Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Τομ Χανκς γλέντησε σε νησιώτικο γάμο!

O χολιγουντιανός σταρ βρίσκεται με τη σύζυγό του και φέτος στο κυκλαδίτικο νησί.

Το «λείπει ο Μάρτης απ’ τη Σαρακοστή;» έχει γίνει προ πολλού «λείπει ο Τομ Χανκς απ’ την Αντίπαρο το καλοκαίρι;», οπότε παίρνουμε ως δεδομένη τη θετική απάντηση.

Ο Χολιγουντιανός star, σκηνοθέτης και παραγωγός βρίσκεται στο σπίτι του, στο πανέμορφο αιγαιοπελαγίτικο νησί, μαζί με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον και τον έναν από τους τρεις γιους του (έχει έναν γιο, τον ηθοποιό Κόλιν Χανκς, και μια κόρη, την Ελίζαμπεθ, από τον πρώτο του γάμο με τη Σαμάνθα Λιούις και δύο αγόρια με τη νυν σύζυγό του, τον Τσετ και τον Τρούμαν-Θίοντορ). Μάλιστα όσοι γνώρισαν τον νεαρό έχουν να λένε για έναν low profile έφηβο, η συμπεριφορά του οποίου δεν θυμίζει σε τίποτα ότι ο πατέρας του είναι ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς της γενιάς του αλλά και ένας από τους πιο δημιουργικούς ανθρώπους πίσω από τις κάμερες.

Ο Χανκς, που λάτρεψε από την πρώτη κιόλας επίσκεψη την Αντίπαρο, φρόντισε να αποκτήσει σύντομα το δικό του σπίτι εκεί, ώστε να μπορεί να την επισκέπτεται όποτε θέλει και για όσο θέλει. Εχει γίνει, όπως λένε οι ντόπιοι, επίτιμο μέλος της μικρής τους κοινωνίας και όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, συμμετέχει σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις του τόπου. Πρόσφατα λοιπόν ο mega star καλλιτέχνης ήταν παρών στον γάμο του γνωστού επιχειρηματία Ιάσονα Τσάκωνα (δραστηριοποιείται στον χώρο του real estate με διεθνείς προεκτάσεις) και της αρχιτεκτόνισσας Αργυρώς Πουλιοβάλη.225h98j963

Στην παραλία

Το πάρτι του γάμου ήταν ολοήμερο στην παραλία και ο Τομ, όπως πάντα κρατώντας χαμηλό προφίλ, εμφανίστηκε το μεσημέρι. Αφού έδωσε τις ευχές του στο ζευγάρι και χαιρέτησε ευγενικά τους καλεσμένους, κάθισε σε παρέα φίλων, τους οποίους γνωρίζει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η οικογένεια του Τομ Χανκς προτιμάει τη γραφική παραλία Απάντημα για τις βουτιές της, ωστόσο δεν είναι οι μόνοι χολιγουντιανής στόφας επισκέπτες της. Εκεί κάνει τα μπάνια του αυτή την εποχή και ο CEO της 20th Century Fox Τζιμ Γιαννόπουλος, ο οποίος -όπως λένε οι πληροφορίες- ήδη αγόρασε ένα μεγάλο οικόπεδο στο νησί προκειμένου να χτίσει τη δική του εξοχική κατοικία που θα «βλέπει» στο απέραντο γαλάζιο.

Eνας-ένας οι διεθνούς φήμης «εργάτες» της κινηματογραφικής βιομηχανίας αρχίζουν να αναγνωρίζουν την ομορφιά του νησιού και όχι μόνο επιδιώκουν να επισκέπτονται την Αντίπαρο συχνά, αλλά βάζουν και το χέρι βαθιά στην τσέπη, ώστε να αποκτήσουν τον δικό τους «παράδεισο» με θέα το Αιγαίο. Πρόσφατα πάντως στο νησί βρέθηκε και η βραβευμένη σκηνοθέτρια Σοφία Κόπολα (κόρη του «μετρ» της σκηνοθεσίας Φράνσις Φορντ Κόπολα) με την παρέα της, όπως και ο Ιρλανδός πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones» Ιαν Μακ Ελινι.

Βόλτα με άμαξα στις Σπέτσες για τον Ολλανδό βασιλιά

Στην πιο δημοφιλή και πολυσύχναστη περιοχή των Σπετσών, την Ντάπια, βρέθηκαν ο Βίλεμ Αλεξάντερ, η σύζυγός του Μάξιμα και τα παιδιά τους. Αλλωστε το νησί απέχει ένα βήμα από το Πόρτο Χέλι, όπου διατηρούν το δικό τους σπίτι. Ο νέος βασιλιάς της Ολλανδίας ήταν ντυμένος με σπορ παντελόνι και πουκάμισο, ενώ η σύζυγός του φορούσε ένα απλό φόρεμα. Εκείνο ωστόσο που θύμιζε ότι επρόκειτο για γαλαζοαίματους ήταν η πολύ διακριτική μεν, ισχυρή δε φρουρά τους, που τους πρόσεχε σε κάθε τους κίνηση.

Το royal couple βρέθηκε στην περιοχή, καθώς, όπως λένε οι πληροφορίες, θέλησε να εκπληρώσει την επιθυμία των μικρών πριγκίπων, που δεν ήταν άλλη από μια βόλτα με τα αμαξάκια. Ο 46χρονος βασιλιάς δεν χαλάει χατίρι στις τρεις κόρες του, γι’ αυτό και όλοι μαζί επιβιβάστηκαν σε ένα αμαξάκι και έκαναν τη βόλτα τους, με τις μικρές να ανεμίζουν τα ροζ και γαλάζια μπαλόνια που κρατούσαν, ένα θέαμα που απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στον δρόμο τους.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...