Η πρώτη web παρουσιάστρια

Η Πόπη Μαλλιωτάκη σε ρόλο παρουσιάστριας, μαζί με την Κωνσταντίνα Λάσκαρη και τον πρώτο τους καλεσμένο, τον Δημήτρη Γαλανίση από το «Μέσα σ’ όλα» του Star.

Η πρώτη web παρουσιάστρια

Η πρώτη web TV παρουσιάστρια είναι πλέον εδώ και δεν είναι άλλη από την Πόπη Μαλλιωτάκη! Με το τραγούδι της «Ποπάρα» κατάφερε να γίνει μία από τις πιο περιζήτητες τραγουδίστριες της χρονιάς. Το κοινό την αγάπησε και οι τηλεοπτικές εκπομπές χάρισαν στην Πόπη τον απαραίτητο χρόνο για να ερμηνεύσει τις επιτυχίες της, αλλά και για να εκφράσει το πάθος της για τη ζωή. Το έντονο... φλερτ της μάλιστα με τον τηλεοπτικό φακό τη βοήθησε να ανακαλύψει και μια άλλη πτυχή του εαυτού της. Ετσι πήρε τη μεγάλη απόφαση για να εκπλήξει άλλη μια φορά τους θαυμαστές της, όχι όμως με το ταλέντο της στο τραγούδι, αλλά παρουσιάζοντας μια εκπομπή κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της και μάλιστα μέσα από το Internet.

Η «Espresso» εξασφάλισε το πρώτο backstage από την εκπομπή της. Φιλόξενη όπως πάντα, η Πόπη μάς μίλησε για το καινούργιο της εγχείρημα με χαρά και ενθουσιασμό, ενώ μαζί της είναι η Κωνσταντίνα Λάσκαρη γνωστή από το «Ciaο ANT1» με τον Γιώργο Μαρίνο.

«Δέχτηκα αμέσως την πρόταση χωρίς καμία σκέψη» μας λέει η Πόπη Μαλλιωτάκη και συνεχίζει: «Τόσες και τόσες τα κατάφεραν, γιατί όχι και εγώ; Θα σχολιάζουμε και θα μιλάμε με τους καλεσμένους μας, για τη ζωή τους, αλλά και για τα πρόσωπα που είναι στην επικαιρότητα».

Ανετη και με ύφος επιτυχημένης παρουσιάστριας, η Πόπη Μαλλιωτάκη για άλλη μια φορά απέδειξε στους επικριτές της ότι δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο για να καταφέρεις να ξεχωρίσεις σε ένα τόσο ανταγωνιστικό χώρο.

«Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, αλλά και δεν με νοιάζει ό,τι και να πούνε» λέει. «Εγώ τη δουλειά μου θέλω να κάνω όσο μπορώ καλύτερα. Ως πρώτο μας καλεσμένο ήθελα έναν άνθρωπο από το Star Channel που με τιμά και με καλεί στις εκπομπές του. Ετσι καλέσαμε τον Δημήτρη Γαλανίδη από το "Μέσα σ' όλα" γιατί είναι ένα παιδί που με είχε βοηθήσει πολύ». Ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε το νέο καλλιτεχνικό εγχείρημα της Πόπης Μαλλιωτάκη είναι ο manager της Πάνος Μελάς, ο οποίος δηλώνει και Ιnternet-ικος... καναλάρχης, καθώς έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να δημιουργήσει όχι ένα, αλλά έξι κανάλια συνεχόμενης ροής. Ο ίδιος μάλιστα είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να κάνει διαδικτυακά χρυσό το τραγούδι της Πόπης Μαλλιωτάκη «Αλλη μια φορά».


ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ
ΦΩΤ.: ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΦΕΪΘΦΟΥΛ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣΙΑΣ

Η Πόπη Μαλλιωτάκη σε ρόλο παρουσιάστριας, μαζί με την Κωνσταντίνα Λάσκαρη και τον πρώτο τους καλεσμένο, τον Δημήτρη Γαλανίση από το «Μέσα σ’ όλα» του Star.