Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 8 Νοεμβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, σε συνδυασμό με τις καθημερινές ανάγκες σας, σας φαίνονται βουνό, όμως…

ΚΡΙΟΣ: Είστε αρκετά δυνατοί, όμως ταυτόχρονα δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε. Θα μπορέσετε να διορθώσετε τα πράγματα και να προχωρήσετε ακάθεκτοι. Ορισμένα από τα οικογενειακά θέματά σας απαιτούν λεπτούς χειρισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προοπτικές για να πετύχετε αυτά που θέλετε είναι αρκετά καλές και η μέρα βάζει ένα καλύτερο υπόβαθρο σε επαγγελματικά σχέδια και διαπροσωπικές σχέσεις. Θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τους πάντες με τη γοητεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε εγωιστικές συμπεριφορές και πείσματα, τα οποία έχει αποδειχτεί ότι δεν σας βοηθούν. Το μεγάλο όπλο σας είναι η εξυπνάδα σας, οπότε μην πελαγώνετε. Είναι καλύτερα να δεχτείτε πως σας είναι αδύνατον να ζήσετε με απόλυτη ηρεμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το μυστικό για τη δική σας περίπτωση είναι οι αναθεωρήσεις και οι δημιουργικές προσπάθειες. Οι εργασιακές σχέσεις σας χρειάζονται αυτήν τη στιγμή την προσοχή σας. Μην επιτρέπετε στους άλλους να σας κάνουν να φέρεστε ή να αντιδράτε περίεργα.

ΛΕΩΝ: Επιβάλλεται να γίνετε πιο ελαστικοί, να αποφύγετε τις απερισκεψίες της στιγμής και μη βιάζεστε να πάρετε θέση στην εξέλιξη ενός σοβαρού επαγγελματικού ζητήματος. Η ανάγκη σας να βρείτε σημεία επικοινωνίας με τους γύρω σας σάς δίνει πολύτιμες διεξόδους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχετε όρεξη για δράση και περιπέτεια, αλλά μαζί με αυτά ανακατεύονται καθυστερήσεις και άγχη για την πορεία του οικονομικού τομέα. Οι προσωπικές σχέσεις σας και οι συνεργασίες σας βελτιώνονται αισθητά.

ΖΥΓΟΣ: Χρειάζεται να είστε ρεαλιστές, γι’ αυτό μη στηρίζεστε σε ιδέες άλλων και συναισθηματικές εξάρσεις. Η μέρα είναι σημαντική, αλλά δεν θα είναι ούτε ήρεμη ούτε εύκολη. Δεν έχει νόημα να συγκρούεστε ασταμάτητα για παρελθούσες καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει και να δείξει τις προθέσεις που έχει για εσάς. Οι καθυστερήσεις στα επιχειρηματικά σχέδιά σας ίσως οφείλονται σε κάποιες συνωμοσίες. Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά ανάλαφρη ώστε να προχωρήσετε σε ερωτικά ξεκινήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, σε συνδυασμό με τις καθημερινές ανάγκες σας, σας φαίνονται βουνό, όμως στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Θα βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα που θα σας εξαναγκάσουν να πάρετε άμεσα θέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ετοιμαστείτε για ριζική αλλαγή στον τρόπο ζωής σας και στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις, τη στιγμή που πολλά πράγματα δεν θα τρέχουν γρήγορα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεπεράστε το άγχος σας και μην είστε ανασφαλείς. Οι εξελίξεις στον εργασιακό χώρο σας στα μέσα του μήνα θα σας δώσουν τη λύση -μάλλον με έναν επεισοδιακό τρόπο- σε ένα προσωπικό πρόβληματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Από εσάς εξαρτάται εάν θα καθιερώσετε μια σχέση που σας ενδιαφέρει ή αν θα τη διαγράψετε, αλλά να ξέρετε ότι θα πρέπει να κάνετε την προσπάθεια μόνοι σας, χωρίς να περιμένετε υποστήριξη και βοήθεια από κάποιο άλλο πρόσωπο.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...