Στη Νέα Υόρκη με φουσκωμένη κοιλιά

❱❱ Η Μαριέττα Χρουσαλά βρέθηκε με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα στις ΗΠΑ και διασκέδασαν στο HalloweenΤι και αν βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη; Η Μαριέττα Χρουσαλά συνεχίζει να γυρίζει τον πλανήτη παρέα με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα. 

Το ζευγάρι έχει ως βάση του το Λονδίνο, αλλά τα ταξίδια μπαίνουν συχνά πυκνά στο πρόγραμμά τους, τόσο για λόγους αναψυχής όσο και εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων του γοητευτικού εφοπλιστή.
Ετσι, λοιπόν, τις τελευταίες μέρες η Μαριέττα, η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της τρίτης εγκυμοσύνης της, απολαμβάνει όμορφες στιγμές στη Νέα Υόρκη.

Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποίησαν μια ξεχωριστή βραδινή έξοδο με φίλους, λόγω του Halloween που γιορτάζεται αυτή την περίοδο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Μαριέττα Χρουσαλά ντύθηκε Supergirl και ήταν εντυπωσιακή, ενώ ο Λέων Πατίτσας προτίμησε να κάνει μια πιο λιτή εμφάνιση, επιλέγοντας μαύρο outfit.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Αδελφές ψυχές» στην ίδια μοίρα

Ο κοινός αγώνας που δίνουν στο πλευρό των συζύγων...

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...

«Ο γάμος είναι μια ωραία συμφωνία που δεν χρειάζομαι. Με βαραίνει ένας άνδρας – υπάλληλος»

Η ηθοποιός καλεσμένη της εκπομπής «Με τον Ρένο» αναφέρθηκε στο κεφάλαιο γάμος.

D3lta: Ο γιος του εφοπλιστή Κούστα αποκαλύπτει γιατί άλλαξε το όνομά του

Ο Ρομπέρτο Κούστας, γνωστός ως D3lta είναι γιος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα. Ο καλλιτέχνης καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» αναφέρθηκε στον λόγο που άλλαξε το όνομά του.

«Full in love» η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας: Περίπατος δίπλα στη θάλασσα στον Αστέρα

Χαλαρές στιγμές μακριά από την ένταση της καθημερινότητας απόλαυσαν...

Γιώργος Μαρίνος: Συγκλονίζει η μαρτυρία της ξαδέλφης του για τις τελευταίες ημέρες της ζωής του

Βαθιά θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του...