Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου...

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

«Τυφλώθηκε» ο Αργυρός

❱❱ Ο τραγουδιστής συμμετείχε σε  εκδήλωση αγάπης για ανθρώπους με προβλήματα στην όρασηΟ Κωνσταντίνος Αργυρός δεν λάμπει μόνο στις πίστες… Ελαμψε πριν από λίγες μέρες και διά της παρουσίας του, «φωτίζοντας τα σκοτάδια» τυφλών συνανθρώπων μας που το είχαν ανάγκη! 

Ο δημοφιλής τραγουδιστής συμμετείχε στο «10ο δείπνο στο σκοτάδι – Dinner in the dark» που διοργάνωσε η επιτροπή Νεολαίας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών, σε χώρο εστίασης στο Χαϊδάρι.

Πρόκειται για μία πρωτότυπη εκδήλωση κοινωνικής ευαισθητοποίησης, που αποτελεί ένα διαδραστικό ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων και μία μοναδική βιωματική εμπειρία. Οι παρευρισκόμενοι δείπνησαν στο απόλυτο σκοτάδι, έχοντας λάβει, φυσικά, εκ των προτέρων τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Σημειώνεται ότι οι σερβιτόροι που καθοδηγούσαν και σέρβιραν τους καλεσμένους ήταν ειδικά εκπαιδευμένοι τυφλοί και βλέποντες εθελοντές, στα πρότυπα των ευρωπαϊκών «Dinner in the dark». Η εκδήλωση, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις, έχει πάντα μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, γι’ αυτό και όποια έσοδα προκύπτουν διατίθενται πάντα υπέρ ενός κοινωνικού φορέα. Αυτή τη φορά διατέθηκαν στο Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Αναπηρίες «Η Αργώ».

Συμπαραστάτης

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε φιλανθρωπικές δράσεις! Βρίσκεται δίπλα σε άπορες οικογένειες, αλλά και σε παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, έχοντας επιλέξει όμως να μη δημοσιοποιεί τις όποιες ενέργειές του. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην ίδια εκδήλωση είχε παρευρεθεί και ο Παντελής Παντελίδης λίγους μήνες πριν από τον θάνατό του, ενώ μέχρι σήμερα στη διοργάνωση έχουν δώσει το «παρών» πάνω από 1.800 άτομα ανά την Ελλάδα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα