Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Στον πάτο της λίμνης με τις πιτζάμες

❱❱ Νέο θρίλερ στο Αγρίνιο με 35χρονη βιολόγο που βρέθηκε νεκρή μέσα στο Ι.Χ. της.

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις γύρω από το νέο θρίλερ για γερά νεύρα που εκτυλίσσεται τα τελευταία 24ωρα στην Αιτωλοακαρνανία.

Μετά την αισθητικό Μαίρη Ιατρού, που έκανε βουτιά θανάτου με το αυτοκίνητό της στον Αμβρακικό Κόλπο τον Απρίλιο του 2017, και την Ειρήνη Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή τον περασμένο Ιανουάριο μέσα στο χρυσαφί Ford Ka όχημά της στη λίμνη Τριχωνίδα, εντοπίστηκε στον πάτο της τεχνητής λίμνης Στράτου η σορός της βιολόγου Μαρίας Γιωτοπούλου!

Το αυτοκίνητο της 35χρονης Αγρινιώτισσας, η οποία είχε εξαφανιστεί 48 ώρες νωρίτερα, βρέθηκε χθες το πρωί σε βάθος 18 μέτρων από δύτες της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών, που πραγματοποιούσαν έρευνες στην περιοχή της λίμνης. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε ένας πραγματικός αγώνας δρόμου για να ανασυρθεί από τον βυθό.

Η ανέλκυση του βυθισμένου οχήματος, λίγη ώρα αργότερα, ήρθε να επιβεβαιώσει τους χειρότερους φόβους όλων, καθώς μέσα βρέθηκε το άψυχο κορμί της άτυχης γυναίκας!

4 5 f4 12923331 10208175790888391 4733249110640845743 nΗ συνέχεια ήταν να μεταφερθεί η σορός στο νοσοκομείο, ενώ η Ασφάλεια Αγρινίου ξεκίνησε προανάκριση για το περιστατικό και ήδη έχει αρχίσει να παίρνει καταθέσεις από συγγενείς και γνωστούς της αδικοχαμένης βιολόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια από τις μαρτυρίες-κλειδί στις οποίες πρόκειται να δώσουν ιδιαίτερο βάρος οι Αρχές είναι μιας συγγενούς της 35χρονης. Το βράδυ της Κυριακής η άτυχη γυναίκα κάλεσε συγγενικό της πρόσωπο αγωνιωδώς και ζήτησε να συναντηθούν. Ωστόσο, λόγω υποχρεώσεων το συγγενικό πρόσωπο δεν μπορούσε να τη συναντήσει. Την επομένη το πρωί η Μαρία Γιωτοπούλου εξαφανίστηκε.

«Δεν φταις εσύ… Σου πέφτω λίγη»

Το τελευταίο τραγικό «κεφάλαιο» για την όμορφη βιολόγο άρχισε να γράφεται, σύμφωνα με όσα είπε ο σύζυγός της στους αστυνομικούς, την περασμένη Δευτέρα, με το πρώτο φως της μέρας. Ο Γιώργος Π. ανέφερε στους άνδρες της Ασφάλειας Αγρινίου ότι ανησυχούσε πολύ για τη γυναίκα του γιατί, ενώ εκείνος κοιμόταν, έφυγε νωρίς από το σπίτι με το αυτοκίνητό της, φορώντας μόνο τις πιτζάμες της. Εκτοτε η 35χρονη σταμάτησε να δίνει σημεία ζωής, αφήνοντας την οικογένειά της να καρδιοχτυπά! Ομως, προτού εξαφανιστεί, έγραψε ένα αινιγματικό ιδιόχειρο σημείωμα στον μαθηματικό σύζυγό της, με τον οποίο ήταν μαζί από τα 16 χρόνια τους!

«Δεν φταις εσύ σε τίποτα… Σου πέφτω λίγη» ανέφερε!

Αμέσως άρχισε αγωνιώδης επιχείρηση για τον εντοπισμό της 35χρονης και, το μεσημέρι της Τρίτης, τα σωστικά συνεργεία εντόπισαν συντρίμμια του αυτοκινήτου της κοντά στην τεχνητή λίμνη Στράτου, από την πλευρά της Σπολάιτας. Οι τίτλοι τέλους στην τραγωδία έπεσαν το αμέσως επόμενο πρωί, όταν οι δύτες εντόπισαν στον βυθό της λίμνης το αυτοκίνητό της, μάρκας Ford, στο οποίο είχε εγκλωβιστεί.

29213989 10214497365083795 7623232312318099456 oΣύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας βγήκε εκτός δρόμου κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και έπεσε στον γκρεμό από ύψος 110 μέτρων. Εντύπωση προκαλεί ότι η 35χρονη δεν πήγαινε για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο σημείο. Αντιθέτως, γνώριζε καλά την περιοχή, καθώς η οικογένειά της έχει εκτάσεις με ελιές γύρω από τη λίμνη και ήξερε ποια ήταν τα επικίνδυνα σημεία. Επίσης, φέρεται ότι επισκεπτόταν σχεδόν καθημερινά τη λίμνη για να ταΐζει τα αδέσποτα που είχε υπό την προστασία της!

Οπως έγινε ακόμη γνωστό, η Μαρία Γιωτοπούλου είχε παντρευτεί πριν από ενάμιση χρόνο, τον Σεπτέμβριο του 2017. Ομως, λίγους μήνες αργότερα άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα «σύννεφα». Σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών, τους τελευταίους μήνες το ζευγάρι διαφωνούσε συχνά, ενώ και το βράδυ προτού εξαφανιστεί η 35χρονη φέρεται ότι είχε καβγαδίσει με τον σύζυγό της. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πριν από δύο μήνες η βιολόγος είχε διαθέσει ένα μεγάλο ποσό για την αγορά ενός σπιτιού στο Αγρίνιο, μόλις εννέα χιλιόμετρα από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή. Η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ωστόσο φως στις συνθήκες θανάτου της αδικοχαμένης γυναίκας αναμένεται να ρίξει ο ιατροδικαστής, ο οποίος θα διενεργήσει τη νεκροτομή τις επόμενες μέρες. Το αυτοκίνητό της μετά την ανάσυρση μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Αγρινίου για διερεύνηση.

ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΛΑΓΟΥΔΗ, ΙΑΤΡΟΥ

4 5 f5 lagsd2 0Ανατριχιαστικές ομοιότητες με τους θανάτους της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη και της 36χρονης Μαίρης Ιατρού παρουσιάζει η υπόθεση της 35χρονης βιολόγου Μαρίας Γιωτοπούλου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στον βυθό της λίμνης Στράτου!

Και οι τρεις γυναίκες βρήκαν φρικτό θάνατο μέσα στα αυτοκίνητά τους στην ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, με τις συνθήκες να καλύπτονται από ένα πυκνό πέπλο μυστηρίου. Ακόμη και το Ι.Χ., που έμελλε να γίνει ο υγρός τάφος της 35χρονης βιολόγου, ήταν επίσης μάρκας Ford, όπως της άτυχης χήρας από την Κατοχή!

Τον κύκλο των ύποπτων θανάτων άνοιξε τον Απρίλιο του 2017 η 36χρονη αισθητικός Μαίρη Ιατρού, η οποία βρέθηκε νεκρή στη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου της στον βυθό του Αμβρακικού Κόλπου.

Η άτυχη μητέρα τεσσάρων παιδιών είχε φύγει από το σπίτι της στο Λουτράκι, για να περάσει λίγες ημέρες σε συγγενικό της πρόσωπο στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας.

Από τότε τα ίχνη της χάθηκαν και 12 μέρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο που είχε κάνει βουτιά σε βάθος τεσσάρων μέτρων, στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου στον Αμβρακικό, σε απόσταση περίπου 30 μέτρων από την ακτή.

Κίνητρο

Αργότερα, ο σύζυγός της δεν απέκλεισε το κίνητρο της δολοφονίας να είναι σεξουαλικό και υπαινίχθηκε ότι η μητέρα των παιδιών του δεν έφυγε από τη ζωή εξαιτίας τροχαίου, αλλά έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Λίγους μήνες αργότερα, η κοινή γνώμη «πάγωσε» με τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας. Τα ίχνη της αδικοχαμένης μητέρας τριών παιδιών είχαν χαθεί ανήμερα των Θεοφανίων, στις 6 Ιανουαρίου 2018, και δύο μέρες αργότερα βρέθηκε το πτώμα της μισοκαμένο μέσα στο αυτοκίνητό της, ένα Ford Ka, στην παραλία Φατμού Μυρτιάς. Από την πρώτη στιγμή υπήρχαν διαρροές από την Αστυνομία για αυτοκτονία, σενάριο το οποίο δεν αποδέχτηκε ποτέ η οικογένεια της Λαγούδη.

Η πολύκροτη υπόθεση βρίσκεται πλέον στα γραφεία της ανακρίτριας Αγρινίου μετά τις ποινικές διώξεις που έχει ασκήσει ο εισαγγελέας για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία (συμμορία) και ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις σε βάρος του 50χρονου γιατρού, με τον οποίο φέρεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση η 44χρονη Ειρήνη.

offer

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...