Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Έγιναν Τούρκοι

❱❱ Επίθεση της Αγκυρας στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την πτήση με F-16 χθες στο βόρειο Αιγαίο Θρασύτατη επίθεση σε βάρος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσαν οι Τούρκοι, με αφορμή την πτήση του με F-16 χθες στο βόρειο Αιγαίο. 

Με μπαράζ δημοσιευμάτων έκαναν λόγο για επίδειξη δύναμης, σόου και μήνυμα στην Αγκυρα και χαρακτήρισαν… απειλή εναντίον τους τη στρατιωτική στολή που φόρεσε ο κ. Τσίπρας! Κι αυτά, τη στιγμή που τα τουρκικά μαχητικά παραβιάζουν καθημερινά το FIR Αθηνών και τον εθνικό εναέριο χώρο.

«Ο Ελληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε για πρώτη φορά σε ένα F-16 και πέταξε πάνω από τα νησιά του βόρειου Αιγαίου. Εκανε μια επίδειξη δύναμης με αυτόν τον τρόπο, ειδικά για την εσωτερική πολιτική» έγραψε η «Hurriyet» στην ηλεκτρονική έκδοσή της, ενώ η «Sabah» ερμήνευσε την πτήση ως μήνυμα. «Δεν υπήρξε καμία επίσημη εξήγηση για το show» έγραψε.

Ωστόσο, οι Τούρκοι δεν επιχείρησαν να παρενοχλήσουν τον πρωθυπουργό, ο οποίος επιβιβάστηκε σε F-16 block 52 plus της 337 Μοίρας, της 110 Πτέρυγας Μάχης στη Λάρισα και πέταξε συνοδεία δύο μαχητικών ιδίου τύπου, στα οποία επέβαιναν ο Α/ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και ο Α/ΓΕΑ αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου. Ετσι, ο κ. Τσίπρας έγινε ο πρώτος πρωθυπουργός μετά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που «έγραψε» ώρες με μαχητικό αεροσκάφος. Η πτήση του διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα πάνω από Σκύρο, Αη Στράτη, Λήμνο, Θάσο και Αγιο Ορος. Ο πιλότος του μαχητικού έκανε ορισμένους ελιγμούς και έδωσε το χειριστήριο στον κ. Τσίπρα, κάτι που τον ενθουσίασε, όπως και τα 7,2 «G» που αισθάνθηκε!

«Σας ευχαριστώ για ό,τι κάνετε καθημερινά για να είμαστε όλοι εμείς ήσυχοι και ασφαλείς. Υπερασπίζεστε μεγάλες αξίες, τις αξίες της ελευθερίας και του δικαίου. Της εθνικής κυριαρχίας, την υπεράσπιση της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή» ήταν το μήνυμα του κ. Τσίπρα στους Ελληνες πιλότους μετά την προσγείωση, ενώ χαρακτήρισε μυστικό υπερόπλο της Π.Α. «την ψυχή του Ελληνα πιλότου», που λειτουργεί σε ακραίες συνθήκες. Η πτήση οργανώθηκε με μυστικότητα και ανακοινώθηκε τελευταία στιγμή από το Μαξίμου, προκαλώντας αρνητικά σχόλια. «Πετάει, πετάει ο Τσίπρας;» έγραψε δήθεν χιουμοριστικά το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...