Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Ροζ παγίδα στην καυτή σύζυγό του

❱❱ Μελαχρινή καλλονή κατηγορούσε επιχειρηματία ότι την… Από την
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Στη φόρα έβγαλε τα… ροζ άπλυτά του ένα ζευγάρι στην αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης! Η πανύψηλη μελαχρινή καλλονή από τη Σερβία υπέβαλε μήνυση στον Ηρακλειώτη πρώην σύζυγό της και πατέρα των δύο παιδιών της, κατηγορώντας τον ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους βιντεοσκοπούσε εν αγνοία της τις ερωτικές τους στιγμές!

Ο 55χρονος επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου, κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενος από τη 43χρονη πρώην γυναίκα του ότι επί χρόνια βιντεοσκοπούσε τις προσωπικές στιγμές τους και την απειλούσε με διαρροή του «καυτού» περιεχομένου.

Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την πράξη της αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου. Στην ένορκη κατάθεσή της η Σέρβα είχε αναφέρει ότι από το 2006 έως το 2009 ο κατηγορούμενος βιντεοσκοπούσε τις στιγμές που έκαναν σεξ δίχως εκείνη να το γνωρίζει και αργότερα την απειλούσε ότι θα δημοσιοποιούσε το οπτικό υλικό, σε περίπτωση που εκείνη θα τον εγκατέλειπε παίρνοντας μαζί της τα παιδιά. Σύμφωνα με την «Πατρίς», στο παραπεμπτικό βούλευμα αναφέρεται ότι ο επιχειρηματίας βιντεοσκοπούσε την εντυπωσιακή μελαχρινή σύζυγό του με κινητό ή βιντεοκάμερα και κάθε φορά που εκείνη του ζητούσε χρήματα για τις ανάγκες του σπιτιού και των παιδιών τους εκείνος την απειλούσε ότι θα έβγαζε στη φόρα το «ροζ» υλικό.

Μάλιστα, στο βούλευμα αναφέρεται ότι «όλο αυτό το χρονικό διάστημα απειλούσε και χτυπούσε τη σύζυγό του, προκαλώντας της τρόμο και ανησυχία και πολλαπλές σωματικές κακώσεις».

Ο 55χρονος παραδέχθηκε ότι όντως βιντεοσκοπούσε τις περιπτύξεις, αλλά πάντα με τη συναίνεση της γυναίκας του, τονίζοντας ότι υπάρχει πολύ υλικό το οποίο όμως δεν είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει για εκβιασμό. Υποστήριξε, ακόμη, ότι το πλήθος του οπτικού υλικού αποδεικνύει ότι η Σέρβα ήξερε τα πάντα και μάλιστα τον αποκαλούσε «σκηνοθέτη»!

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι βρέθηκε, μεταξύ άλλων, ένας ψηφιακός δίσκος που περιείχε αποσπάσματα από ερωτικές συνευρέσεις του πρώην ζευγαριού, αν και ο επιχειρηματίας ανέφερε ότι υπάρχουν δεκάδες άλλοι τους οποίους και φυλάσσει σε μέρος που γνωρίζει μόνο αυτός!

Η μελαχρινή καλλονή υποστήριξε στο δικαστήριο και ότι ο 55χρονος τής φόρτωσε εν αγνοία της χρέη ύψους περίπου 200.000 ευρώ. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Ηρακλειώτης αγόραζε επιχειρήσεις στο όνομά της και όταν «έπεφταν» έξω, εκείνη επωμιζόταν τα χρέη. Ο επιχειρηματίας παραδέχθηκε ότι πήρε δάνεια στο όνομά της, αλλά εν γνώσει της και με τον ίδιο εγγυητή. Πάντως, ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την απαλλαγή του κατηγορουμένου, λόγω αμφιβολιών, πρόταση που έγινε δεκτή από το δικαστήριο, που τον αθώωσε.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα