Η Ποπάρα των 5 ευρώ!

Η Ποπάρα των 5 ευρώ!

Με το σλόγκαν «Πιάσε μια Ποπάρα των 5ευρώ» οι χρήστες χρονοκάρτας θα μπορούν από σήμερα το πρωί να προμηθεύονται από κεντρικά περίπτερα της χώρας τη συλλεκτική κάρτα της γνωστής «μπριζολέ» Πόπης Μαλλιωτάκη.

Η τραγουδίστρια, φανερά ενθουσιασμένη, μίλησε στην «Espresso» για την αναπάντεχη, όπως τη χαρακτηρίζει, εξέλιξη, ενώ δεν δίστασε να φωτογραφηθεί και με το νέο προϊόν, που θα φέρει από δω και στο εξής το όνομά της.

«Οταν ο manager μου Πάνος Μελάς μου ανακοίνωσε αυτή τη συνεργασία μας, πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Δεν περίμενα ποτέ ότι το τραγούδι μου "Ποπάρα" θα γινόταν τόσο μεγάλη επιτυχία, ώστε μια εταιρεία χρονοκάρτας να θελήσει να δώσει το όνομά μου στο νέο της προϊόν. Φυσικά και δέχτηκα αμέσως την πρόταση της Helen Q Card και ετοιμάζω και άλλες εκπλήξεις, που θα ξετρελάνουν τους θαυμαστές μου».

Οι πρώτες 50.000 κάρτες, μάλιστα, έχουν χαρακτηριστεί και ως συλλεκτικές καθώς η πρώτη φωτογραφία με την «Beyonce» της Ελλάδας θα κυκλοφορήσει σε συγκεκριμένα αντίτυπα, αφού μετά τη διάθεσή τους στην αγορά στη νέα φουρνιά καρτών θα είναι αποτυπωμένη άλλη φωτογραφία της Πόπης.

«Οι πρώτες κάρτες που κυκλοφορούν με τη συγκεκριμένη φωτογραφία μου είναι συλλεκτικές. Μετά στο προφίλ της κάρτας θα υπάρξει άλλη εικόνα. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτή την εξέλιξη και επίσης γιατί με το όνομά μου θα μπορούν οι χρήστες χρονοκάρτας να μιλούν σε ολόκληρο τον κόσμο μόνο με 5ευρώ».


Θ.ΜΑΚ.