Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Λάρι Κινγκ: Έχω όγκο στον πνεύμονα

❱❱ Ο 83χρονος «βασιλιάς των talk shows» Λάρι Κινγκ αποκάλυψε τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Την κρυφή μάχη του με τον καρκίνο του πνεύμονα αποκάλυψε ο Λάρι Κινγκ (φωτό), ο οποίος διαγνώστηκε με τη νόσο τον Ιούλιο, κατά τη διάρκεια ιατρικών εξετάσεων ρουτίνας.

Ο 83χρονος «βασιλιάς των talk shows» πληροφορήθηκε τη δυσάρεστη είδηση έπειτα από ακτινογραφία θώρακος στην οποία υπεβλήθη. «Ο γιατρός μού είπε ότι έχω καρκίνο του πνεύμονα, αλλά η εστία είναι πολύ μικρή, σε αρχικό στάδιο» δήλωσε στο περιοδικό «US Weekly», εξηγώντας ότι ευτυχώς για εκείνον αρκούσε η χειρουργική αφαίρεση του όγκου και δεν χρειαζόταν να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία. Οπως είπε, η πρόσφατη διάγνωσή του σχετίζεται με το γεγονός ότι είχε υπάρξει καπνιστής, παρά το γεγονός ότι δεν έχει αγγίξει τσιγάρο εδώ και 30 χρόνια.

Χειρουργική επέμβαση

Ο Κινγκ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του 20% του πνεύμονά του στις 17 Ιουλίου στο Cedars Sinai Medical Center και μπόρεσε να επιστρέψει στα επαγγελματικά του καθήκοντα εντός δύο εβδομάδων.

«Δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Αν δεν είχα κάνει την ακτινογραφία, θα είχε προχωρήσει», πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι η πορεία της υγείας του μετά την επέμβαση εξελίσσεται ομαλά. «Μου έδειξαν την τελευταία ακτινογραφία μου, η οποία ήταν καθαρή. Εχει πλάκα να βλέπεις ότι δεν υπάρχει τίποτα τώρα στο σημείο όπου ήταν η εστία» είπε.

Ο διάσημος δημοσιογράφος είχε αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα υγείας κατά το παρελθόν, όπως διαβήτη, καρδιοπάθεια και καρκίνο του προστάτη, τα οποία αποδείχτηκαν καίριας σημασίας για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα, καθώς εξαιτίας τους έκανε συχνά εξετάσεις.

«Κάνω check up κάθε χρόνο. Εχω περάσει έμφραγμα κι έχω κάνει bypass. Μέρος του check up αποτελεί και η ακτινογραφία θώρακος» δήλωσε.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα