Ο χορευτής (πρώην αστυνομικός) που κάνει σόου σε γάμους

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ο Δημήτρης Κρινής δίνει μεγάλη σημασία στη σκηνική παρουσία του και φροντίζει να είναι ιδιαίτερη και εντυπωσιακή.

Ο χορευτής (πρώην αστυνομικός) που κάνει σόου σε γάμους

Εβγαλε από πάνω του τη στολή του αστυνομικού προκειμένου να ακολουθήσει το μεγάλο όνειρό του και να γίνει ένας καταξιωμένος χορευτής. Πολλοί προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, άδικα όμως, καθώς εκείνος είχε πάρει την απόφασή του. «Είμαι ελεύθερος πλέον να ακολουθήσω στη ζωή μου αυτό που με εκφράζει πραγματικά. Ο χορός για μένα είναι η έμπνευσή μου».

Ο Δημήτρης Κρινής είναι ο αστυνομικός από τη Χαλκίδα, που, όπως είχε αποκαλύψει η «Espresso» τον Νοέμβριο του 2005, στον ελεύθερο χρόνο του φορούσε τη στολή του οριεντάλ και χόρευε ξεσηκώνοντας τους θαμώνες των μαγαζιών όπου εμφανιζόταν. Τότε είχε ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων μεταξύ των ανωτέρων του στην Αστυνομία και των συναδέλφων του στη Χαλκίδα, που γνώριζαν καλά το ταλέντο του. Λίγο καιρό αργότερα είχε περάσει από Ενορκη Διοικητική Εξέταση και είχε μετατεθεί στην Αμφισσα μέχρι να συμμορφωθεί.

«Τότε όλοι με κοιτούσαν σαν να είχα κάνει κάποιο έγκλημα. Κανένας δεν έβλεπε πίσω από το σκάνδαλο, όπως αποκαλούσαν τη δημοσιοποίηση της υπόθεσής μου. Αν είναι δυνατόν, ούτε σκότωσα κανέναν ούτε πουλούσα ναρκωτικά. Απλώς χόρευα σε μαγαζιά ή δίδασκα χορό τα μικρά παιδιά της Χαλκίδας».

Ο αστυνομικός αναγκάστηκε να μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Αμφισσα και Χαλκίδα, αφού ακόμη και κρυφά απ' όλους εξακολουθούσε να κάνει το κέφι του και να διδάσκει χορό σε γυμναστήρια. Αυτή η κατάσταση έγινε η αφορμή ώστε να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να εγκαταλείψει διαπαντός την Αστυνομία, επιλέγοντας τον χορό.

«Εδώ και ενάμιση χρόνο έχω βγάλει από πάνω μου τη στολή και την ταμπέλα του αστυνομικού. Παραιτήθηκα και είμαι και πάλι ζωντανός. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους συναδέλφους ή ακόμη και τους ανωτέρους μου, αντιθέτως κάποιοι προσπάθησαν να με μεταπείσουν αλλά χωρίς αποτέλεσμα, αφού ήδη είχα αποφασίσει αυτό που ήθελα πραγματικά. Τώρα αρχίζω να ζω και πάλι από την αρχή. Μπορεί να πέρασαν δέκα χρόνια από την ημέρα που παρουσιάστηκα στο Σώμα, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να τα εγκαταλείψεις».


«Κρατάω σπαθιά, δάδες με φωτιές και φοράω φτερά»

Μεγάλο όνειρό του είναι να αποκτήσει κάποια μέρα τη δική του σχολή χορού, αλλά για να τα καταφέρει ξέρει πολύ καλά ότι χρειάζεται να δουλέψει σκληρά. Ετσι, καθημερινά πηγαίνει στα γυμναστήρια με τα οποία συνεργάζεται και διδάσκει χορό άτομα όλων των ηλικιών, από οριεντάλ μέχρι χιπ χοπ και λάτιν και από τάνγκο μέχρι χασάπικο και ζεϊμπέκικο.

«Εγινα γνωστός από το οριεντάλ αλλά χορεύω και άλλους ρυθμούς. Εχω τη δική μου ομάδα πλέον και μας καλούν σε πολλά μαγαζιά ή ακόμη και σε γάμους για να παρουσιάσουμε το σόου μας. Ο χορός είναι πηγή ζωής για μένα. Από την ημέρα που αποφάσισα να τον υπηρετήσω υποσχέθηκα στον εαυτό ότι κάθε φορά θα γίνομαι και καλύτερος».

Και επειδή ένας καλός χορευτής απαιτείται να έχει και την τέλεια σκηνική παρουσία, ο Δημήτρης φωτογραφίζεται με πολλά από τα εξαρτήματα που χρησιμοποιεί εν ώρα δουλειάς. «Την ώρα του σόου κρατάω σπαθιά, δάδες με φωτιές, φοράω φτερά, ώστε να γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή η κίνηση. Ενημερώνομαι για όλα τα εξαρτήματα που κατά καιρούς βγαίνουν στο εμπόριο. Τα ρούχα μου θέλω να είναι ιδιαίτερα, για να με βλέπει ο κόσμος και να ευχαριστιέται με το αποτέλεσμα».


ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ
Φωτ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣΣΙΑΣ

Ο Δημήτρης Κρινής δίνει μεγάλη σημασία στη σκηνική παρουσία του και φροντίζει να είναι ιδιαίτερη και εντυπωσιακή.
Την εποχή που υπηρετούσε στην Αστυνομία.