Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Εξιτήριο και επιστροφή στις πρόβες για την Παπαρίζου

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται πλέον η γνωστή τραγουδίστρια, η...

Κακά κορίτσια σε μοναστήρι

❱❱ Πέντε party girls εθισμένα στο σεξ, στα ξενύχτια και στο αλκοόλ έπρεπε να συμβιώσουν για έναν μήνα με καθολικές μοναχές σε βρετανικό ριάλιτιΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Είναι σέξι χορεύτριες ή μοντέλα, ξενυχτούν σε clubs, πίνουν αλκοόλ σαν σφουγγάρια, έχουν χάσει το μέτρημα των αντρών με τους οποίους έχουν κάνει σεξ και είναι εξαρτημένες από τα social media.

Αυτό είναι το προφίλ των πέντε νεαρών Βρετανίδων οι οποίες κλείστηκαν για έναν μήνα σε μοναστήρι του Νόρφολκ με καθολικές μοναχές, οι γηραιότερες από τις οποίες ζουν απομονωμένες από την εποχή που μεσουρανούσαν οι Beatles.

Πρόκειται για το reality «Bad Habits, Holy Orders», που θα αρχίσει να προβάλλεται στις 19 Οκτωβρίου στο τηλεοπτικό δίκτυο Channel 5, οι υπεύθυνοι του οποίου χρειάστηκε να διαπραγματευτούν επί έναν χρόνο για να λάβουν το πράσινο φως από την Καθολική Εκκλησία.

Από τα πέντε party girls, η 19χρονη χορεύτρια από το Νιούκασλ Ρεμπέκα εξομολογείται ότι βγαίνει έξι βραδιές την εβδομάδα, αλλά θυμάται μόνο τρεις, καθώς πίνει πολύ και κάνει ασταμάτητα σεξ.

Η 23χρονη γραμματέας Πέιτζ από το Γουέστ Κάουντρι παραδέχεται ότι έχει χάσει το μέτρημα των ερωτικών παρτενέρ της, ενώ η 20χρονη Γκάμπι, η οποία είναι μοντέλο, και η 19χρονη χορεύτρια σε club Σάρα από το Λονδίνο εκμυστηρεύονται ότι περνούν όλη την ημέρα σερφάροντας με το κινητό τους. Τέλος, η 22χρονη Τίλα από το Λιντς δηλώνει ότι όλα τα βράδια επιστρέφει στο σπίτι της μεθυσμένη.

Οι 12 καλόγριες της Μονής Daughters of Divine Charity που τις υποδέχτηκαν ακολουθούν εκ διαμέτρου αντίθετο τρόπο ζωής. Διαχειρίζονται έναν παιδικό σταθμό, ένα δημοτικό σχολείο και ένα κέντρο φροντίδας. Οταν δεν εργάζονται σε αυτά, περνούν την ημέρα τους με προσευχή, κάνοντας δουλειές στο μοναστήρι και λύνοντας σταυρόλεξα. Χαρακτηριστικό του λιτού τρόπου ζωής τους είναι ότι η 85χρονη μοναχή Τόμας Μορ φοράει τα ίδια παπούτσια εδώ και 30 χρόνια.

Οπως ενημέρωσε η παραγωγή του reality, τα κορίτσια σοκαρίστηκαν όταν χρειάστηκε να παραδώσουν στην είσοδο του μοναστηριού τα κινητά τηλέφωνα και τα προϊόντα μακιγιάζ, ενώ οι μοναχές έμειναν άφωνες με το ντύσιμό τους. Τα κορίτσια έπρεπε να ξυπνούν καθημερινά τα ξημερώματα, να ακολουθούν το πρόγραμμα των μοναχών και, απ’ ό,τι φάνηκε από τη συμβίωση, επηρεάστηκε ο τρόπος ζωής τόσο των καλογριών όσο και των άτακτων κοριτσιών.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.



Μποζουκια Αθηνα