H επιστροφή του Τρύφωνα Καρατζά στο σανίδι μετά την περιπέτεια της υγείας του

❱❱ Συγκινεί ο Τρύφων Καρατζάς με αφορμή την επιστροφή του στο θέατρο, μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το θέατρο. Η υγεία μου έχει βελτιωθεί και περιμένω τη στιγμή που θα επιστρέψω στη σκηνή. Δεν είναι εύκολο να κάθεσαι στον καναπέ. Ο καναπές προμηνύει ότι περιμένεις τον θάνατο» δηλώνει ο ηθοποιός στην «Espresso».

Να θυμίσουμε ότι λίγες ημέρες μετά την περσινή πρεμιέρα του στη σκηνή του «Αλκμήνη», με την παράσταση «Οι 12 ένορκοι», ο αγαπητός καλλιτέχνης έσπασε το ισχίο του και χρειάστηκε να χειρουργηθεί. Φέτος, λοιπόν, που έχει αναρρώσει, θα επιστρέψει στο πόστο του, από μεθαύριο (Πέμπτη 5/10), στο ίδιο έργο, παίζοντας, ωστόσο, μόνο δύο φορές την εβδομάδα. «Θα παίζω σε δύο παραστάσεις την εβδομάδα και τις άλλες δύο μέρες θα συνεχίσει ο ηθοποιός Παντελής Παπαδόπουλος, που με αντικαθιστούσε πέρυσι» αναφέρει ο κ. Καρατζάς και συνεχίζει: «Εχει μεγάλο ενδιαφέρον η επιστροφή μου και είναι σαν να γίνεται μια νέα αρχή με καινούργιες αναλύσεις του έργου».

Ψυχολογία

Αυτό το διάστημα που χρειάστηκε να μείνει εκτός θεατρικού σανιδιού ήταν μια δύσκολη περίοδος, όχι μόνο εξαιτίας του ατυχήματος. Για τον δημοφιλή ηθοποιό το θέατρο είναι ζωή! «Είναι ένα ψυχολογικό ανέβασμα και το γεγονός ότι δημιουργείς έναν καινούργιο χαρακτήρα σού φέρνει μια αναζωογόνηση κυττάρων. Μια φορά είχα έναν βήχα που σταματούσε μόνο όταν έβγαινα στη σκηνή και, όταν πήγαινα πίσω, συνέχιζε πάλι. Τότε ένας νέος ηθοποιός με είχε ρωτήσει πώς το κατάφερνα αυτό και εγώ του απάντησα “βήχα έχει ο Καρατζάς και όχι ο ήρωας που υποδύομαι”. Ξεκινάς με 39 πυρετό και όταν τελειώνει η παράσταση, ο πυρετός έχει φύγει» αναφέρει, μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά του που θα βρεθεί πάλι με τους συναδέλφους του.

Οι «12 ένορκοι», η sold out παράσταση των τελευταίων χρόνων, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη, έχοντας αποσπάσει πολλά βραβεία, εξαιρετικές κριτικές και το ενδιαφέρον σχεδόν 50.000 θεατών, συνεχίζει για 4η συνεχή χρονιά με ανανεωμένο καστ. Το θέατρο «Αλκμήνη» μετατρέπεται, για άλλη μία χρονιά, σε δικαστικό μέγαρο, φέρνοντας ενόρκους και θεατές αντιμέτωπους με τη συνείδησή τους.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

D3lta: Ο γιος του εφοπλιστή Κούστα αποκαλύπτει γιατί άλλαξε το όνομά του

Ο Ρομπέρτο Κούστας, γνωστός ως D3lta είναι γιος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα. Ο καλλιτέχνης καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» αναφέρθηκε στον λόγο που άλλαξε το όνομά του.

Πέθανε ο σκηνοθέτης Γιώργος Πανουσόπουλος – Δύσκολες ώρες για τη σύζυγό του, Μπέτυ Λιβανού

Σε ηλικία 84 ετών πέθανε ο σπουδαίος κινηματογραφιστής, σκηνοθέτης...

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...

Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ παντρεύεται μετά από χρόνια σχέσης και δύο παιδιά

Πιστεύαμε πως δεν θα φάμε ποτέ κουφέτα από το συγκεκριμένο ζευγάρι!

«Ο γάμος είναι μια ωραία συμφωνία που δεν χρειάζομαι. Με βαραίνει ένας άνδρας – υπάλληλος»

Η ηθοποιός καλεσμένη της εκπομπής «Με τον Ρένο» αναφέρθηκε στο κεφάλαιο γάμος.

Έγινε ξανά γιαγιά Ελληνίδα ηθοποιός – «Γεννήθηκε η δεύτερη εγγονή μου»

Η γνωστή ηθοποιός έγινε γιαγιά πριν από λίγες ημέρες...

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Στραβελάκη – Εκτός εκπομπής σήμερα

Ο Νίκος Στραβελάκης απουσίαζε από την εκπομπή «10 παντού»...