Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

«Τα θέλω όλα στην εντέλεια»!

❱❱ Αποκαλύψεις  από τη Φανή Γεωργακοπούλου για τον ρόλο της στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παρθένα Ζωή»Από την
Τεριάννα Παππά

Μπορεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παρθένα Ζωή» να μην υποδύεται έναν από τους βασικούς χαρακτήρες, έχει όμως ρόλο-κλειδί που θα βοηθήσει στην εξέλιξη της πλοκής! 

Ο λόγος για τη Φανή Γεωργακοπούλου, τη νεαρή ηθοποιό που υποδύεται τη Φοίβη Χαλκιά, τη μία από τις δύο κολλητές της Ζωής (Σοφίνα Λαζαράκη) από τη γειτονιά, η οποία δουλεύει στην εταιρία του Αρη (Αποστόλης Τότσικας) ως γραμματέας του. «Είναι ένα απλό κορίτσι που δεν το ενδιαφέρει η καριέρα. Είναι αγχωτική, νευρική και τα θέλει όλα στην εντέλεια» αναφέρει, μιλώντας για την ηρωίδα της, στην «Espresso» η νεαρή ηθοποιός και προσθέτει: «Ηταν ρομαντική, αλλά δυστυχώς τη μέρα του γάμου της όλα άλλαξαν. Πήγε, όμως, όπως είδατε, στην εκκλησία και έγινε χαμός. Την απάτησε ο σύντροφός της και είδε πια τη ζωή της διαφορετικά, ψάχνοντας κάπου να ακουμπήσει».

Στη συνέχεια της κουβέντας μας η Φανή αποκαλύπτει και τι θα δούμε προσεχώς όσον αφορά τον ρόλο της. «Εγώ είμαι προβληματισμένη μετά τον χωρισμό με τον παρ’ ολίγον άντρα μου και αρκετά στενοχωρημένη και χαμένη, θα έλεγα. Ωστόσο, θα γίνει κάτι ωραίο στη ζωή μου, το οποίο όμως θα με φέρει σε αντιπαράθεση τόσο με τις φίλες μου όσο και με τον ίδιο μου τον εαυτό».

Σε μουσικό σόου

Η ηθοποιός, που έχει παίξει σε σημαντικές θεατρικές παραστάσεις, έχει συμμετάσχει σε μουσικό σόου με τους Αγαμους Θύτες, καθώς και στις τελετές αφής και παράδοσης της ολυμπιακής φλόγας ως ιέρεια, πήγε τέσσερις φορές για κάστινγκ στη σειρά του ΑΝΤ1 και, όταν τελικά την προσέλαβαν, δεν το πίστευε!

«Εκανα δοκιμαστικό για τη Φοίβη, αλλά και για άλλους ρόλους. Το είχα πει μόνο στη μαμά μου, σε κανέναν άλλον, και της ζήτησα μάλιστα να μην το πει στον μπαμπά μου, γιατί είναι πολύ ενθουσιώδης και θα το έλεγε παντού. Οταν έκλεισε η δουλειά, επειδή είναι η πρώτη μου στην τηλεόραση, φοβήθηκα λίγο γιατί δεν ήξερα αν μπορώ να το διαχειριστώ» εξηγεί. Και πράγματι, η δουλειά στην τηλεόραση είναι απαιτητική, καθώς τα γυρίσματα είναι καθημερινά και 10ωρα!

«Περνάμε όμως τόσο ωραία!» μας λέει και συνεχίζει: «Εχω απίστευτη ενέργεια και χαρά και πάω με πολλή όρεξη για γύρισμα. Οι σκηνοθέτες νιώθω ότι με εμπιστεύονται και η αλήθεια είναι πως νιώθω άνετα σε αυτή τη δουλειά, αν και το θέατρο μου λείπει πολύ».

Η Φανή, η οποία εκτός από τις θεατρικές σπουδές της είναι και πτυχιούχος του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του ΑΠΘ, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στους γονείς της που τη στηρίζουν σε κάθε επιλογή της.
«Ο μπαμπάς μου χαίρεται πολύ με αυτή τη σειρά και η μαμά μου το ίδιο. Ειδικά ο μπαμπάς μου φεύγει από τις 7 παρά 10 από τη δουλειά του, για να είναι σπίτι στις 7 και να παρακολουθήσει τη σειρά».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα