Αγγελική Καλαϊτζή: Mια sexy fan του "Baywatch"

Μια φορά κι έναν καιρό: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής. Πριν από έξι χρόνια μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη και τώρα πια ζει στην Αθήνα. Οταν ήταν μικρή, παρακολουθούσε φανατικά τα καλλιστεία και ονειρευόταν κι εκείνη τίτλους ομορφιάς.

Πτυχία (γαλλικά και πιάνο!): Σπουδάζει στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως γυμνάστρια αλλά και ως ναυαγοσώστρια! Το τελευταίο το επιδίωξε, επειδή ήταν μεγάλη φαν της σειράς «Baywatch».

Επίσημη πρώτη: Μια φωτογράφηση στη Θεσσαλονίκη για έναν κατάλογο με ρούχα λίγους μήνες πριν αποφασίσει να δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό ομορφιάς «Σταρ Ελλάς».

Δυνατή Στιγμή: Τα περσινά καλλιστεία του ΑΝΤ1, στα οποία κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο της Μις Ελλάς 2008. Με την κατάκτηση του στέμματος ένα μεγάλο της όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Στιγμή αδυναμίας: Λίγο πριν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διεθνή διαγωνισμό «Μις Κόσμος 2008» είχε δηλώσει απαισιόδοξη για το αποτέλεσμα, λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού. Τελικά μπορεί να μην προκρίθηκε, όμως παραδέχτηκε ότι απόλαυσε την εμπειρία στο φουλ.

Οι άνθρωποι γύρω της: Οι γονείς της που τη στηρίζουν σε κάθε της βήμα, η αδελφή της την οποία λατρεύει, η κολλητή της Μις Ελλάς 2006 Ειρήνη Καρρά και μερικοί φίλοι από το πανεπιστήμιο.

«Καυτό» gossip: Οσον καιρό τη γνωρίζουμε είναι «αθόρυβη» και δεν έχει απασχολήσει τα media με σκάνδαλα. Αυτή την εποχή πάντως η Αγγελική δηλώνει single και προσηλωμένη στην καριέρα της.

Ατάκα κι επιτόπου: «Δεν αρκεί μόνο ένας τίτλος ομορφιάς για να κάνεις καριέρα! Το θέμα είναι αν θα σε πιστέψουν και κατά πόσο θ’ ασχοληθούν μαζί σου κάποιοι άνθρωποι. Δεν είναι όλα ρόδινα, απλά και εύκολα μετά τα καλλιστεία».

Συχνάζει: Το στέκι της βρίσκεται στη Νέα Φιλοθέη, όπου μένει κιόλας εδώ κι ένα χρόνο, οπότε μετακόμισε στην πρωτεύουσα. Μέχρι πρότινος σύχναζε στην Κηφισιά. Τώρα που έχει αρχίσει να συνηθίζει τους δρόμους και τις αποστάσεις θα την πετύχετε συχνά και στην παραλιακή.

Ποια είναι: Φωτογραφήσεις, γυμναστήριο και κλαμπότσαρκες. Ετσι κυλάει η καθημερινότητα της Αγγελικής Καλαϊτζή. Η Μις Ελλάς 2008 έχει αρχίσει (χαλαρά!) να συνηθίζει τους ρυθμούς της Αθήνας. Συνεχίζει όμως επισκέπτεται τακτικά και τη συμπρωτεύουσα, γιατί χρωστάει ακόμα λίγα μαθήματα στη σχολή της. Επίσης περιμένει με ανυπομονησία να έρθει ο Αύγουστος για να πάει διακοπές στα ελληνικά νησιά.

ΗΛΙΑΣ  ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ