύτερα να αναζητήσει ερημικές παραλίες, όπου βγαίνοντας από τη θάλασσα θα μπορεί να επιδοθεί ανενόχλητος στο στοματικό sex που τόσο τον εξιτάρει. Ο Σκορπιός είναι από τα πιο ερωτικά και παθιασμένα ζώδια. Στο ταίρι του μπορεί να εφαρμόσει αυτό που λέμε «ο έρωτας περνά από το στομάχι», δημιουργώντας το πιο ρομαντικό σκηνικό για δείπνο. Του αρέσει να πειραματίζεται αλλά δεν παύει να κρύβει και ρομαντισμό, γι’ αυτό ένα νυχτερινό μπάνιο έπειτα από ένα μπαράκι θα του χαρίσει την ευκαιρία να γίνει αξέχαστος εραστής.

9ΤΟΞΟΤΗΣ • Με τάσεις απιστίας

Ο Τοξότης είναι άτομο αισιόδοξο, με ενθουσιασμό, ειλικρίνεια, τόλμη, εξυπνάδα και πάνω από όλα διάθεση για ζωή, γεννημένο για τις πιο τρελές διακοπές. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει σταθερός γιατί θέλει να ανακαλύπτει καθετί καινούργιο και αυτό είναι που τον «ανάβει». Θέλει να τα δοκιμάζει όλα. Τα άτομα που κάνουν σχέση μαζί του θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το καλοκαίρι δυναμιτίζει την προσωπική και επαγγελματική ζωή του. Οι διακοπές και οι τάσεις της απελευθέρωσής του τον οδηγούν σε δρόμους φαντασίας και απιστίας. Του αρέσει να τον φλερτάρουν ανοιχτά και πολύ εύκολα μπορείς να τον παρασύρεις στο κρεβάτι σου, αλλά να θυμάσαι πάντα ότι αυτός είναι κυνηγός και το τι κυνηγάει μόνο αυτός το ξέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ • Σε ρόλο «κυνηγού»
10
Τον Αιγόκερω μην τον φοβάστε, γιατί έχει τον τρόπο του. Ο μαζοχισμός του μετατρέπει σε θύμα τον σύντροφό του. Οταν το κορμί δεν μπορεί να βρει ικανοποίηση στο συζυγικό κρεβάτι, τότε ψάχνει έξω από το σπίτι του αυτό που δεν μπορεί να βρει μέσα σε αυτό. Τα πιστεύω του είναι πεσιμιστικά, δεν τρέφει αυταπάτες και ποτέ δεν θα χάσει το μυαλό του σε μεγάλη ηλικία για τη δροσιά ενός νεαρού κορμιού. Οι Αιγόκεροι είναι ανασφαλή άτομα και αυτό τους οδηγεί στην καταπίεση του συναισθηματικού κόσμου τους. Διαθέτουν άριστη μνήμη και είναι καλοί ομιλητές. Το κύριο χαρακτηριστικό των ατόμων που ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερω είναι η μιζέρια και η μικροπρέπεια που τους καταλαμβάνουν όταν έχουν σκοπό την απόκτηση υλικών αγαθών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ • Πείσμα και romance

11Λόγω του πείσματος που έχει, ο Υδροχόος απιστεί με το ξερό του το κεφάλι και όχι με το σώμα. Ο έρωτας γι’ αυτόν είναι τρυφερός, γλυκός και έξυπνος. Είναι ένα ζώδιο που πετάει στα σύννεφα και το σεξ το θέλει πάντα… σερβιρισμένο με ραφινάτα αρώματα. Ποτέ δεν βιάζεται να βουτήξει μέσα στο βάζο με το μέλι. Σπάνια πάλλεται από πάθος, εκτός και αν έχει στον χάρτη του πολλά στοιχεία της φωτιάς. Ο μόνος λόγος να μείνει σε μια σχέση είναι να είναι πραγματικά ερωτευμένος. Ο Υδροχόος αγαπάει το φαγητό, αλλά δεν το αναζητεί απεγνωσμένα. Απολαμβάνει τα γαστρονομικά ταξίδια και συχνά πυκνά το ρίχνει έξω. Βέβαια ένα ρομαντικό δείπνο με Υδροχόο είναι δύσκολο να συμβεί, αλλά σε μερικά άτομα του ζωδίου υπάρχουν κάποιες… αγαπησιάρικες πλευρές.

ΙΧΘΥΕΣ • Αγριος και χαδιάρης

12Ο Ιχθύς φλερτάρει και σαλιαρίζει με άλλα πράγματα από αυτά με τα οποία θα έπρεπε πραγματικά να ασχολείται. Είναι αρκετά ανεβασμένος αυτήν την περίοδο, έχει μεγάλη όρεξη και ορμή και τα θέλει όλα δικά του. Αν δεν υπήρχε αυτό το νόστιμο λαχταριστό… ψαράκι, κάτι θα έλειπε από τη ζωή μας. Οταν ένας Ιχθύς αγαπήσει πραγματικά, μεταμορφώνεται σε χαλί να τον πατήσεις. Εχει μια τάση αυτοκαταστροφής λόγω του αδύνατου χαρακτήρα του, γι’ αυτό σε αυτή την περίπτωση το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλει δίπλα του έναν δυνατό παρτενέρ. Ζει σε έναν ονειρεμένο κόσμο μακριά από την πραγματικότητα. Ο Δίας τού χαρίζει ψυχική γενναιοδωρία, πολλά ταλέντα και ποσοστά τύχης. Οταν ο Ιχθύς ερωτεύεται, δουλεύουν και οι πέντε αισθήσεις. Εχει μαζοχιστικές τάσεις και ταυτόχρονα έχει ανάγκη από τρυφερότητα και πολλά χάδια.








{{-PCOUNT-}}28{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...