Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Δίκη «ξέπλυμα» για το Μάτι

Με ποινές... χάδι και μάλιστα εξαγοράσιμες, ελεύθεροι έφυγαν χθες...

«Ριάλια» με την υπογραφή των Droulias Brothers

Οι Droulias Brothers επέστρεψαν δυναμικά στη δισκογραφία με ένα...

Μικαέλο Μαρούδας: Ο αισθαντικός τραγουδιστής των 70s έφυγε αθόρυβα από τη ζωή

Ενας από τους πιο αισθαντικούς τραγουδιστές της δεκαετίας του...

Παγκόσμια ρεζιλίκια με το θέαμα στον Ιερό Βράχο!

Μετά την τσιμεντοποίηση της Ακρόπολης και τις ιέρειες, κατά...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 7-8 Οκτωβρίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε να ξεκινήσετε μερικά πράγματα, τα οποία στο μέλλον θα σας προσφέρουν αίσθηση ασφάλειας, αλλά…

ΚΡΙΟΣ: Η υλική αναβάθμιση στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα θα ηρεμήσει τα νεύρα σας. Αποφασίστε να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας, γιατί έτσι θα πάψετε να γκρινιάζετε στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να ενεργοποιήσετε τη διαίσθηση στις επιλογές σας και θα ανακαλύψετε πολλά πράγματα, κάποια εκ των οποίων θα είναι λογικά και κάποια άλλα τελείως παράλογα. Κρατήστε τους τύπους και μην μπερδεύετε την προσωπική ζωή σας με την επαγγελματική.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας σε ό,τι αφορά τις επιλογές σας και επανεξετάστε τις αξίες που θέτετε και, κατ’ επέκταση, τις προτεραιότητές σας. Η ημέρα βοηθά στην ανανέωση των μακροπρόθεσμων στόχων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεκαθαρίστε τις υποχρεώσεις σας και προβείτε σε επενδύσεις για το μέλλον, κυρίως εργασιακές και συναισθηματικές. Με τον οικονομικό τομέα ασχοληθείτε αργότερα. Αφήστε το πάθος που κρύβεται μέσα σας να εκτονωθεί.

ΛΕΩΝ: Προσέξτε μη δημιουργηθούν προβλήματα στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε, καθώς θα έχουν απήχηση στις σχέσεις σας. Οργανωθείτε καλύτερα για να πετύχετε την ανάπτυξη μερικών παραμέτρων προόδου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε να ξεκινήσετε μερικά πράγματα, τα οποία στο μέλλον θα σας προσφέρουν αίσθηση ασφάλειας, αλλά, αν αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, φροντίστε να είναι κάτι πρωτοποριακό.

ΖΥΓΟΣ: Με βάση τις νέες αξίες που θα εμφανιστούν σε σχέσεις με ανθρώπους οι οποίοι σας ενδιαφέρουν, δημιουργήστε μια νέα τάξη πραγμάτων που θα είναι για το δικό σας όφελος. Δείξτε υπομονή και επιμονή, και μην τρέπεστε σε φυγή με την πρώτη δυσκολία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μόνο εάν ξέρετε τους αυτοπεριορισμούς και τις δεσμεύσεις σας μπορείτε να τα ξεπεράσετε και να δημιουργήσετε στρατηγικές που θα σας οδηγήσουν σε επιτυχίες. Απαλλαγείτε από παράλληλες καταστάσεις όσο γρηγορότερα μπορείτε για να μην εκτεθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε τον εαυτό σας να σας παρασύρει σε ακρότητες, ειδικά σε τομείς της ζωής σας που αυτή τη στιγμή είναι υψίστης σημασίας. Λειτουργήστε προνοητικά και προσεκτικά. Μην αφήσετε σημαντικά ζητήματα της ζωής σας σε χέρια άσχετων ανθρώπων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν δεν είστε έτοιμοι να υποστείτε τις συνέπειες, διατηρήστε μια ηρεμία και αποφύγετε ρήξεις με τρίτους. Αποφύγετε λάθη στην οικονομική διαχείριση, φανείτε ευέλικτοι σε συμφωνίες με τους συνεργάτες σας και μην είστε μονόπλευροι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κινηθείτε έξυπνα και έγκαιρα για να πετύχετε τους νέους στόχους σας και την αναδιοργάνωση της προσωπικής ζωής σας, που είναι τα βασικά ζητούμενα. Οι προσπάθειές σας θα αξιολογηθούν και θα εκτιμηθούν αν έχετε υπομονή.

ΙΧΘΥΣ: Οι εξελίξεις στην προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική ζωή σας θα είναι ραγδαίες. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, γιατί θα υπάρχει ευθιξία από την πλευρά των άλλων για αυτά που λέτε ή κάνετε.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...