«Έσβησε» στα 68 του ο Τσαρλς Μπράντλεϊ, η «ψυχή» της αμερικανικής σόουλ

❱❱ Η μουσική ανακάλυψε το ταλέντο του Τσαρλς Μπράντλεϊ (φωτό) αργά και ο ίδιος το χάρηκε λίγο, καθώς έγινε διάσημος το 2011, στα 62 χρόνια του, ως «σωσίας του Τζέιμς Μπράουν», αφού προ ημερών ο καρκίνος έκοψε το νήμα της ζωής του. Στα μόλις έξι χρόνια που απόλαυσε τη δόξα του, ο 68χρονος εξέφρασε την ψυχή της αμερικανικής σόουλ με μοναδικό τρόπο.

Γεννημένος στο Γκέινσβιλ της Φλόριντα το 1948, μεγάλωσε σε συνθήκες φτώχειας στο Μπρούκλιν. Ταξίδευε συνεχώς, έκανε διάφορες δουλειές και, όπως είχε πει: «Χρειάστηκε να περάσουν 62 χρόνια για να με βρει κάποιος, αλλά ευχαριστώ τον Θεό, καθώς κάποιους δεν τους ανακαλύπτουν ποτέ». Κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ του «No time for dreaming» το 2011 και ακολούθησαν άλλα δύο.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου ακύρωσε τις συναυλίες του, λόγω μετάστασης του καρκίνου από το στομάχι στο ήπαρ. Η ιστορία της ζωής του έγινε ντοκιμαντέρ το 2012, με τον τίτλο «Charles Bradley: Soul of America».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.