Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Το «Τατουάζ» που… καθηλώνει!

❱❱ Οι πρωταγωνιστές της σειράς του Alpha Ελένη Πιερίδου, Ελένη Λιασίδου και Στέφανος Μιχαήλ μιλούν για τους ρόλους τουςΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Η πρώτη εβδομάδα για το «Τατουάζ» κλείνει με θετικό πρόσημο για τον Αlpha, καθώς η πρεμιέρα της Δευτέρας, στις 21.00, τράβηξε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η «Espresso», με αφορμή το σημερινό, τρίτο επεισόδιο της παραγωγής της Βάνας Δημητρίου και του Ανδρέα Γεωργίου, μίλησε με τον κεντρικό πρωταγωνιστή της ιστορίας, τον Στέφανο Μιχαήλ (Αλέξανδρος), και τις δυο ηθοποιούς που υποδύονται τις αδελφές του, την Ελένη Πιερίδου (Ελένη) και την Ελένη Λιασίδου (Αφροδίτη).

Ο Κύπριος ηθοποιός Στέφανος Μιχάηλ νιώθει μεγάλο το βάρος και την ευθύνη του πρωταγωνιστικού ρόλου. Ωστόσο, ύστερα από αρκετά χρόνια αδελφικής σχέσης με τον Ανδρέα Γεωργίου, τόλμησε το συγκεκριμένο βήμα, αφού βρίσκεται σε καλά σκηνοθετικά χέρια: «Με τον Ανδρέα γνωριζόμαστε πάνω από επτά χρόνια στην Κύπρο, από τη σειρά “Ασπρα Μπαλόνια”, και φυσικά η φιλία μας έγινε πιο δυνατή μέσα από τη συμμετοχή μου στο “Μπρούσκο”. Πλέον, στα 27 μου χρόνια, με σπουδές πάνω στην υποκριτική και με πολλές συμμετοχές σε κυπριακά σίριαλ, πήρα το ρίσκο του πρωταγωνιστή» μας λέει και συνεχίζει. «Για τις ανάγκες του νέου ρόλου μου μάκρυνα τα μαλλιά μου, έκανα γυμναστική και δουλεύω με μεγαλύτερη συνέπεια. Η κούραση είναι δεδομένη, αλλά νιώθω ευλογημένος για την ευκαιρία που μου δόθηκε.

Η Κύπρια ηθοποιός Ελένη Λιασίδου, που έχει σπουδάσει στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας, υποδύεται την Αφροδίτη: «Πραγματικά, αν ήμουν στη θέση της ηρωίδας μου και ο αδελφός μου ήταν κατηγορούμενος για έναν φόνο που δεν έκανε και κρυβόταν απ’ όλους και όλα, θα τρελαινόμουν. Οταν μου πρότεινε τον ρόλο της Αφροδίτης ο Ανδρέας Γεωργίου, μου είπε ότι με εμπιστεύεται λόγω της αγαστής συνεργασίας μας στο “Ρουά Ματ” και το “Μπρούσκο”, όπου και στα δύο έπαιζα τυχαία την νταντά. Για μένα είναι μια εξέλιξη αυτός ο χαρακτήρας, γιατί μπορώ να αποδώσω πολλά συναισθήματα πάνω σ’ αυτή τη μεγάλη αξία που λέγεται οικογένεια».

Η επίσης Κύπρια ηθοποιός Ελένη Πιερίδου, που υποδύεται την άλλη κόρη της φαμίλιας, την Ελένη, έχει σπουδάσει θεατρικό μιούζικαλ στην Αγγλία. Η ίδια, μάλιστα, αποκαλύπτει στην «Espresso» και κάποια μυστικά από την εξέλιξη της ιστορίας: «Με τον Ανδρέα Γεωργίου έχουμε συνεργαστεί στο “Μπρούσκο” και στα “Δίδυμα φεγγάρια”. Ετσι, η νέα δουλειά μας με γεμίζει με φοβερή χαρά. Υποδύομαι τη μικρότερη αδελφή του Αλέξανδρου, η οποία, όταν χάνεται ο αδελφός της, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία, συγκλονίζεται. Στο πρόσωπο του κολλητού φίλου του αδελφού της, του Ορφέα (Νίκος Πολυδερόπουλος), η Αφροδίτη βρίσκει στήριξη. “Τυφλώνεται” από τον έρωτα και όσα ρομαντικά τής λέει ο Ορφέας και δεν βλέπει ότι ο αγαπημένος της κρύβει πολλά και σημαντικά μυστικά για όλους» αναφέρει χαρακτηριστικά.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...