Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

«Number one» show στη Λαχαναγορά

❱❱ Θα μπορούσατε να φανταστείτε ποτέ την Ελενα Παπαρίζου να δίνει συναυλία σε ένα μέρος όπως η Λαχαναγορά του Ρέντη; Κι όμως αυτό θα συμβεί την Παρασκευή 5 Μαΐου.Η «Number One» Ελληνίδα τραγουδίστρια της Eurovision θα είναι η βασική καλεσμένη esr 3004 038 cmykστο ετήσιο event «Αγαπώ την Αγορά μου», το οποίο γίνεται φέτος στην Αθήνα για τέταρτη χρονιά.

Συγκεκριμένα, ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ ΑΕ), ως μέλος της WUWM (World Union of Wholesale Markets), συμμετέχει στην παγκόσμια καμπάνια «Love Your Local Market» οργανώνοντας μια μεγάλη γιορτή με πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων και με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η φετινή καμπάνια, με το μήνυμα «Markets: close to your heart», επικεντρώνεται στη σχέση των κατοίκων με το πιο δυναμικό κομμάτι της πόλης, εκεί όπου χτυπά η καρδιά της αγοράς της.

Στόχος, η ενδυνάμωση της σχέσης μεταξύ αγορών, καταναλωτών και τοπικών κοινωνιών. Τρία μεγάλα μουσικά stages, street art, street food και εναλλακτικά pop up market συνθέτουν το πρόγραμμα της ερχόμενης Παρασκευής, από τις 17.00 μέχρι αργά το βράδυ.

Η Ελενα Παπαρίζου ετοιμάζεται να τα δώσει όλα στην κεντρική σκηνή στις 21.00, ενώ στη λαϊκή σκηνή θα εμφανιστεί στις 23.00 ο συνθέτης και τραγουδιστής Βαγγέλης Κορακάκης, με το μοναδικό μπουζούκι του.

Την ίδια ώρα, σε τρίτο stage ο dj και γνωστός παραγωγός του Best 92,6 Αδριανός Παπαδέας θα παίξει μουσική σε dance ρυθμούς. Νωρίτερα θα έχουν ανέβει στα decks και οι ραδιοφωνικές παραγωγοί και djs του ίδιου σταθμού Ιωσηφίνα Γκιόκα και Μαρία Παπιδάκη.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν σχεδιαστές βιώσιμης μόδας και να αποκτήσουν τις δημιουργίες τους στο Pop up Designers Market.

Σχεδιαστές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα εκθέσουν τις δημιουργίες τους, όπως τσάντες από βιώσιμα υλικά, παιδικά ρούχα από οργανικό βαμβάκι, γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ και πρωτότυπα vintage ρούχα. Επίσης, οι επισκέπτες μπορούν να ανταλλάξουν ή να ανακυκλώσουν τα ρούχα τους στο Clothing Swap Bazaar.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...