"Η ζωή μου με τον Μπάμπη"

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πόπη Μαλλιωτάκη

"Η ζωή μου με τον Μπάμπη"

«Μίλησα στους αστυνομικούς για όλα. Από το πρώτο λεπτό της γνωριμίας μας, μέχρι την ημέρα που τον σκότωσαν». Η Πόπη Μαλλιωτάκη κατέθεσε χθες στην Ασφάλεια Αττικής όσα γνώριζε και θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους άντρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών στη διαλεύκανση της υπόθεσης δολοφονίας του εν διαστάσει συζύγου της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πόπη Μαλλιωτάκη δεν υπέδειξε συγκεκριμένα άτομα με τα οποία ο Λαζαρίδης είχε κόντρα και θα μπορούσαν να καταταχθούν στη λίστα υπόπτων, καθώς, όπως είπε, η μόνη σχέση που είχε με τον εν διαστάσει σύζυγό της αφορούσε τον 8χρονο Βασιλάκη που έχουν αποκτήσει μαζί και η ίδια δεν γνώριζε κάποιους που μπορεί να τον απειλούσαν το τελευταίο διάστημα.

Στην δίωρη κατάθεσή της, η τραγουδίστρια περιέγραψε με λεπτομέρειες τα χρόνια της κοινής τους ζωής, αλλά και τις τελευταίες φορές που επικοινώνησαν - για ζητήματα του παιδιού τους. Σε περίπτωση που χρειαστούν διευκρινίσεις, οι άντρες της Ασφάλειας είναι πιθανόν να την καλέσουν ξανά για συμπληρωματική κατάθεση.

Βγαίνοντας από το κτίριο της Ασφάλειας, η Πόπη Μαλλιωτάκη έσπευσε να διευκρινίσει τι μέλλει γενέσθαι και με το νυχτερινό κέντρο «Μούσες», το οποίο από τη βραδιά της δολοφονίας του Λαζαρίδη έχει βάλει λουκέτο. «Πέθανε ο Μπάμπης, πεθάνανε και οι Μούσες». Με αυτή τη φράση η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε πως στο μαγαζί επί της λεωφόρου Συγγρού, που έφερε τη σφραγίδα του Λαζαρίδη, ύστερα από απόφαση της οικογένειας του εν διαστάσει συζύγου της μπαίνει πωλητήριο. Μάλιστα, όπως διευκρίνισε η ίδια, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον γαμπρό του Λαζαρίδη, της ζητήθηκε να προωθήσει τη διαδικασία της πώλησής του. «Εγώ δεν έχω καμία σχέση με το μαγαζί, το οποίο ανήκε στον Μπάμπη και σε ένα φίλο του. Αυτή είναι η απόφαση της οικογένειάς του και τη σέβομαι».

Στην υπόθεση της τρίτης γυναίκας της ζωής του Λαζαρίδη, της Νίνας από τη Γερμανία, η Πόπη Μαλλιωτάκη έκανε λόγο για κάποια κυρία που ήταν κάτω από το σπίτι της και φώναζε, αλλά δεν μπορεί να γνωρίζει αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο με τη γυναίκα που αναφέρει πως έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι με τον επιχειρηματία.

Σε λίγες μέρες η Πόπη Μαλλιωτάκη αναμένεται να ξεκινήσει πρόβες για τις εμφανίσεις της στο «Κηφισιά Live». Οπως διευκρίνισε, το υπόλοιπο σχήμα άρχισε χθες πρόβες, αλλά η ίδια δεν ήταν σε θέση να συμμετάσχει. Σήμερα πάντως αναμένεται να συναντηθεί με την αδερφή του Λαζαρίδη, τη Λίτσα, προκειμένου εκείνη να δει και το ανιψάκι της.

Πόπη Μαλλιωτάκη