Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Θανατική ποινή στη «μαύρη χήρα»

❱❱ Η 70χρονη Γιαπωνέζα Χισάκο Κακέι δηλητηρίαζε τους άνδρες της για να αρπάξει την κληρονομιάΑπληστη και θανατηφόρα, η 70χρονη Γιαπωνέζα «μαύρη χήρα», Χισάκο Κακέι, καταδικάστηκε σε θάνατο για τη δολοφονία τριών ανδρών με κυάνιο. 

Το σχέδιό της ήταν απλό και, αφού το δοκίμασε άπαξ με επιτυχία, η Κακέι αποφάσισε να το εφαρμόσει ξανά… και ξανά. Πότισε με δηλητήριο τον σύζυγο και τους εραστές της για να εισπράξει εκατομμύρια από τις ασφάλειες και τις κληρονομιές τους, ενώ συνήθιζε να κρύβει το δηλητήριο σε γλάστρα.

Ομως, η τέταρτη φορά που αποπειράθηκε να δολοφονήσει ακόμη έναν αποδείχτηκε και η φαρμακερή για τη διαβολική χήρα. Η «γυναίκα δηλητήριο», όπως έγινε επίσης γνωστή η Κακέι στο Κιότο, είχε σχέσεις με άντρες, κυρίως ηλικιωμένους και αρρώστους, τους οποίους γνώριζε μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών, θέτοντας ως όρο να είναι πλούσιοι και άτεκνοι.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, «έκανε τα θύματά της να πιουν ένα κυανιούχο μείγμα και στις τέσσερις περιπτώσεις», ενώ, όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση NHK, ο δικαστής απέρριψε το επιχείρημα των δικηγόρων υπεράσπισης πως «δεν υπέχει ποινική ευθύνη επειδή υπέφερε από άνοια».

Οπως αποδείχτηκε στο δικαστήριο, σκότωσε τους άνδρες, αφού πρώτα την έκαναν δικαιούχο των ασφαλιστηρίων συμβολαίων ζωής, αξίας πολλών εκατομμυρίων. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, συγκέντρωσε 7.600.000 ευρώ μέσα σε 10 χρόνια, μεγάλο μέρος των οποίων έχασε από λανθασμένες επενδυτικές κινήσεις. Το δηλητήριο εντοπίστηκε στο σώμα δύο εκ των ανδρών, αλλά και στα σκουπίδια της έπειτα από έρευνα που έγινε. Στο διαμέρισμά της βρέθηκαν επίσης σύνεργα για τη διαχείριση ναρκωτικών, αλλά και ιατρικά βιβλία.

Στο ξεκίνημα της δίκης της η Κακέι αρνήθηκε να μιλήσει. Αργότερα, όμως, παραδέχτηκε τη δολοφονία του τέταρτου συζύγου της το 2013. «Τον σκότωσα… επειδή έδωσε σε άλλες γυναίκες δεκάδες εκατομμύρια γιεν, αλλά ούτε μια δεκάρα σε μένα» κατέθεσε στο δικαστήριο, σύμφωνα με την «Jiji Press», δηλώνοντας παράλληλα έτοιμη να κρεμαστεί. «Ακόμα κι αν εκτελεστώ αύριο, θα πεθάνω χαμογελώντας» δήλωσε η Κακέι στους δικαστές. Οι δικηγόροι της, ωστόσο, σχεδιάζουν να προσφύγουν στο ανώτερο δικαστήριο.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα