Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Ο Λαζόπουλος διέψευσε το «Πρωινό» για την αιτία που βρέθηκε στο Υγεία

Ο Λάκης Λαζόπουλος συναντήθηκε με... το κούφωμα της πόρτας...

Η «Βίλα Ελενα» των κατασκόπων

Κατάσκοποι της Ρωσίας φέρεται ότι ήταν οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείου...

Οι άνθρωποι στο Εκουαδόρ που γεννήθηκαν νάνοι ζουν περισσότερα χρόνια και αρρωσταίνουν...

Μια σπάνια μορφή νανισμού μπορεί να κρύβει το μυστικό...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 30 Οκτωβρίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διαχωρίστε αυτά που συνθέτουν τις σχέσεις σας και βρείτε τις σωστές αναλογίες σε αγάπη, ανάγκη και…

ΚΡΙΟΣ: Επικρατήστε στους δρόμους που χαράξατε και υπερισχύστε στους τομείς όπου δραστηριοποιείστε. Ενεργοποιούνται θέματα καριέρας και με την κατάλληλη στρατηγική επιλύονται προς όφελός σας. Η επιθυμία σας να νιώσετε περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους μεγαλώνει.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρχίστε να βλέπετε πιο καθαρά αυτά που έχετε ανάγκη, θέτοντας καινούργιες προτεραιότητες. Προσπαθήστε να καταλάβετε τι θέλετε, γιατί υπάρχει έλλειψη ουσιαστικής επικοινωνίας. Κάποια πράγματα συμβαίνουν και στις καλύτερες σχέσεις, και πρέπει να αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην πέσετε στον πειρασμό να υποκύψετε σε αναβολές, γιατί επιτέλους αρχίζετε να αγγίζετε τις προσδοκίες σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για διευθετήσεις, οπότε αφήστε στην άκρη τον φόβο που σας πιάνει κάποιες φορές ότι μπορεί να αποτύχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αποφασιστικότητα που θα δείξετε θα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από μερικούς φαύλους κύκλους και να μη γυρίζετε στα ίδια και τα ίδια. Εχετε τη δυνατότητα να αναβαθμιστείτε τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον προσωπικό.

ΛΕΩΝ: Είναι αποκλειστικά και μόνο δική σας υποχρέωση να κάνετε τη ζωή σας όπως εσείς τη θέλετε. Τολμήστε, λοιπόν, ένα βήμα μπροστά, κάντε την πιο δημιουργική και ανατρέψτε τα δεδομένα. Μην αφήσετε τις πολλές υποχρεώσεις να σας δημιουργήσουν πονοκέφαλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενισχύονται οι εσωτερικές αναζητήσεις σας, ώστε να βρείτε επιτυχώς τις ισορροπίες σας. Μην αφήσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας να σας εκνευρίσει ή να σας κάνει εσωστρεφείς, γιατί είναι κάτι που εκ των πραγμάτων δεν σας ταιριάζει.

ΖΥΓΟΣ: Είναι θετικό και αποτελεσματικό το να καταπιαστείτε με όλα αυτά που σας έκαναν «κλικ» και να σκεφτείτε το μέλλον σας. Ακολουθήστε ρυθμούς και πρότυπα που ταιριάζουν περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιβάλλεται να γίνετε πιο συγκαταβατικοί με τους άλλους και αυτό θα λειτουργήσει για δικό σας όφελος. Ολα όσα θα συμβούν δεν θα είναι τυχαία και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Αλλάξτε τρόπο σκέψης και ακολουθήστε διαφορετικό προγραμματισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε τα συναισθήματά σας να βγουν στην επιφάνεια και χαρείτε μια πιο προσωπική και άμεση επαφή ανάμεσά σας. Η εμπειρία του παρελθόντος θα γίνει πολύτιμος βοηθός σας, υποδεικνύοντάς σας τους σωστούς και τους λάθος χειρισμούς στις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγαίνουν οι φιλοδοξίες σας στη φόρα, παράλληλα με τα σημεία που σας «φρενάρουν». Αντικαταστήστε την ανώριμη διαχείριση των προσωπικών ζητημάτων σας με τη ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διαχωρίστε αυτά που συνθέτουν τις σχέσεις σας και βρείτε τις σωστές αναλογίες σε αγάπη, ανάγκη και συνήθεια, ώστε να μην είναι άνισες και δημιουργούνται παράπονα. Δείτε καλύτερα τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σας για να προχωρήσετε.

ΙΧΘΥΣ: Στον εργασιακό χώρο έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε τον σεβασμό και την εκτίμηση προς το άτομό σας. Χρησιμοποιήστε την ειλικρίνειά σας για να ωθήσετε τους άλλους να δουν τις μεταξύ σας σχέσεις με άλλο πνεύμα. 

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Οργισμένη ανάρτηση της Λιόλιου για τις ατάκες του Ψινάκη στο «J2US»

Η Κατερίνα Λιόλιου «άδειασε» μέσω Instagram τον Ηλία Ψινάκη...