Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

80 είδη εξωγήινων ζουν και κυκλοφορούν ανάμεσά μας!

Η προτροπή του πρώην υπουργού Αμυνας του Καναδά Πολ Χέλιερ στις κυβερνήσεις να αποκαλύψουν στον κόσμο όσα γνωρίζουν!

Οι κυβερνήσεις κρύβουν από τον κόσμο όσα ξέρουν για τους εξωγήινους, «οι οποίοι είναι τόσοι πολλοί στον πλανήτη μας, που στον ουρανό κυκλοφορούν τόσα ΟΥΦΟ όσα και αεροπλάνα». Αυτά ισχυρίστηκε -μεταξύ άλλων- σε ομιλία του στο πανεπιστήμιο του Κάλγκαρι ο Πολ Χέλιερ, ο οποίος είχε διατελέσει υπουργός Αμυνας του Καναδά τη δεκαετία του ’60, καλώντας τις κυβερνήσεις να αποκαλύψουν όσα κρύβουν στα απόρρητα αρχεία τους για τα «έως και 80 διαφορετικά είδη εξωγήινων που κυκλοφορούν ανάμεσά μας».

«Πολλά μίντια δεν αγγίζουν τα έγγραφα που υπάρχουν. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ελπίδα ότι κάποια μέρα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουμε θα φτάσουν να αποτελούν μια κρίσιμη μάζα» δήλωσε ο 91χρονος,ju7y4545h που αποτελεί τον πρώτο υψηλά ιστάμενο πολιτικό που μιλάει ανοιχτά για εξωγήινους εδώ και χρόνια. «Τότε ο κόσμος θα πει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο “κύριε πρόεδρε ή κύριε πρωθυπουργέ, θέλουμε την αλήθεια και τη θέλουμε τώρα, επειδή επηρεάζει τη ζωή μας» προσέθεσε.

Τι λένε για μας

Ο Χέλιερ υποστηρίζει ότι «οι εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και δεν εντυπωσιάζονται πλέον με τον τρόπο που ζούμε», δηλαδή τον παράλογο τρόπο με τον οποίο γίνεται η διαχείριση του πλούτου. «Περνάμε πολύ χρόνο να πολεμάμε μεταξύ μας, ξοδεύουμε πάρα πολλά χρήματα σε εξοπλισμούς και όχι αρκετά στο να δίνουμε τροφή στους φτωχούς και να φροντίζουμε τους αστέγους και τους αρρώστους» σχολίασε. Ο Χέλιερ συμμετείχε σε ένα πάνελ ειδικών, με τίτλο «DisclosureMontreal», που αναλύει «το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του εμπάργκο αλήθειας στο θέμα της παρουσίας εξωγήινης ζωής».

Τεχνολογία

Ο υπουργός Αμυνας του Καναδά κατά το διάστημα 1963 έως 1967 έθεσε πρώτη φορά το ζήτημα της παρουσίας εξωγήινων στη Γη το 2005, ενώ πέρυσι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ρωσικό κανάλι RT είπε ξεκάθαρα, προκαλώντας πολλές συζητήσεις, ότι οι εξωγήινοι περπατούν ανάμεσά μας! Ο Χέλιερ, που φαίνεται να αντιμετωπίζει τους εξωγήινους ως άκακους παρατηρητές, επαναλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία ότι αυτοί αρνούνται να μας παραχωρήσουν την προηγμένη τεχνολογία τους μέχρι να μάθουμε να μη μολύνουμε και να μην πολεμάμε. Πάντως, διευκρινίζει ότι υπάρχουν και κάποια είδη τα οποία καλό θα είναι να προσέχουμε.

«Εχουμε μεγάλη ιστορία καταγραφής ΟΥΦΟ και βέβαια έχει παρατηρηθεί πολύ μεγαλύτερη δραστηριότητα τις τελευταίες δεκαετίες, από τότε δηλαδή που ανακαλύψαμε την ατομική βόμβα» δήλωσε στη ρωσική τηλεόραση.

Η επαφή που είχε με ΟΥΦΟ και οι δύο «κυρίες» που πήγαν στο Λας Βέγκας για ψώνια ντυμένες σαν… καλόγριες

Ο Πολ Χέλιερ παραδέχεται ότι η μόνη επαφή που είχε με εξωγήινους ήταν ότι είδε μαζί με τη σύζυγό του ένα ΟΥΦΟ στον ουρανό του Καναδά ενώ βρίσκονταν στο εξοχικό τους κοντά στο Τορόντο.

Υποστήριξε ότι το ίδιο αγνώστου ταυτότητας φωτεινό ιπτάμενο αντικείμενο εμφανίστηκε δύο συνεχόμενες μέρες -για πάνω από 20 λεπτά- προτού εξαφανιστεί με απίστευτα μεγάλη ταχύτητα. Οι λεπτομέρειες τις οποίες φαίνεται να γνωρίζει για τους επισκέπτες του πλανήτη μας αποδίδονται σε πληροφορίες που έχει αντλήσει από τους μηχανισμούς που κρατούν απόρρητα τα στοιχεία για τους εξωγήινους. Βασισμένος σε αυτές, υποστηρίζει ότι μπορεί να υπάρχουν έως και 80 διαφορετικά είδη, κάποια από τα οποία «μοιάζουν σαν εμάς και μπορεί να περπατήσουν στον δρόμο χωρίς να καταλάβεις ότι δίπλα σου πέρασε κάτι τέτοιο».

Αναφέρθηκε στο παράδειγμα δύο εξωγήινων κυριών που πήγαν στο Λας Βέγκας για ψώνια ντυμένες… καλόγριες και κανείς δεν τις πήρε χαμπάρι. Επίσης ο Χέλιερ μίλησε για την κατηγορία των Nordic Blondes (Νορβηγικών Ξανθών) και των Short Greys (Κοντών Γκριζαρισμένων), με τα πολύ λεπτά άκρα και τα πολύ μεγάλα κεφάλια. Προσέθεσε δε ότι πιστεύει πως οι εξωγήινοι είναι υπεύθυνοι για ένα μικρό κομμάτι της σύγχρονης τεχνολογίας μας, όπως είναι τα μικροτσίπ, οι λάμπες LED και το αντιβαλλιστικό υλικό Kevlar.

yh3tfrefΚαι σε αυτήν τη συνέντευξη ο Χέλιερ είχε αναφερθεί στο γεγονός ότι οι κυβερνήσεις ξέρουν, αλλά δεν μιλούν για τους εξωγήινους, υποστηρίζοντας ανοιχτά ότι μερικοί εξωγήινοι και συγκεκριμένα οι Tall Whites (Ψηλοί Λευκοί) ήδη συνεργάζονται με τον αμερικανικό στρατό στη Νεβάδα.

Επίσης λέει ότι έχει πληροφορηθεί και για μια σειρά από απαγωγές με δράστες εξωγήινους, κατά τις οποίες οι γήινοι απαχθέντες μεταφέρθηκαν σε ένα φεγγάρι του Κρόνου με τη διαδικασία της τηλεμεταφοράς, δηλαδή της σχεδόν ακαριαίας μεταφοράς τους χωρίς τη χρήση συμβατικών μέσων.

Ο Ρίγκαν και η βοήθεια που ζήτησε από τον Γκορμπατσόφ

Ακόμη και ο Ρόναλντ Ρίγκαν, που υπήρξε πρόεδρος των ΗΠΑ από το 1981 έως το 1989, είχε εμμονή με τους εξωγήινους, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα ώστε να ζητήσει βοήθεια από το Κρεμλίνο, σύμφωνα με το βιβλίο του Ντέιβιντ Κλαρκ «How UFOs conquered the world». Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος και πρώην ηθοποιός φέρεται ότι ζήτησε από τον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ κατά τη διάρκεια Συνόδου Κορυφής για την ειρήνη στη Γενεύη τη βοήθειά του σε περίπτωση εισβολής εξωγήινης ζωής στον πλανήτη.
fge4egΟ συγγραφέας πάντως αποδίδει αυτή τη φοβία του Ρίγκαν στην επιρροή που είχε δεχτεί από τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας της εποχής του.

Ο βετεράνος του Βιετνάμ

Για τη συχνή επικοινωνία των ΗΠΑ με τους εξωγήινους δεν έχει μιλήσει μόνο ο Χέλιερ. Πρόσφατα, υψηλόβαθμος βετεράνος του Βιετνάμ προστέθηκε στη μακρά λίστα των αξιωματικών του αμερικανικού στρατού και της ΝΑSΑ, που έχουν μιλήσει για εξωγήινη δραστηριότητα στον πλανήτη μας. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι είχε δει πολλές φορές ΟΥΦΟ κατά τη διάρκεια της θητείας του και ότι κάποιες φορές ΟΥΦΟ και αεροσκάφη του αμερικανικού στρατού έχουν εμπλακεί σε αερομαχίες! Ο Τζορτζ Φάιλερ ισχυρίζεται ότι υπηρέτησε στη μυστική υπηρεσία της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, που είχε ως αποστολή να καταγράφει εμφανίσεις και πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα των ΟΥΦΟ τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 και ότι από τότε έως σήμερα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα είναι πανταχού παρόντα σε μεγάλες επιχειρήσεις του αμερικανικού στρατού.

Κατερίνα Νικολοπούλου 

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...